bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Belmoca Allegro кафе капсули
  Belmoca Allegro кафе капсули Allegro е специален меланж от средно изпечена Арабика и индийска Робуста. Още в момента на неговата обработка, то се превръща в уникална смес със сладки и плодови нотки и силен, плътен вкус. Вкусът му се характеризира с цветни и пикантни нюанси, с нотка на чист шоколад ..
  с ДДС: 9.00лв
 • Belmoca Crescendo кафе капсули
  Belmoca Crescendo кафе капсули Crescendo е най-силното кафе от семейството на Белмока. Едно малко бижу от Южноамериканска Арабика, преминала през интензивен процес на изпичане, при който зърната придобиват силен, ароматен вкус с много ниска степен на киселинност. Омайващи усещания с фини нюанси на ..
  с ДДС: 9.00лв
 • Belmoca Decaffeinato кафе капсули
  Belmoca Decaffeinato кафе капсули Decaffeinato е безкофеиново, с освежаващ вкус, подходящо за късна вечер. Един меланж от зърна Арабика от Латинска Америка. Изпечено по установен метод, така, че да запази плътния си вкус и характерната си мекота. Едно уникално изпичане, в коено откриваме фини шокол..
  с ДДС: 9.00лв
 • Belmoca Fair Trade кафе капсули
  Belmoca Fair Trade кафе капсули Това кафе е меланж от чисти сортове Арабика от Латинска Америка. Бавното изпичане му осигурява богат и плътен вкус, увенчан с маслен каймак. Един автентичен мек вкус, на който може да се насладите по всяко време на деня. Интензитет: 4 от 10 Една опаковка съд..
  с ДДС: 9.00лв
 • Belmoca Largo кафе капсули
  Belmoca Largo кафе капсули Това вкусно кафе е съставено от 100 % меланж от Арабики от Латинска Америка. Изпичането му е по-леко и му придава букет от свежест и мекота, един завършен вкус, в който откриваме плодови нотки и сладост. Със своята палитра от вкусове, дължащи се на отличните сортове кафе,..
  с ДДС: 9.00лв
 • Belmoca Latte кафе капсули
  Belmoca Latte  Latte – млечен облак в една капсула. Благодарение на специалната  капсула Latte на Белмока, единствена по рода си, вече може да се направите от всички видове предпочитани от Вас кафета само с една машина. В две стъпки може да си приготвите чаша вкусно капучино с всяк..
  с ДДС: 9.00лв