bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Lino продукт за кафе и чай, 80 дози
  Lino продукт за кафе и чай дози 80бр. Прахообразен висококачествен продукт, тип сметана, добавящи богат каймак на вашата любима напитка. Грамаж: 1бр доза 2,50г Състав: 80бр дози Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Цената е с включен ДДС. ..
  с ДДС: 2.40лв
 • Продукт за кафе и чай Lino 200гр
  Lino продукт за кафе и чай 200гр Висококачествен продукт, добавящ богат каймак на вашата любима напитка. Състав: Глюкозен сироп, частично хидрогенирано палмово масло, млечен протеин, стабилизатори, оцветяващи агенти ( Е171, Е160а ), антислепващ агент (Е551), емулгатори Грамаж: 20..
  с ДДС: 2.22лв
 • Продукт за кафе и чай Lino 100гр
  Lino продукт за кафе и чай 100гр Висококачествен продукт, добавящ богат каймак на вашата любима напитка. Състав: Глюкозен сироп, частично хидратирано палмово масло Грамаж: 100гр  Да се съхранява на сухо и прохладно място.  За да съхраните аромата, моля затварайте добр..
  с ДДС: 2.20лв
 • Течна сметана айриш 10бр в опаковка
  Течна сметана айриш 10бр в опаковка Ирландска течна айриш сметана с вкус на бейлис Брой в опаковка: 10бр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС..
  с ДДС: 2.00лв
 • Продукт за кафе и чай Lino Goldman 200гр
  Lino Goldman продукт за кафе и чай 200гр Висококачествен продукт, добавящ богат каймак на вашата любима напитка. Грамаж: 200гр  Да се съхранява на сухо и прохладно място.  За да съхраните аромата, моля затварайте добре опаковката.  Крайната цена е с включено ДДС. ..
  с ДДС: 2.22лв
 • best-seller
  Био сметана за кафе 161мл Green
  Био сметана за кафе на Green Био сметана за кафе от краве мляко. Сертифициран биологичен продукт, термично обработен. 10% масленост Грамаж: 161мл. Производител: Green, Германия Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговвта опаковка. Крайната цена е с включено ДДС. ..
  с ДДС: 4.50лв