Само 70.00 лв. до БЕЗПЛАТНА доставка!
+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 70лв.

Mama's сладко от Диви смокини и орехи 450гр

Mama's сладко от Диви смокини и орехи 450гр

9.95 лв.
Към момента продукти без наличност не може да се поръчват!

Информация за продукта

Сладко от Диви смокини и орехи Mama's

Домашно сладко MAMA'S с диви смокини и орехчета по рецепта на мама Ана, приготвено с малко захар и много любов.Не съдържа консерванти, оцветители и подобрители и е сертифициран като KOSHER и HALAL храна.
Тегло: 450 гр.
Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.
​Крайната цена е с включено ДДС.

MAMA'S е колекция от висококачествени продукти с автентичен и запомнящ се вкус. Колекцията включва айвари, малиджано, македонска лютеница, печен боб, кисели краставички и няколко вида домашно сладко- всички, прогитвени по традиционните рецепти на най-добрите домакини в Македония, за да задоволят изтънчения вкус на любителите на вкусната храна по целия свят! Тайната на съблазнителните бурканчета се крие както в многото години традиция, така и в щипката любов, с която са подправени.

Продуктите MAMA'S са 100% натурални– без консерванти, оцветители, овкусители и подсладители! За постигането на уникалния им вкус и качество се използват само пресни плодове и зеленчуци, подбрани от най-слънчевите региони на Македония, като събирането и обработката им се прави в рамките на 24 часа, за да се запазят максимално полезните качества. Производството се осъществява само веднъж годишно- в сезона на лютениците- Август/Септември и не се използват замразени продукти. Продуктите MAMA'S притежават два сертификата за качество: KOSHER и HALAL и много медали и отличия.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Или се обадете на тел. 02/ 439 8104
Търсене по тагове