Меню
Кошница

Tatratea

Марка: Tatratea
Dead Man's Fingers Coconut Rum 700ml Ром с вдъхновяващ тропически вкус. Ароматни нотки на сочно манго, стафиди, карамел, кокосов орех и лека цитрусова жилка от кора от лайм. Алкохол: 37.5% Нето грамаж: 700мл Крайната цена е с включено ДДС...
42.50 лв.
Марка: Tatratea
Dead Man's Fingers Pineapple Rum 700ml Доминиращ вкус на сладък печен ананас. Добре балансиран с нотки от мека кафява захар и индийско орехче, комбинирани с дъх на кора от лайм Алкохол: 37.5% Нето грамаж: 700мл Крайната цена е с включено ДДС...
42.50 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Оutlaw 72% Ликьор 700мл Tatratea е билков ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри.Обогатен с екстракт от натурален хинин, с по-малка захарност от другите вкусове. Outlaw е най-силният от цялата гама на TATRATEA. Наситен аромат на чайове, планински би..
53.00 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea чаени ликьори подаръчен комплект  Tatratea е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Комплекта съдържа 6 вида ликьори от гамата Tatratea: 1x Tatrea Otlaw  1x Tatratea Peach 1x Tatratea Original 1x Tatratea Forest Fruit 1x..
27.90 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Original 52% Ликьор 700мл + подарък манерка Татратеа е чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Уникален билков еликсир на чаена основа, приготвен изключително от природни съставки. Концентрат от много фино пречистен алкохол, първокласен черен ..
49.90 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Original 52% чаен ликьор 350мл + подарък банданаТатратеа е чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Уникален билков еликсир на чаена основа, приготвен изключително от природни съставки. Концентрат от много фино пречистен алкохол, първокласен черен..
32.20 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Forest Fruit 62% чаен ликьор 700мл Tatratea е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от вкусни горски плодове – боровинки, къпини и диви ягоди. Дълготраен вкусов завършек на горски плодове и черен чай върху в..
49.90 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Gift Box Peach 42% чаен ликьор + чашки Татриа е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Известен с чудесния си чаен и плодов аромат благодарение на допълнителния бял чай и екстракт от праскова, които оставят приятно деликатно и непогреш..
56.50 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Forest Fruit 62% чаен ликьор 40мл Tatratea е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от вкусни горски плодове – боровинки, къпини и диви ягоди. Дълготраен вкусов завършек на горски плодове и черен чай върху вкусо..
4.90 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Czechoslovakia vodka, 700 ml Чиста вода от планините Татра в Словакия и първокачествен спирт от Чехия са в основата на концепцията за водка Czechoslovakia. Better Together (По-добре заедно) е слоганът на тази водка, а заложената идея е носталгията по обединените Чехия и Словакия. ..
38.00 лв.
Марка: Tatratea
Gift Box Tatratea Forest Fruit 62% + чашки Tatratea е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от вкусни горски плодове – боровинки, къпини и диви ягоди. Дълготраен вкусов завършек на горски плодове и черен чай върху вк..
54.90 лв.
Марка: Tatratea
Dead Man's Fingers Spiced Rum 700ml Смес от ромове от Тринидад и Барбадос и подправки от цял свят, създадени първоначално в Rum&Crab Snack в Сейнт Айвс, Корнуол. Аромати на ананас, севилски портокали и стафиди, поръсени с канела Алкохол: 37.5% Нето грамаж: 700мл Крайната цена е с вкл..
42.50 лв.
Марка: Tatratea
Dead Man's Fingers Mango Rum 700ml Екзотичен и великолепен! Този ром има вкус на свежо манго, нотка на ванилия и цитрусова жилка-перфектно усещане за лято Алкохол: 37.5% Нето грамаж: 700мл Крайната цена е с включено ДДС...
42.50 лв.
Марка: Tatratea
Dead Man's Fingers Hazelnut Rum 700ml Вкусно различен. Вдъхновен от оригиналния ни спайс ром The Rum&Crab Snack в Сейнт Айвс, Корнуол, лешников ром с аромати на печени ядки и нотки ванилия и шоколад Алкохол: 37.5% Нето грамаж: 700мл Крайната цена е с включено ДДС...
42.50 лв.
Марка: Tatratea
Подаръчна кутия ​TATRATEA Gift Box Limited Edition 52% + чашки Татратеа е чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Уникален билков еликсир на чаена основа, приготвен изключително от природни съставки. Концентрат от много фино пречистен алкохол, пър..
56.50 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Czechoslovakia водка, 700 ml + Подарък 2 чаши Чиста вода от планините Татра в Словакия и първокачествен спирт от Чехия са в основата на концепцията за водка Czechoslovakia. Better Together (По-добре заедно) е слоганът на тази водка, а заложената идея е носталгията по обединените Чех..
56.50 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Coconut 22% Ликьор 40мл Tatratea е билков ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от кокосов орех, които придават доминиращият аромат. Съдържа и екстракти от първокачествен бял чай, извлечени от млади чаени листа, които подчертава..
4.90 лв.
Марка: Tatratea
Чаен ликьор Tatratea Hibiscus & RedTea 37%, 700мл Tatratea е  чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от цитрусови плодове (лайм, мандарина, грейпфрут), които придават отличителен цитрусов вкус, като същевременно запазват и о..
47.55 лв.
Марка: Tatratea
Tatrea Coconut 22% 700мл ликоьор Tatratea е билков ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от кокосов орех, които придават доминиращият аромат. Съдържа и екстракти от първокачествен бял чай, извлечени от млади чаени листа, които подчертава..
44.90 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Peach 42% чаен ликьор 700мл Татриа е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Известен с чудесния си чаен и плодов аромат благодарение на допълнителния бял чай и екстракт от праскова, които оставят приятно деликатно и непогрешимо ухание...
47.55 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Original 52% Ликьор 40мл Татратеа е ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Уникален билков еликсир на чаена основа, приготвен изключително от природни съставки. Концентрат от много фино пречистен алкохол, първокласен черен чай, натурални екстракти от..
4.90 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Czechoslovakia vodka, 40 мл Чиста вода от планините Татра в Словакия и първокачествен спирт от Чехия са в основата на концепцията за водка Czechoslovakia. Better Together (По-добре заедно) е слоганът на тази водка, а заложената идея е носталгията по обединените Чехия и Словакия. Мулт..
4.90 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Citrus 32% чаен ликьор 40мл Tatrateа е чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Свеж цитрусов аромат на лимон и лайм. С нотки на грейпфрут, мандарина и бял чай.  Ликьор с 32% алкохол.  ​Тегло: 40мл Подходящ за коктейли и топли напитки. П..
4.90 лв.
Марка: Tatratea
Tatratea Citrus 32% чаен ликьор 700мл Tatratea е  чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от цитрусови плодове (лайм, мандарина, грейпфрут), които придават отличителен цитрусов вкус, като същевременно запазват и отличния чаен и п..
40.95 лв.
Показани са от 1 до 24 от 28 резултата (2 страници)