Меню
Кошница

SENSEO моно дози

Senseo Cappuccino 8бр пада за Сенсео кафемашина Senseo Cappuccino 8бр пада за Сенсео кафемашина
-18 %
Марка: Senseo
Senseo Cappuccino 8бр падове за Сенсео кафе машина - Срок на годност до 30.12.2017 Отпий и се наслади на тази невероятна комбинация от кафе и мляко, с неустоима млечна пяна.ФИНО И НЕЖНО СЛАДКО ИЗКУШЕНИЕНежен млечен вкус, с перфектен завършек от плътна пяна. Подходящо за специални моменти на насла..
6.15 лв. 7.49 лв.
Senseo Italian Style 16бр пада за Senseo кафемашина Senseo Italian Style 16бр пада за Senseo кафемашина
-18 %
Марка: Senseo
Senseo Italian Style 16бр пада за Senseo кафемашинаИнтензивно и тъмно изпечено кафе. Вдъхновено от италианската традиция. Подходящо за приготвяне като еспресо кафе напитка.КАФЕ, ВДЪХНОВЕНО ОТ ИТАЛИАНСКАТА ТРАДИЦИЯИнтензивен вкус благодарение на тъмно изпечените кафе зърна. Вдъхновени от италианската..
6.15 лв. 7.49 лв.
Senseo Extra Strong 16бр пада за Сенсео кафемашина Senseo Extra Strong 16бр пада за Сенсео кафемашина
-18 %
Марка: Senseo
Senseo Extra Strong 16бр пада за Сенсео кафе машина  Бленд от тъмно изпечени кафе зърна - с интензивен вкус и аромат.ТЪМНО ИЗПЕЧЕНИ КАФЕ ЗЪРНАПървенецът сред силните – SENSEO® Extra Strong впечатлява със силния си и наситен аромат. Тайната: тъмно изпечени кафе зърна– за експресивен стил кафе..
6.15 лв. 7.49 лв.
Senseo Espresso 16бр пада за Senseo кафемашина Senseo Espresso 16бр пада за Senseo кафемашина
-18 %
Марка: Senseo
Senseo Espresso 16бр пада за Сенсео кафемашина Силен и ароматен бленд, в италиански стил, който е подходящ както за основа на млечни напитки, така и за самостоятелна консумация.ИЗТЪНЧЕНО БАЛАНСИРАН И СРЕДНО ИЗПЕЧЕН КАФЕ БЛЕНДВнимателно подбраните кафе зърна за този бленд са изпечени до златно каф..
6.15 лв. 7.49 лв.
Senseo Classic 16 бр падове за Senseo кафемашина Senseo Classic 16 бр падове за Senseo кафемашина
-18 %
Марка: Senseo
Senseo Classic 16бр пада за Senseo кафе машина Балансиран бленд от средно изпечени кафе зърна – за богат кафе вкус и апетитен каймак.КАФЕ БЛЕНД ОТ СВЕТЛО ИЗПЕЧЕНИ КАФЕ ЗЪРНА, СЪС ЗАРЕЖДАЩ АРОМАТЗа създаването на този бленд, внимателно подбраните кафе зърна са изпечени така, че да придобият светло..
5.75 лв. 7.00 лв.
Senseo Strong падове16бр за Senseo кафе машина Senseo Strong падове16бр за Senseo кафе машина
-18 %
Марка: Senseo
Senseo падове Strong падове 16бр за Senseo кафе машина Наслади се на богатия и плътен вкус на балансирания бленд от тъмно изпечени кафе зърна - за наситен вкус и аромат.ИНТЕНЗИВЕН И ЗАВЛАДЯВАЩ КАФЕ ВКУСПравилното кафе за силните моменти – тъмно изпечени кафе зърна – за богат вкус и плътен каймак...
6.15 лв. 7.49 лв.
Lavazza Intenso - 36 SENSEO® съвместими кафе дози
очаквана доставка
Марка: Senseo
Lavazza Intenso - 36 SENSEO® съвместими кафе дозиУникален, мек и балансиран вкус, съчетан с богат аромат с дървесни и какаови нюанси и ефирен каймак, които ще събуди сетивата ви. Бленд от средноизпечени зърна Арабика и Робуста с произход Югоизточна Азия. Интензитет 8 от 10.Подохядщо за използване в ..
19.90 лв.
Lavazza Classico- 36 SENSEO® съвместими кафе дози
очаквана доставка
Марка: Senseo
Lavazza Classico- 36 SENSEO® съвместими кафе дозиУникален, мек и балансиран вкус, съчетан с богат аромат с дървесни и какаови нюанси и ефирен каймак, които ще събуди сетивата ви. Бленд от средноизпечени зърна Арабика и Робуста с произход Югоизточна Азия. Интензитет 8 от 10.Подохядщо за използване в ..
19.90 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)