Последните трендове сочат, че освен любима ободряваща напитка сутрин, кафето е допълнение към стила ни и начин да изразим себе си. Затова днес разглеждаме пет от най-разпространените кафе специалитети – черно кафе, еспресо, капучино, лате и айс кафе, за да ви разкажем какво разкриват те за личността и гардероба на техните почитателки. Открихте ли любимото си кафе сред тези, които изброихме? Тогава продължавайте да четете :)

Минималистката
Любимо й е чистото черно кафе. Ще я познаете по характерния й аутфит – изискани, изчистени линии и неутрални цветове, излъчващи класа. Тя е точна и безкомпромисна, за което говори както гардеробът, така и любимито й кафе.
 
Въплъщението на готината класика
Ще я познаете по чашата лате в ръката й. Стилът й можем да определим като небрежен шик. Любими са й дънките, ризите, плетивата и всичко, което може да се комбинира лесно, но да изглежда стилно. Също като любимото й лате – нейната сутрешна порция радост.
 
Градското момиче
Амбициозна, експресивна, бунтарка. Това е градското момиче с еспресо в ръка. За нея са важни детайлите. Харесва изразителни, забележителни аксесоари и често ги сменя. Кафето и визията й излъчват сила.
 
Модната икона
Харесва айс кафе. В гардероба й ще откриете само дизайнерски попълнения. Следи изкъсо модните тенденции и ги следва безотказно. Класическото за нея е скучно както по отношение на гардероба й, така и на любимото й кафе.
 
Любителката на класиката
Стилът й е фин и класически, също като любимата й напитка – капучиното. Харесва палта и тоалети с непреходни силуети, които никога не остаряват.