bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Възстановяващ балсам с кафе O'right Recoffee Antioxidant and Repairing, 1000мл
  Възстановяващ балсам с кафе O'right Recoffee Antioxidant and Repairing, 1000 мл Възстановяващият балсам O'right Recoffee Antioxidant and Repairing оставя косата подхранена и пълна с обем. Специалната формула на Recoffee, обогатена с масло от кафе, осигурява несравнимо хидратиране и..
  с ДДС: 89.20лв
 • Възстановяващ балсам с кафе O'right Recoffee Antioxidant and Repairing, 400 мл
  Възстановяващ балсам с кафе O'right Recoffee Antioxidant and Repairing 400 мл Възстановяващият балсам O'right Recoffee Antioxidant and Repairingоставя косата подхранена и пълна с обем. Специалната формула на Recoffee, обогатена с масло от кафе, осигурява несравнимо хидратиране и укрепва..
  с ДДС: 47.70лв
 • Олио за коса с кафе O'right Recoffee Antioxidant and Repairing Oil, 100мл
  Олио за коса с кафе O'right Recoffee Antioxidant and Repairing Oil, 100мл Зашеметяващ блясък! Обогатен с безценното масло от кафе, олиото Recoffeeима силно антиоксидантно действие, което забавя стареенето на косата, предпазва при термична обработка и хидратира в дълбочина. Олиото съдържа вод..
  с ДДС: 60.90лв
 • Олио за коса с кафе O'right Recoffee Antioxidant and Repairing Oil, 30мл
  Олио за коса с кафе O'right Recoffee Antioxidant and Repairing Oil, 30мл Зашеметяващ блясък! Обогатен с безценното масло от кафе, олиото Recoffee има силно антиоксидантно действие, което забавя стареенето на косата, предпазва при термична обработка и хидратира в дълбочина. Олиото съдърж..
  с ДДС: 27.10лв
 • Подхранващ душ гел с кафе O'right Recoffee Body Wash 1000мл
  Подхранващ душ гел с кафе O'right Recoffee Body Wash 1000мл Ароматна релаксация и активна грижа за кожата.  Подарете си удоволствието с подхранващ душ гел със събуждащ сетивата аромат и състав от кафе - Recoffe . Обогатен с естествени пенители и масло от кафе, което е богат източник ..
  с ДДС: 74.90лв
 • Подхранващ душ гел с кафе O'right Recoffee Body Wash 400мл
  Подхранващ душ гел с кафе O'right Recoffee Body Wash, 400мл Ароматна релаксация и активна грижа за кожата.  Подарете си удоволствието с подхранващ душ гел със събуждащ сетивата аромат и състав от кафе - Recoffe . Обогатен с естествени пенители и масло от кафе, което е богат изто..
  с ДДС: 27.90лв
 • Почистващ гел за лице с кафе Recoffee Facial Cleansing Gel 105 мл
  Почистващ гел за лице с кафе Recoffee Facial Cleansing Gel 105 мл Почистващ гел за лице с кафе Recoffee Facial Cleansing Gel за всеки тип кожа. Иновативната му формула запазва хидро-баланса на кожата, премахва излишния себум и замърсявания, като едновременно с това запазва липидния бал..
  с ДДС: 22.90лв
 • Хидратиращ шампоан с кафе O'right Recoffee Moisturizing 1000мл
  Хидратиращ шампоан с кафе O'right Recoffee Moisturizing 1000мл Хидратиращ шампоан за суха и изтощена коса с 98.7% натурален състав. Има силно антиоксиндатно и възстановяващо действие. Обогатен с естествени пенители и масло от кафе, което е богат източник на антиоксиданти и е извлечено от 100% рец..
  с ДДС: 89.20лв
 • Хидратиращ шампоан с кафе O'right Recoffee Moisturizing 250мл – дърво в бутилка
  Хидратиращ шампоан с кафе O'right Recoffee Moisturizing 250мл – дърво в бутилка   Хидратиращ шампоан за суха и изтощена коса с 98.7% натурален състав. Има силно антиоксиндатно и възстановяващо действие. Обогатен с естествени пенители и масло от кафе, което е богат източник на антиоксиданти и ..
  с ДДС: 38.40лв
 • Хидратиращ шампоан с кафе O'right Recoffee Moisturizing 400мл
  Хидратиращ шампоан с кафе O'right Recoffee Moisturizing 400мл Хидратиращ шампоан за суха и изтощена коса с 98.7% натурален състав. Има силно антиоксиндатно и възстановяващо действие. Обогатен с естествени пенители и масло от кафе, което е богат източник на антиоксиданти и е извлечено от 100% реци..
  с ДДС: 47.70лв
 • Шампоан за обем и плътност с кафе O'right Recoffee Volumizing 250мл – дърво в бутилка
  Шампоан за обем и плътност с кафе O'right Recoffee Volumizing 250мл – дърво в бутилка Шампоан за обем за тънка и слаба коса O'right Recoffee Volumizing. Хидратира и придава обем на фината коса, като същевременно укрепва фибрите на косъма отвътре, правейки я по-устойчива на пречупване и накъс..
  с ДДС: 38.40лв
 • Шампоан за обем и плътност с кафе O'right Recoffee Volumizing 400мл
  Шампоан за обем и плътност с кафе O'right Recoffee Volumizing 400 мл – дърво в бутилка Шампоан за обем за тънка и слаба коса O'right Recoffee Volumizing. Хидратира и придава обем на фината коса, като същевременно укрепва фибрите на косъма отвътре, правейки я по-устойчива на пречупване и накъ..
  с ДДС: 47.70лв