bg

1 METER CHOCOLATE Фин млечен

1 METER CHOCOLATE Фин млечен

Производител: 1 METER CHOCOLATE
Модел: Фин млечен
Наличност:
В наличност
Цена: 30.00лв
Описание

1 METER CHOCOLATE Фин млечен

1 METER CHOCOLATE e незабравимо шоколадово изкушение  за малки и големи. Един Единствен на Света! Той е оригинален и неповторим, еднометров шоколад. 
1 METER CHOCOLATE не е просто шоколад, а незабравим и атрактивен подарък, подходящ за всеки повод. С него може да зарадвате любим човек, дете или да го споделите с приятели, да го поднесете на рожден ден, парти или просто да замените с него традиционните подаръци като луксозна бонбониера, цветя, торта, или бутилка скъпо вино.
1 METER CHOCOLATE е премиум продукт, създаден изцяло от естествени съставки и висококачествени суровини, без съдържание на хидрогенирани (растителни) масла. Истинско наслаждение за всички сетива! Отново заложихме на изцяло естествените съставки.
Фин млечен е и се отличава с мек и нежен вкус. 
1 METER CHOCOLATE  е  премиум продукт, създаден  изцяло от естествени съставки и висококачествени суровини, без съдържание на хидрогенирани (растителни) масла.  Фин млечен е и се отличава с мек и нежен вкус. 
1 METER CHOCOLATE  е:
- Носител на  наградата за иновативен  продукт/бранд на BEST BRAND AWARDS 2013
- Носител на Златен Медал и Диплом за оригинален и качествен продукт от Международното изложение "Интерфуд&Дринк" - 2016 г.

Грамаж: 500гр
Опаковката е тъмна и стилна, в ново луксозно изпълнение. Предлага се в самостоятелно затваряща се кутия, пълна с еднометрово, ръчно направено черно вълшебство.
Изискан и стилен, истинско изкушение.
Крайната цена е с включено ДДС.

1 METER CHOCOLATE Фин млечен