Меню
Кошница

Nespresso аксесоари

Марка: No name
WAYCAP капсули за многократна употреба от неръждаема стомана за Nespresso кафемашина- 1 бр ИТАЛИАНСКА 100% ЕКОЛОГИЧНА МНОГОКРАТНО ЗАРЕЖДАЩА СЕ КАПСУЛА ЗА Nespresso Капсулата е за многократна употреба, съвместима с всички системи Nespresso Комплектът съдържа: - 1 капсула от неръжда..
73.99 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Professional Small Saucer 1бр Чинийка/подложка  за Nespreso Professional еспресо чашки Изработени от порцелан Крайната цена е с включено ДДС..
6.80 лв.
Марка: No name
WAYCAP капсули за многократна употреба от неръждаема стомана за Nespresso кафемашина- 2 бр ИТАЛИАНСКА 100% ЕКОЛОГИЧНА МНОГОКРАТНО ЗАРЕЖДАЩА СЕ КАПСУЛА ЗА Nespresso Капсулата е за многократна употреба, съвместима с всички системи Nespresso Комплектът съдържа: - 2 капсули от не..
123.99 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Professional Large Saucer Чинийка за чаша за капучино и лунго Nespresso Professional чаши. Изработена от порцелан Крайната цена е с включено ДДС...
6.80 лв.
Луксозна хотелска табла подложка за кафе и чай Supreme Луксозна хотелска табла подложка за кафе и чай Supreme
по запитване
Марка: b-tray
B-TRAY SUPREME луксозна хотелска табла за кафе и чай Да изберете луксозната табла Supreme за Вашите хотелски стаи е символ на вашата страст за отлично представяне и ангажираност към Вашите гости. Тази дизайнерска презентационна подложка за кафе и чай включва достатъчно място за съхраняв..
0.00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)

Всички Nespresso аксесоари за Вашето кафе и чай налични в Kafemania.bg