bg

Безкофеиново Био зелено кафе Smart, 200гр

Безкофеиново Био зелено кафе Smart, 200гр

Производител: Smart Cafe
Модел: Smart безкофеиново зелено кафе
Наличност:
В наличност
Цена: 12.99лв
Описание

Smart безкофеиново био зелено кафе мляно, 200гр 

Това зелено кафе се състои от смлени сурови кафени зърна без кофеин от био земеделие – 100% натурален био продукт. Зеленото кафе е богато на хлорогенова киселина. Тя има силни антиоксидантни свойства, спомага за пречистването на организма и подпомага запазване на нормално телесно тегло. Зеленото кафе е богато на витамините Е и С, желязо, калций и селен, които имат благоприятно влияние върху нормалното състояние на косата и ноктите. Дъбилните вещества, които се съдържат в неизпечените кафени зърна, съдействат за нормалните функции на стомаха, а витамин РР подпомага нормалната работа на черния дроб.
Зеленото кафе е със силни антиоксидантни свойства и може да съдейства за нормалните функции на метаболизма и извеждането на излишните течности от организма.
Употреба: Два – три пъти на ден. Пригответе с машина за шварц кафе, като използвате зеленото кафе вместо стандартно. Може да приготвите напитката също с машина за еспресо или като билкова запарка (10гр. кафе за 200мл. вода), след което прецедете утайката и се насладете. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Състав: 100% арабика, безкофеинови, смлени, сурови кафени зърна.
Произход: Перу
Грамаж: 200гр
Крайната цена е с е включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКАИли се обадете на тел. 02/ 439 8104

Безкофеиново Био зелено кафе Smart, 200гр