bg

Шампоан за обем и плътност с кафе O'right Recoffee Volumizing 400мл

Шампоан за обем и плътност с кафе O'right Recoffee Volumizing 400мл

Производител: Recoffee
Модел: Шампоан за обем и плътност, 400мл
Наличност:
изчерпан
Цена: 47.70лв
Описание

Шампоан за обем и плътност с кафе O'right Recoffee Volumizing 400 мл – дърво в бутилка

Шампоан за обем за тънка и слаба коса O'right Recoffee Volumizing. Хидратира и придава обем на фината коса, като същевременно укрепва фибрите на косъма отвътре, правейки я по-устойчива на пречупване и накъсване. Съдържа 99.3% натурални съставки, включително масло от кафе извлечен от 100% рециклирана утайка и естествени пенители.

Уплътнява всеки отделен косъм за допълнителна здравина и обем. Контролира заплитането на косата. Добавя блясък без да утежнява.
Притежава завладяващ аромат на кафе!

Какво прави:

Придава обем и плътност

Хидратира и заздравява

Придава ослепителен блясък
Обогатен с:

Масло от кафе, извлечен от 100% рециклирана утайка – ценен източник на антиоксиданти. Подхранва косата и скалпа и ги предпазва от топлинно увреждане. Ефективно забавя стареенето на косата и дава отлична хидратация, запечатва влагата и подобрява управляемостта и блясъка на косата.
Екстракт от женшен – подхранва и забавя стареенето на косата. 
Масло от репей – източник на антиоксиданти. Балансира нивата на омазняване.
Хидролизиран соев протеин - укрепва кутикулата и предотвратява бъдещо увреждане.

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса и масажирайте до образуването на пяна. Изплакнете обилно с вода и ако е нужно, повторете с по-малко количество шампоан. За най-добри резултати комбинирайте с балсам от серията.
Шампоан Recoffee Volumizing е изработен от 100% рециклирана утайка от кафе – от състава до опаковката. Всяка бутилка Recoffee дължи автентичния си кафяв цвят именно на ценната съставка, а ароматът – може да се усети отдалеч. 100% биоразградимата бутилка е направена от царевично нишесте с капачка от бамбук и нетоксично соево мастило. 

НЕ съдържа следните вредни съставки: Хормони, Парабени, Сулфати, Фталати, Формалдехид, Сгъстители, Оцветители,Производни на EO (Ethylene Oxide)

Крайната цена е с включено ДДС.