Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

Натурално соево мляко ванилия Joya 1л

Натурално соево мляко ванилия Joya 1л

5.25 лв.
Към момента продукти без наличност не може да се поръчват!

Информация за продукта

Joya натурално соево мляко 1л

Джоя ванилово соево мляко се превръща в любим избор на много голяма част от жените, любителки на марката.
100% Растителен продукт! Веган продукт! Без глутен!
С добавката на захарно цвекло за сладост и мадагаскарска "бърбън ванилия" и куркума за уникален вкус - Джоя ванилово соево мляко се превръща в любим избор на много голяма част от жените, любителки на марката.
Богато на витамини, минерали, протеини и изофлавони, характерни за състава на соята, без консерванти, ГМО и оцветители. Без алергени като млечен протеин, лактоза и глутен. Веган продукт. В същото време наситеният ванилов вкус може да ви заблуди, че пиете точно ванилов шейк.
Соята е продукт с естествено високо съдържание на изофлавони - до 3мгр./гр.! Изофлавоните са биологично активни съединения, които спадат към групата на т.нар. фитоестрогени ( растителни естрогени ). Изофлавоните в соевите продукти са особено полезни за жените и консумацията им се препоръчва, за да се балансира женският полов хормон (естроген) по естествен път. Соевият изофлавон е заместител на хормоналната терапия с естроген. По естествен път, приетият чрез храната изофлавон, увеличава или намалява нивото на естрогена и премахва неприятните симптоми на хормоналния дисбаланс. Това прави приема на соеви продукти от жените особено препоръчителен в периода преди и по време на менопаузата. Внезапният спад на нивото на естрогена в периода на климактериума причинява и друг много сериозен проблем, наред с добре познатите топли и студени вълни, главоболие, неспокойствие, раздразнителност. По време на менопаузата се появява и проблем, свързан с изтъняване и отслабване на костната тъкан. Действието на соевите изофлавони подтиска ензима на разрушителите на костното вещество и по този начин способства за намаляване на риска от развитие на остеопороза. Консумацията на богати на изофлавони храни ще спомогне и за поддържането на стегнат бюст. Увисването на бюста е пряк резултат от намаляването на количеството на естрогена в женския организъм. Ето защо, чрез консумацията на соеви продукти, можете да забавите този неприятен процес. Редовният прием на изофлавони може да се използва и като профилактика срещу развитието на рак на гърдата - едно от най-разпространените онкологични заболявания в света. В азиатските страни, където соята е част от традиционната кухня от хилядолетия, смъртността от рак на гърдата е 10 пъти по-ниска в сравнение с целия останал свят.
Нашият съвет: Пийте го топло с любима добавка на какао, кафе, канела, или студено - като ванилов шейк.
​Грамаж: 1 литър
​Крайната цена е с включено ДДС

Всички продукти на Joya, можете да намерите тук

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове