bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Течен шоколад Caffarel Gianduia Milk
  Течен шоколад Caffarel Gianduia Milk Caffarel правят исканска иновация при производството ня шоколад.Това е първият индивидуално опакован пралин. Той е базиран изцяло на лешници и лешникова паста, откъдето идва и името му. Използван е метод на произвоство, наречен "екструзия". Именно на това се д..
  с ДДС: 16.30лв
 • Шоколад Caffarel Bianco с бадем 150 гр
  Шоколад Caffarel Bianco с бадем Caffarel правят исканска иновация при производството ня шоколад.Това е първият индивидуално опакован пралин. Той е базиран изцяло на лешници и лешникова паста, откъдето идва и името му. Използван е метод на произвоство, наречен "екструзия". Именно на това се дължи ..
  с ДДС: 12.60лв
 • Шоколад Caffarel Cioccolato Cacao 57%
  Шоколад Caffarel Cioccolato Cacao 57% Caffarel правят исканска иновация при производството ня шоколад.Това е първият индивидуално опакован пралин. Той е базиран изцяло на лешници и лешникова паста, откъдето идва и името му. Използван е метод на произвоство, наречен "екструзия". Именно на това се ..
  с ДДС: 6.80лв
 • Шоколад Caffarel Cioccolato Cacao 70%
  Шоколад Caffarel Cioccolato Cacao 70% Caffarel правят исканска иновация при производството ня шоколад.Това е първият индивидуално опакован пралин. Той е базиран изцяло на лешници и лешникова паста, откъдето идва и името му. Използван е метод на произвоство, наречен "екструзия". Именно на това се ..
  с ДДС: 6.80лв
 • Шоколад Caffarel Cioccolato Latte Nocciola 100 гр
  Шоколад Caffarel Cioccolato Latte Nocciola Caffarel правят исканска иновация при производството ня шоколад.Това е първият индивидуално опакован пралин. Той е базиран изцяло на лешници и лешникова паста, откъдето идва и името му. Използван е метод на произвоство, наречен "екструзия". Именно н..
  с ДДС: 6.80лв
 • Шоколад Caffarel Fondente Nocciole 150 гр
  Шоколад Caffarel Fondente с лешници Caffarel правят исканска иновация при производството ня шоколад.Това е първият индивидуално опакован пралин. Той е базиран изцяло на лешници и лешникова паста, откъдето идва и името му. Използван е метод на произвоство, наречен "екструзия". Именно на това се дъ..
  с ДДС: 12.60лв