+359 (2) 439 8104
Безплатна доставка над 100лв.

Диспенсери

Поставки диспенсери за различни видове капсули на системите Nespresso, Tassimo, Tchibo, Lavazza, Cafes Richard, диспенсер Dolce Gusto и други