Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

Mama's Сладко от киви 450гр

Mama's Сладко от киви 450гр

9.95 лв.
Към момента продукти без наличност не може да се поръчват!

Информация за продукта

Сладко от киви Mama's

Домашно сладко MAMA'S с киви и ванилия по рецепта на мама София, приготвено с малко захар и много любов.Не съдържа консерванти, оцветители и подобрители и е сертифициран като KOSHER и HALAL храна.
Тегло: 450 гр.
Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.
​Крайната цена е с включено ДДС.

MAMA'S е колекция от висококачествени продукти с автентичен и запомнящ се вкус. Колекцията включва айвари, малиджано, македонска лютеница, печен боб, кисели краставички и няколко вида домашно сладко- всички, прогитвени по традиционните рецепти на най-добрите домакини в Македония, за да задоволят изтънчения вкус на любителите на вкусната храна по целия свят! Тайната на съблазнителните бурканчета се крие както в многото години традиция, така и в щипката любов, с която са подправени.

Продуктите MAMA'S са 100% натурални– без консерванти, оцветители, овкусители и подсладители! За постигането на уникалния им вкус и качество се използват само пресни плодове и зеленчуци, подбрани от най-слънчевите региони на Македония, като събирането и обработката им се прави в рамките на 24 часа, за да се запазят максимално полезните качества. Производството се осъществява само веднъж годишно- в сезона на лютениците- Август/Септември и не се използват замразени продукти. Продуктите MAMA'S притежават два сертификата за качество: KOSHER и HALAL и много медали и отличия.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове