Меню
Кошница

Tefal - чаши и термокани

Марка: Tefal
Tefal термo чаша за път Гореща или студена вашата напитка е винаги с вас! Носете термо- чашата Tefal Compact навсякъде, където отидете, за напитки с плътен аромат и богат вкус! С дизайн със 100% защита от протичане и двойни вкумноизолирани стен, които задържат напитките ви топли 3 часа и сту..
45.90 лв.
Марка: Tefal
Tefal термo чаша за път червена  300мл Гореща или студена вашата напитка е винаги с вас! Носете термо- чашата Tefal Compact навсякъде, където отидете, за напитки с плътен аромат и богат вкус! С дизайн със 100% защита от протичане и двойни вкумноизолирани стен, които задържат напитк..
45.90 лв.
Марка: Tefal
Синя термo чаша Tefal за изпът 300млГореща или студена вашата напитка е винаги с вас! Носете термо- чашата Tefal Compact навсякъде, където отидете, за напитки с плътен аромат и богат вкус! С дизайн със 100% защита от протичане и двойни вкумноизолирани стен, които задържат напитките ви..
45.90 лв.
Марка: Tefal
Зелена термo чаша Tefal за изпът 300мл Гореща или студена вашата напитка е винаги с вас! Носете термо- чашата Tefal Compact навсякъде, където отидете, за напитки с плътен аромат и богат вкус! С дизайн със 100% защита от протичане и двойни вкумноизолирани стен, които задържат напитк..
45.90 лв.
Термо чаша за път Tefal, зелена 360мл
очаквана доставка
Марка: Tefal
Tefal термo чаша за изпът Отваряне и затваряне на капака с едно натискане 100% защита от протичане Лесно почистване – капакът се разделя на две части; Възможност за пиене от 360° Защита от протичане Моден и атрактивен силиконов ръкав с релеф; Запазва напитките топли до 4ч и студ..
41.90 лв.
Термо чаша за път Tefal светлосиня 360мл
очаквана доставка
Марка: Tefal
Tefal термo чаша за изпът Отваряне и затваряне на капака с едно натискане 100% защита от протичане Лесно почистване – капакът се разделя на две части; Възможност за пиене от 360° Защита от протичане Моден и атрактивен силиконов ръкав с релеф; Запазва напитките топли до 4ч и..
41.90 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)
Tefal - чаши и термокани