bg

Соево мляко Ванилия Joya 1л

Соево мляко Ванилия Joya 1л

Производител: Joya
Модел: Соево мляко Ванилия Joya
Наличност:
изчерпан
Цена: 5.00лв
Описание

Joya соево мляко Ванилия 1л

Джоя ванилово соево мляко се превръща в любим избор на много голяма част от жените, любителки на марката.
100% Растителен продукт! Веган продукт! Без глутен!
С добавката на захарно цвекло за сладост и мадагаскарска "бърбън ванилия" и куркума за уникален вкус - Джоя ванилово соево мляко се превръща в любим избор на много голяма част от жените, любителки на марката.
Богато на витамини, минерали, протеини и изофлавони, характерни за състава на соята, без консерванти, ГМО и оцветители. Без алергени като млечен протеин, лактоза и глутен. Веган продукт. В същото време наситеният ванилов вкус може да ви заблуди, че пиете точно ванилов шейк.
Соята е продукт с естествено високо съдържание на изофлавони - до 3мгр./гр.! Изофлавоните са биологично активни съединения, които спадат към групата на т.нар. фитоестрогени ( растителни естрогени ). Изофлавоните в соевите продукти са особено полезни за жените и консумацията им се препоръчва, за да се балансира женският полов хормон (естроген) по естествен път. Соевият изофлавон е заместител на хормоналната терапия с естроген. По естествен път, приетият чрез храната изофлавон, увеличава или намалява нивото на естрогена и премахва неприятните симптоми на хормоналния дисбаланс. Това прави приема на соеви продукти от жените особено препоръчителен в периода преди и по време на менопаузата. Внезапният спад на нивото на естрогена в периода на климактериума причинява и друг много сериозен проблем, наред с добре познатите топли и студени вълни, главоболие, неспокойствие, раздразнителност. По време на менопаузата се появява и проблем, свързан с изтъняване и отслабване на костната тъкан. Действието на соевите изофлавони подтиска ензима на разрушителите на костното вещество и по този начин способства за намаляване на риска от развитие на остеопороза. Консумацията на богати на изофлавони храни ще спомогне и за поддържането на стегнат бюст. Увисването на бюста е пряк резултат от намаляването на количеството на естрогена в женския организъм. Ето защо, чрез консумацията на соеви продукти, можете да забавите този неприятен процес. Редовният прием на изофлавони може да се използва и като профилактика срещу развитието на рак на гърдата - едно от най-разпространените онкологични заболявания в света. В азиатските страни, където соята е част от традиционната кухня от хилядолетия, смъртността от рак на гърдата е 10 пъти по-ниска в сравнение с целия останал свят.
Нашият съвет: Пийте го топло с любима добавка на какао, кафе, канела, или студено - като ванилов шейк.
Грамаж: 1л
​Крайната цена е с включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКАИли се обадете на тел. 02/ 439 8104

Соево мляко Ванилия Joya 1л