bg

Geisha чай за жени 28 броя сашета

Geisha чай за жени 28 броя сашета

Производител: No name
Модел: Geisha
Наличност:
В наличност
Цена: 19.90лв
Описание

Geisha чай за жени

За вас, дами! Тази билкова смес е създадена, за да Ви пренесе в едно различно любовно приключение, изпълнено с много страст и сексуално желание.

Защо продукт е подходящ за теб?
– Благоприятства повишаването на женското либидо
– Стимулира страстта и сексуалното желание
– Подобрява женската хармония и чувственост
– Спомага за постигането на оптимално репродуктивно здраве
– Увеличава насладата при интимен контакт


Тайната на Наталия Кобилкина

“Всяко пакетче е вълшебно и е заредено с любов и енергия.
Намери време за себе си, сложи го в чаша и докато заливаш бавно с гореща вода, се помоли за своето желание.
След това го постави върху подложката-разделител от кутията, за да се зареди с енергията на посланието, вземи го между ръцете си на нивото на сърцето и с бавни глътки отпивай тази енергия в себе си. Водата зарежда и променя полето ти. Още след първите дни, ти ще започнеш да усещаш разлика. Не давай от своята кутия на другите. Една кутия е за една жена и за нейното желание! И всеки път когато имаш нужда да се заредиш от тази Тайна кутия, просто вземи своя вълшебен чай и усети какво е да си вълшебница”

Начин на приемане: 1 филтърно пакетче в 200 мл. 80 – 85 °С вода. За 3 – 4 мин.

За по-добри резултати: Пийте по една чаша чай сутрин и вечер преди лягане в продължение на минимум 14 дни. Една опаковка съдържа 28 филтърни пакетчета вълшебен чай.

Действие и Състав: Малко са дамите, които са запознати с положителните качества на растението Дамяна, а всъщност не е случайно, че то е една от първите съставки в чай „Гейша“. Още в дълбока древност, Дамяна е използвана за повишаване на либидото, създаване на топла чувственост и запомнящи се изживявания.

Веднага след нея се нарежда известната перуанска билка- корен от Мака, която не само балансира хормоните, но и обещава повече близост и цялото внимание на партньора Ви.

Добавихме и добре известното Резене, което спомага собственото производство на естроген и също е изключително благоприятно за всяка жена.
Любимата на всички Стевия, гарантира естествена сладост и добър имунитет през месеците на вирусите.

А Кардамонът и Джинджифилът, буквално ще взривят Вашата сексуална атрактивност, заради връзката им с кръвообращението, което ще Ви поднесе невероятни изненади в точния момент.

Ще се убедите и в скритите ползи на Зеления чай, защото освен че е добър за здравето Ви, той увеличава насладата по време на интимните ласки и разгорещява страстите до краен предел.

Гинко Билоба, Жен Шен и Анасон са финалните щрихи в този съвършено подбран състав, с гаранция за повишаване на либидото и умопомрачаващи нощи

Крайната цена е с включено ДДС

БЪРЗА ПОРЪЧКАИли се обадете на тел. 02/ 439 8104

Geisha чай за жени 28 броя сашета