Кафето е подходящо за филтърно кафе и за френска преса. Този метод позволява на ароматите да се разгърнат напълно.
До хиляда аромати лежат спящи във всяка зърна, и те не могат да се развиват без процеса на печене. Нужен е добър майстор при печенето на кафето с изтънчен усет и задълбочен опит, за да изведе на преден план уникалния характер на всяко зрънце кафе. Зърната се завихрят в поток от горещ въздух, за да се гарантира по-нежно печене отвън навътре. Само по този начин зърната могат да развият пълния си аромат.
Dallmayr Grand Cru Gombe Reserve се откроява сплодова нотка, която напомня на къпини, праскови имандарина. Чудесно кафе с приятен и мек послевкус. Gombe идва от хълмовете на националния парк със същото име в Танзания, който е известен с изследванията, провеждани от Джейн Гудол.
Състав: 100% Арабика
Тегло: 250гр
Да се съхранява на сухо място.
Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.
Крайната цена е с включено ДДС.