Меню
Кошница

Консумативи

Марка: Tchibo
Бяла захар Тчибо В един пакет има 800бр пакетчета, всяко от които е с тегло 2гр. Крайната цена е с включено ДДС...
8.90 лв.
Марка: Cafés Richard
Захар Florio на пакетчета Пакетът съдържа 700бр пакетчета бяла захар, 3.6гр всяко Да се съхранява на сухо място За директна консумация Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
37.90 лв.
Марка: No name
Мултипак Фруктова захар 300гр. За директна консумация Да се съхранява на сухо място Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
2.50 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza еспресо стъклена чаша с чинийка 1бр Lavazza оригинална стъклена чаша. Вместимост: 60 мл Крайната цена е с включено ДДС. ​  ..
5.50 лв.
Марка: Cafés Richard
Cafes Richard бучки захар - 1158бр Пакетът съдържа 1158бр отделно опаковани бучки бяла захар, 4гр всяко Да се съхранява на сухо място За директна консумация Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
63.60 лв.
Ведра кристална захар с канела 500гр Идеална, ароматна добавка към кафето. Полезните свойства на канелата са познати още от древността.Отличителният аромат на канела идва от етеричното масло, съдържащо се в кората й. На него се дължат и голяма част от ценните свойства, помагащи на организма да се п..
5.70 лв.
Марка: Douwe Egberts
Течна сметана айриш 10бр в опаковка Ирландска течна айриш сметана с вкус на бейлис Брой в опаковка: 10бр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС..
2.99 лв.
Марка: No name
Demerara Натурална Кокосова захар 300гр. Пакет за дома от Натурална Кокосова Захар. 300g плик, тип, doypack, с нерафинирана кокосова захар извлечена от кокосова палма на кристали от Тропическите райони. COCONUT SUGAR е ароматна, богата на витамини и минерали нужни на вашето тяло и неустоимо пр..
6.00 лв.
Марка: No name
Demerara Muscovado Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр. Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, с леко влажна, тъмно кафява нерафинирана тръстикова захар от Остров Мавриций. Кафявата захар MUSCOVADO е професионалният избор на пекари и сладкари за направата на кейко..
3.90 лв.
Течна сметана за кафе АМАРЕТО Milram – 10 x 14 гр
Ново
Марка: Douwe Egberts
Състав: 10% млечна сметана, захар, аромат – амаретоНетно тегло за опаковка с 10 броя: 140 грДа се съхранява на сухо и хладно място.Срок на годност: виж опаковката Крайната цена е с включено ДДС..
2.99 лв.
Марка: No name
Demerara Dark Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, с тъмно кафява нерафинирана тръстикова захар на кристали внесена от тропически региони в Индийския океан и Атлантическия океан. DARK DEMERARA е Вашият избор за подслаждане на ..
3.90 лв.
Марка: Tchibo
Картонени чаши Tchibo, 100 мл Вместимост: 0.100 л Една опаковка съдържа 50 бр чаши. Капачки за тези картонени чаши можете да откриете тук. Крайната цена е с включено ДДС...
6.60 лв.
Марка: Tchibo
Кафява захар Tchibo Кутията съдържа 150бр, всяко от което е 3.5 гр..
8.50 лв.
Ведра кристална захар с ванилия 500гр Идеална, ароматна добавка към кафето. Съпътстващите вкусове обикновено се описват като плодови и сладки, с дървесни и опушени нотки, дори аромат на висококачествен тютюн и дървесна смола.Тази захар ще ароматизира дома ви. Да се съхранява на сухо място За ди..
5.70 лв.
Марка: Julius Meinl
Захар Julius Meinl на пакетчета Пакетът съдържа 1000бр пакетчета бяла рафинирана захар, 4гр всяко. Да се съхранява на сухо, хладно и проветриво място, без пряк достъп на слънчева светлина и директен източник на топлина. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Кр..
26.00 лв.
Марка: Cafés Richard
Захар Cafes Richard - кафява на пакетчета, 600бр Пакетът съдържа 600бр пакетчета бяла захар,1,8гр всяко Да се съхранява на сухо място За директна консумация Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
37.90 лв.
Марка: Covim
Covim Кафява захар на пакетчета 4 гр. Eдна опаковка съдържа 1000 бр индивидуално опаковани пакетчета Да се съхранява на сухо място За директна консумация Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
32.90 лв.
Марка: No name
Мултипак Кафява нерафинирана  тръстикова захар в пакетчета Една кутия съдържа 160бр.*4гр. За директна консумация Да се съхранява на сухо място Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
6.30 лв.
Марка: No name
Demerara Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, с кафява нерафинирана тръстикова захар на кристали внесена от тропическия остров Мавриций в Индийски океан. DEMERARA е Перфектна за направата на коктейли и сладолед; Изборът на про..
3.50 лв.
Марка: Tonino Lamborghini
Tonino Lamborghini салфетки  Една опаковка съдържа 400 бр салфетки  Крайната цена е с включено ДДС...
7.20 лв.
Марка: No name
Demerara Gold Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, със златисто-кафяви кристали на нерафинирана тръстикова захар внесена от тропическия остров Мавриций в Индийски океан. GOLD DEMERARA е обогатена с карамел и предава своя бога..
3.90 лв.
Мултипак Бяла кристална захар За Дома и Офиса 150бр
очаквана доставка
Марка: No name
Мултипак Бяла кристална захар За Дома и Офиса 150бр Една кутия съдържа  150бр.*4гр. За директна консумация Да се съхранява на сухо място Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
3.00 лв.
Картонени чаши за лате макиато Kafemania 60бр, 360ml Картонени чаши за лате макиато Kafemania 60бр, 360ml
очаквана доставка
Марка: No name
Картонени чаши за лате макиато кафе Kafemania 360ml, 60бр Една опаковка съдържа 60бр картонени чаши за лате макиато. Крайната цена е с включено ДДС...
12.60 лв.
Julius Meinl - Мед на пакетчета, 100бр.
очаквана доставка
Марка: Julius Meinl
Мед Julius Meinl на пакетчета - 100бр Пакетът съдържа 100бр. пакетчета натурален полифлорен мед, по 15гр всяко. Да се съхранява на сухо място. Крайната цена е с включено ДДС...
27.50 лв.
Показани са от 1 до 24 от 28 резултата (2 страници)
Аксесоари и Консумативи - захар, чаши, бъркалки, табли , ел. кани