Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

Geisha чай за жени 28 броя сашета

Geisha чай за жени 28 броя сашета

19.90 лв.

Информация за продукта

Geisha чай за жени

За вас, дами! Тази билкова смес е създадена, за да Ви пренесе в едно различно любовно приключение, изпълнено с много страст и сексуално желание.

Защо продукт е подходящ за теб?
– Благоприятства повишаването на женското либидо
– Стимулира страстта и сексуалното желание
– Подобрява женската хармония и чувственост
– Спомага за постигането на оптимално репродуктивно здраве
– Увеличава насладата при интимен контакт


Тайната на Наталия Кобилкина

“Всяко пакетче е вълшебно и е заредено с любов и енергия.
Намери време за себе си, сложи го в чаша и докато заливаш бавно с гореща вода, се помоли за своето желание.
След това го постави върху подложката-разделител от кутията, за да се зареди с енергията на посланието, вземи го между ръцете си на нивото на сърцето и с бавни глътки отпивай тази енергия в себе си. Водата зарежда и променя полето ти. Още след първите дни, ти ще започнеш да усещаш разлика. Не давай от своята кутия на другите. Една кутия е за една жена и за нейното желание! И всеки път когато имаш нужда да се заредиш от тази Тайна кутия, просто вземи своя вълшебен чай и усети какво е да си вълшебница”

Начин на приемане: 1 филтърно пакетче в 200 мл. 80 – 85 °С вода. За 3 – 4 мин.

За по-добри резултати: Пийте по една чаша чай сутрин и вечер преди лягане в продължение на минимум 14 дни. Една опаковка съдържа 28 филтърни пакетчета вълшебен чай.

Действие и Състав: Малко са дамите, които са запознати с положителните качества на растението Дамяна, а всъщност не е случайно, че то е една от първите съставки в чай „Гейша“. Още в дълбока древност, Дамяна е използвана за повишаване на либидото, създаване на топла чувственост и запомнящи се изживявания.

Веднага след нея се нарежда известната перуанска билка- корен от Мака, която не само балансира хормоните, но и обещава повече близост и цялото внимание на партньора Ви.

Добавихме и добре известното Резене, което спомага собственото производство на естроген и също е изключително благоприятно за всяка жена.
Любимата на всички Стевия, гарантира естествена сладост и добър имунитет през месеците на вирусите.

А Кардамонът и Джинджифилът, буквално ще взривят Вашата сексуална атрактивност, заради връзката им с кръвообращението, което ще Ви поднесе невероятни изненади в точния момент.

Ще се убедите и в скритите ползи на Зеления чай, защото освен че е добър за здравето Ви, той увеличава насладата по време на интимните ласки и разгорещява страстите до краен предел.

Гинко Билоба, Жен Шен и Анасон са финалните щрихи в този съвършено подбран състав, с гаранция за повишаване на либидото и умопомрачаващи нощи

Крайната цена е с включено ДДС

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове