Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

LR Figuactiv 28 days пълен пакет за отслабване

LR Figuactiv 28 days пълен пакет за отслабване

559.90 лв.

Информация за продукта

LR Figuactiv 28 days - пълен пакет за отслабване

Отслабнете лесно и бързо с LR Fuguactiv Body Mission само за 28 дни! Формулата на успеха: Fuguactiv Body Mission!

Как да отслабна успешно?
Много от Вас сигурно са се сблъсквали с това - предприемате диета след диета и въпреки това все още не можете да постигнете желаното тегло. Това се дължи на факта, че много диети често са еднообразни, твърде радикални или твърде сложни. Често само след няколко дни се отказвате или сте уморени и изтощени. И на всичкото отгоре след това килограмите бързо се връщат отново. Това не трябва да продължава!
Започнете вашата лична Body Mission и тръгнете по пътя към желаното тегло!

Кое прави една диета успешна?

Може да свалите тегло в дългосрочен план само ако диетата ви съчетава разнообразие, удоволствие и е разработена на база на знания за вашия организъм. Figuactiv Body Mission обединява за вас всичко това в два фактора на успеха:

1. Мотивация
Само ако изпитвате удоволствие от диетата, ще имате успех, защото в противен случай ще ви е много трудно да останете мотивирани, докато постигнете желаното тегло. Мотивацията включва насладата и свободата, които не трябва да си забраняваме по време на диета.
С Figuactiv Body Mission насладата и разнообразието са част от пакета:
Голям избор от топли и студени ястия или практични предложения за изпът.
Наслада: за всеки вкус има по нещо - сладки, питателни, кремообразни или хрупкави предложения.
Разнообразие: ягода-банан, домати, червени боровинки, нуга и още много вкусове.

С Figuactiv никога не е скучно и вашата мотивация остава непроменена до края!Освен това, към всяка Figuactiv Body Mission има код за достъп до Online diet Manager, където ще откриете много съвети и вкусни рецепти.

2. Наука
Процесите в организма са много сложни. За да може по време на диета тялото наистина да разгражда мастните натрупвания, трябва да се вземат предвид някои неща. Програмата Figuactiv Body Mission съчетава всички научни познания - възползвайте се от знанието на истински експерти.
Забравете за заниманията със сложни хранителни концепции. LR вече направи за вас необходимите проучвания и разработи Figuactiv Body Mission. Възползвайте се от знанията на експертите, обобщени в трите стълба на Figuactiv Body Mission.

Повишаване изгарянето на мазнини. Сметката е проста: приемайте по-малко енергия (калории), отколкото се нуждае тялото, и мастните натрупвания ще започнат да се топят.
Защита на мускулатурата. За да може тялото да атакува мастните натрупвания, а не мускулната маса, по време на диета се нуждаем от много протеини.
Избягване на пристъпите на глад. Въглехидратите, като напримен простите захари, влияят на чувството на глад. Ето защо консумацията на по-малко въглехидрати е ключът към успешна диета.

През последните хилядолетия са настъпили много малко промени в развитието на нашето тяло. Първоначално приемането на храна е било въпрос на оцеляване. Прачовекът е изминавал до 20 км на ден, за да стигне до малко храна. За това му е била необходима много енергия.
Все още ли се движите толкова много? Днес имаме храна в излишък и се движим твърде малко. Ето защо трябва да внимаваме с храненето си!
С продуктите Фигуактив намалявате приема си на енергия много лесно, без да мислите за това! Чрез заместването на хранене вие си спестявате голяма част от калориите.

Съвет: Внимавайте за скрити калорийни бомби! В много хранителни продукти като маргарин, колбаси, сирене или готови храни има повече калории, отколкото си представяте. Много напитки като чистите плодови сокове или колата също съдържат много захар.
Защита на мускулатурата.
При намаляване на теглото протеините имат две важни предимства: те засищат за дълго и спомагат за разграждането на мазнините, като поддържат мускулатурата.
Мускулната маса изгаря много енергия в нашето тяло. Колкото по-голяма е мускулната маса, толкова повече енергия изгаря организмът на ден. Поддържането на мускулите и по този начин и на базовия метаболизъм е ключът към трайното, здравословно намаляване на теглото.
Ако тялото е снабдено с достатъчно протеини, ще се стимулира горенето на мазнини. Освен това протеините възпрепятстват разграждането на мускулатурата и дори помагат за изграждането й.
Правилното поддържане на мускулатурата намалява в дългосрочен план мазнините в тялото и по този начин ефективно се избягва йо-йо ефектът.
Избягване на пристъпите на глад.
Установено е, че богатото на въглехидрати хранене засища само за кратко и след това често предизвиква пристъпи на глад. Причина за това е бързото покачване и спадане на нивото на кръвната захар.
При продуктите Figuactiv съдържанието на въглехидрати е редуцирано. Така се избягват пристъпите на глад.
Не бива да се отказвате изцяло от въглехидратите. Пълното им премахване от менюто няма да повиши успеха от вашата диета. Напротив, мозъкът се нуждае от определено количество въглехидрати, за да бъде работоспособен.

Избегнете силния глад - изберете правилно третото хранене!
Пристъпите на силен глад могат да бъдат лесно избегнати, като внимавате в избора на правилните храни за третото хранене. Хранителните продукти с нисък гликемичен индекс, т.е. тези с високо съдържание на баластни вещества и ниско съдържание на въглехидрати, водят само до леко повишение на кръвната захар. По този начин вие сте сити за по-дълго и не ви нападат пристъпи на глад.
Изключително лесно: Във вашия Online Diet Manager ще откриете различни рецепти. Пригответе ги и се насладете!

Пакетът включва:
- 2х Figuactiv шейк по избор
- 1х Figuactiv супа по избор (доматена или картофена)
- 1х Figuactiv Vital
- 1х Figuactiv опаковка блокчета по избор
- 1х Figuactiv билков чай
- 1х Figuactiv протеинова напитка
- 1х ProBalance
- 1х Шейкър - подарък
- Подробни информационни материали с фонови знания
- Достъп до личен Online Diet Manager
- Фитнес-съвети и видео тренировки за начинаещи и напреднали
- Съвети за хранене, идеи за рецепти и много други

Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.
Крайната цена е с включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове