Меню
Кошница

Nespresso капсули

Марка: Nespresso
Nespresso Master Origin India - 10бр капсули  Интензитет: 11 от 12 Master Origin India е със силни, дървесни, пикантно-ароматни нотки, придадени от сорта Робуста Mansoon, смесена с индийска арабика. Тази робуста Mansoon е типична за югозападното крайбрежие на Индия. През месеца на ..
14.50 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Venezia капсули 10бр Исторически вкус, който комбинира кафе от древния етиопски регион Харар с индийската арабика, за да се създаде вкус, богат на екзотичния аромат на Изтока. Диви и флорални нотки се съчетават заедно в процеса на печене в това мощно и комплексно кафе. Интензит..
12.89 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Palermo Kazaar Интензитет: 12 Предизвикателен бленд включващ два специално приготвени за Nespresso сорта Робуста от Бразилия и Гватемала, както и отделно печена южномериканска Арабика. Kazaar е кафе с изключителен интезитет. Силната му тръпчивост и нотките на пипер са идеалн..
13.50 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Istanbul апсули 10бр Кафето е бленд от Арабика и Робуста със средна интензивност и време за печене. Насладете се на кафе с нотки на диви плодове и подправки, нежен деликатен  бадем, преливащи в кадифено тяло. Тайната му се крие в смесването на два основни вида кафе, етиопска..
14.50 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Roma - балансиран, завършен вкус Интензитет: 8   Пълно и балансирано. Баланс на леко изпечени Южно и Централноамерикански Арабика и Робуста, култивирани на по-голяма височина. Лекото изпичане и внимателно смилане придават на Roma сладки дървесни нотки и пълен продължит..
12.89 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Volluto притежава неустоимо ухание и успокояващи сладки бисквитени нотки – като пресен, изпечен на фурна сладкиш. Колумбийското кафе добавя към златистата капсула свежи нотки на червени плодове, от които блендът оживява – ето това наричаме слънчев живот.Горчивина2 Киселинност3 Те..
12.90 лв.
Nespresso Ristretto Italiano Nespresso Ristretto Italiano
Ново
Марка: Nespresso
Nespresso Ristretto Italiano- плътен, наситен вкус Интензитет: 10 Кафените зърна от различните сортове арабика и робуста са печени по отделно, за да бъде постигнат букетът от аромати присъщ на истинското италианско еспресо: интензивно, богато на аромат и плътно.  Една опаковка с..
12.89 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso ARPEGGIO - плътен, наситен вкус Интензитет: 9 Силно и кремообразно. Тъмно изпечени чисти Южно- и Централноамерикански Арабики с плодово-малцов профил характерен за Коста Рика, правят силния характер и плътно тяло на Arpeggio, подсилено от какаови и дървесни нотки. Подходящ ..
12.89 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Master Origin Indonesia капсули 10бр  Интензитет: 8 от 12 Master Origin Indonesia от Nespresso с мокро обелена Арабика е състезание срещу дъжда. Фермерите от Суматра белят кафето си мокро поради влажния климат. Те отрстраняват пергамента, когато кафето е меко и влажно, защото обел..
14.50 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)

Богат асортимент от кафе Nespresso капсули. Виж всички Неспресо съвместими капсули за вашата Nespresso кафемашина