bg

DABOV Specialty Coffee - Колумбия Ла Аргелия 200.8гр

DABOV Specialty Coffee - Колумбия Ла Аргелия 200.8гр

Производител: DABOV Specialty Coffee
Модел: Колумбия Ла Аргелия 200.8гр
Наличност:
изчерпан
Цена: 15.20лв
Описание

DABOV Specialty Coffee - Колумбия Ла Аргелия 200.8гр


Изживяването, което ще изпитате от това кафе, е уникално - не просто вкусът, а и дългия послевкус, за който ще си спомняте често...
Няма как да останат незабелязани нюансите на цитрусов плод и диви горски плодове. Ароматът на карамел и цветове е запленяващ.
Целият процес на обработка на това кафе е натурален - от посева и събирането до финалните щрихи. Затова, може би, това кафе е толкова невероятно и различно.

Нюанси: цвят от кафе, карамел
Аромат: горски плодове, цитрус
Тяло: кремообразно, копринено
Послевкус: дълъг, наситен, сладък


Благодарение на микро-климата в района (разположението до брега на река, доставяща допълнителна влажност освен сезонните валежи, богатата на минерали и соли почва, както и перфектната надморска височина на фермата от 1650 -1900м н.в) крайният резултат е едно наистина невероятно вкусно и сладко кафе с аромати и нотки на цитрусов плод и карамел.
Брането на реколтата става на ръка - нещо, което вече е изключително рядко срещано, освен в сектора на специалните кафета.
Поради тази причина, контролът на качеството е много висок. Фермерите държат на внимателния подбор и старание от страна на събирачите.

Държава: Колумбия
Регион: Пихао
Ферма: малка частна ферма
Сорт: Катура
Надморска височина: 1700 – 1950 m
Процес на обработка: мокър
Ниво на изпичане: Full city

Кафетата DABOV Gourmet Cafe се избират след многобройни дегустации и тестове. Подбират се само кафета от плантации, които поддържат качеството и имат подходящи климатични условия за отглеждане на кафе. Нашето кафе е в класацията „специално” и се събира ръчно, пече се в пекарна за гурме кафе и се пакетира до 1 час след печене, за да се запази аромата.

Ако желаете да бъде смляно Вашето кафе и как да бъде смляно, моля напишете го в поле "Забележки" при поръчката.
​Крайната цена е с включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКАИли се обадете на тел. 02/ 439 8104

DABOV Specialty Coffee - Колумбия Ла Аргелия 200.8гр