Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

LR Woman Phyto activ витамини за ефективна подкрепа специално за жените 90бр

LR Woman Phyto activ витамини за ефективна подкрепа специално за жените 90бр

59.90 лв.

Информация за продукта

LR Health and Beauty Woman Phyto activ витамини за ефективна подкрепа специално за жените

Във форма дори в напреднала възраст: Woman Phyto activ бе разработен специално за специфичните нужди на жената през най-активните й години. Калцият и витамин D правят продукта особено ценен, защото организмът се нуждае от тях, за да съхрани здравината на костите.

Препоръчителен прием: 3 х 1 капсула дневно
Грамаж: 90 капсули / 46,8 г

Натурална подкрепа по време на климактериума
-
С калций и витамин D за запазване доброто състояние на костите
- С екстракт от червена детелина
- Без съдържание на лактоза и глутен
- Без ГМО
- Обвивката на капсулите е изцяло от растителен произход

През етапа на климактериума, който е със средна продължителност 4 години, когато започват смущенията на месечния цикъл, подсилването на организма често пъти е необходимо.
Woman Phytoactiv е идеалната добавка за този период, тъй като съдържа калций, витамин D3, екстракт от червена детелина и изофлавони от червена детелина. Тези ценни съставки поддържат организма, като въздействат върху неприятните симптоми през този труден етап.
Калцият е много важен за функционирането на сърцето, мускулите, мозъка и основно на костите и зъбите: заедно с фосфора участва в изграждането на костната маса. Липсата на калций може да предизвика редица сериозни здравословни проблеми като рахит, остеомалация и остеопороза.
Витамин D3 и калцият са необходими за поддържане на здравето на костите. Червената детелина има разнообразни свойства, едно от които е, че предлага доказано облекчаване на организма от смущенията при менопауза.
LR Woman Phytoactiv, благодарение на уникалния си състав е новият съюзник на нежния пол!
Основните разлики между женското и мъжкото тяло се обусла- вят от наличието на полови хормони. Техните съотношения са от значение. При жените доминират естроген и прогестерон, при мъжете – тестостерон. Различните им нива се проявяват в раз- личния вид на телата ни и устройството на психиката ни. Естрогените са основните женски полови хормони. Те отговарят за развитието на млечните жлези, гърдите, женствените форми и т.н. С годините нивото на естрогени намалява. Този процес се нарича менопауза и означава периода на последната менстру- ация плюс една година. По време на менопаузата нивото на естроген и прогестерон намалява. Тъй като оптималното им съотношение има важно влияние върху здравето, жизнеността и менталните функции, намаляването им има обратния ефект. Ето защо по време на менопаузата по-често се появяват умора, безсъние, нервност, раздразнителност, главоболие, усещане на напрежение в гърдите, горещи вълни и изпотяване. Woman Phytoactiv съдържа съставки, които са много подобни на физиологичните женски хормони. Те се наричат фитоестроге- ни (изофлавони). Това са група вещества, които се срещат в цве- товете, листата и плодовете на растенията. Големи количества от тях се съдържат в соята и червената детелина. При Woman Phytoactiv LR използва екстракт от червена детелина. Woman Phytoactiv също така съдържа калций и витамин D. Калций и витамин D допринасят за поддържането на здрави кости.
Избрани съставки: екстракт от червена детелина (16%), ви- тамин D3, калций.
Съвет: Woman Phytoactiv е предназначен и за жени, които все още не са влезли в менопаузата. Ако това ви предстои и искате активно да се възползвате от тези години, вземете Woman Phytoactiv сега.

Крайната цена е с включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове