Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

LR Probiotic12 пробиотични бактерии за Вашето добро здраве всеки ден

LR Probiotic12 пробиотични бактерии за Вашето добро здраве всеки ден

85.90 лв.

Информация за продукта

Probiotic12 пробиотични бактерии от LR Health and Beauty

Препоръчителен прием: 1 капсула дневно
Грамаж: 30 капсули / 15 г

Пробиотик специалистът:
- 12 различни бактериални щама
- 1 млрд. пробиотични бактерии във всяка капсула
- С подпомагащ пребиотик
- Патентовано микрокапсулиране
- Без лактоза

Пробиотичните бактерии се разделят на повече от 400 различни бактериални щама. Милиарди от тях населяват червата ни – най-големия имунен орган в човешкото тяло. Здравето и доброто ни състояние зависи от правилния баланс на тези бактерии.
Геловете за пиене Алое Вера от LR са оптималното допълнение към Probiotic12. Те подготвят червата за пробиотичните бактерии.
Пробиотиците са ключът към здравето на чревната система. За да могат червата да се облагодетелстват от положителните резултати на пробиотичните бактерии, те трябва да достигат до там в бионаличен вид.
Това се осигурява от изключителната световна формула PROBIOTIC 12 от LR. Чрез патентованите микрокапсули се гарантира оцеляването на един милиард бактерии в една капсула, разделени в 12 различни щама! Двойната микрокапсула осигурява сигурна защита при преминаването в стомаха. Следователно е напълно ефективна в чревния тракт.

Какво дава PROBIOTIC 12 на организма?
Патентованият производствен процес на микрокапсулите предпазва бактериите, за да достигнат в непроменено състояние до мястото на действие в червата. По този начин бионаличността им е гарантирана.
PROBIOTIC12 съдържа пробиотични бактерии, като по този начин помага да се запази равновесието между "добрите" и "лошите" бактерии. Пробиотичните бактерии подобряват работата на червата, най-важният имунен орган на човека.

Повечето Пробиотици, предлагани на нашия пазар са с 5-6 щама, максимум 9, което ще рече че съдържат милиони полезни бактерии, а не милиарди.
Освен това самата капсула на ProBiotic12 от LR е специално направена да се разгражда чак в червата, преминавайки безпроблемно през стомаха - а това е много важно, за да има резултат!
Децата, независимо от тяхната възраст, също могат да приемат пробиотика, стига да могат да поглъщат капсулите цели!

За какъв период от време може да се приема?
Тримесечното лечение е началото на нов по-качествен живот! Един истински подарък за вас! Продължително поддържане на чревната флора за здраве и благоденствие.

В обобщение на PROBIOTIC 12:
- Идеалната подкрепа за енергия и добро състояние;
- Богат на ценни чревни бактерии;
- Съдържа 12 бактериални щама, концентрирани в микрокапсули с изключителната световна формула, която предлага LR;
- С помощта пребиотици

Основни съставки:
- Фрукто-олигозахариди FOS (40%), царевично нишесте, бактериални култури;
- Bifidobacterium: Longum, Breve, Bifidum, Infantis, Lactis;
- Lactobacillus: Plantarum, Casei, Paracasei, Rhamnosus;
- Streptococcus thermophilus малтодекстрин.

​Хранителните добавки са като актьорския състав на пълнометражен филм. Ако зависеше от играта на двама актьори, вероятно нямаше да ни достави такова удоволствие. За режисьора са важни и поддържащите роли, операторите, статистите, гримьорите и т.н., тъй като без тях никога не би се получил добър филм. Точно като целия екип на филма, нашите продукти работят най-добре при взаимно „сътрудничество“. Всеки от тях може да направи нещо и само заедно могат да действат перфектно. Използвайки ценните хранителни вещества и витамини, съдържащи се в Алое Вера и Colostrum – нашите звезди – помислете и за допълнителна подкре- па. Само тогава вашето тяло ще работи като добре направен филм.
Трудносмилаемите продукти са почти навсякъде и тялото ни трябва да се справя с тях всеки ден. Те могат да останат в продължение на няколко седмици в червата и отделят токсични вещества в организма. Последиците от това „невидимо сме- тище“ в тялото могат да бъдат неприятни. Чревната среда става все по-токсична и чревната функция спада наполовина. В резултат от това не могат да се усвоят достатъчно хранителни вещества от храната. Тъй като червата са най-важният орган в имунната система на човека, тяхното правилно функциониране е от огромно значение. Ето защо, за да се гарантира правилната дейност на толкова ключов орган, е задължително да се храним осъзнато и да се грижим за здравето на червата.
Избрани съставки: фрукто-олигозахариди, бактериални култури (B. longum, B. breve, B. bifidum, B. infantis, B. lactis, L. plantarum, L. casei, L. paracasei, L. rhamnosus, L. acidophilus, L. bulgaricus, S. thermophilus).
Съвети: Антибиотиците се използват за унищожаване на опас- ните бактерии в червата при заболявания. Но те не мо- гат да различават видовете бактерии и затова заедно с опасните бактерии унищожават и полезните. За тези случаи LR предлага Probiotic 12, съдържащ 12 щама пробиотични бактерии.Оптимално допълнение към Probiotic12 са геловете за пиене Алое Вера от LR.
Не съдържа лактоза и глутен!
Крайната цена е с включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове