Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

Dallmayr Grand Cru Java Terang кафе на зърна 250гр

Dallmayr Grand Cru Java Terang кафе на зърна 250гр

19.40 лв.

Информация за продукта

Dallmayr Grand Cru Java Terang кафе на зърна 250гр

Dallmayr Grand Cru Java Terang е идеален за еспресо, капучино и лате макиато. В чашата се развива по-дълготраен аромат и копринено гладък каймак.
Несмесените Робуста специалитети са рядкост. За Dallmayr Grand Cru Java Terang, се използват само най- добритекачествени Робуста зърна, отглеждани на Gunung Terang територии. Този плътен еспресо вкус се характеризира с изключително богат вкус с фин намек за тютюн.
Произходът на кафето на зърна е в едни от най-добрите райони на света за отглеждане на кафе: остров Ява е разположен наТихия океан "огнен пръстен" - верига от вулканична дейност, която опасва целия Тихи океан. Пръстенът се гордее с 130 вулкана и от тях 40 се намират само на Ява - някои изчезнали и някои доста активни. Тропическият екваториален климат и плодородието на вулканичната почвата предлага идеални условия за отглеждане на кафе.
Името Робуста отразява силния характер на това кафе и неговия чудесен богат аромат. Той не е толкова чувствителен към топлината като сортовете Арабика и е по-малко податлив на атаките на вредители от флората и фауната. Независимо от това, Robusta е много по-чувствителна към ниски температури в сравнение с Арабика, което обяснява защо често се отглежда на ниски височини и по-близо до екватора, а също и защо такива сортове, често се описват като равнинните кафета. The Gunung Terang имението се намира на около 500 метра над морското равнище. Като цяло, съдържанието на кофеин от Робуста зърна е два пъти по-висока от тази на сортове Арабика. Нещо повече, тъй като тяхното съдържание на масло е много по-ниска, каймакът получен от Робуста зърна трае значително по-дълго.
Тегло: 250гр
Да се съхранява на сухо място.
Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.
Крайната цена е с включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове