Меню
Кошница

Витамини и добавки

Марка: LR Health & Beauty
LR Алое вера гел за пиене с праскова 1л Първият гел за пиене Алое Вера с праскова. Без добавена захар – идеален за диабетици и за чувствителните детски зъби. Вкус, който би бил оценен от децата и диабетиците: - Без добавена захар - Най-високо съдържание на чист гел Алое Вера – цели 9..
69.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR Алое вера гел за пиене с мед 1л Оригинална формула с добавен цветен мед – гарантирано качество от повече от 10 години. Формула с дълга история: - 90% чист гел Алое Вера, 9% цветен мед и витамин С, които допълнително подпомагат действието на Алое Вера - На база на рецептата на оте..
69.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR Алое вера гел за пиене с коприва 1л Препоръчителен прием:3 х 30 мл дневно Грамаж: 1000 мл Комбинацията от високо съдържание на гел Алое Вера с натурален екстракт от коприва и цветен мед. Най-често избираният гел Алое Вера: - 90% чист гел Алое Вера, 7% цветен мед, 2% екстракт от коприва ..
79.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR Figuactiv шейк с вкус на ванилия -  кутия 450 гр Комбинация от белтъци от растителен и животински произход Ниско съдържание на лактоза Без глутен Без добавени консерванти Без добавена захар Комбинация от протеини с растителен и животински произход. Продукти с ниско съдържание на лактоза. Не..
99.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR FiguActiv супа със зеленчици и къри в кутия 500гр Искате да контролирате теглото си и все пак да изпитвате удоволствие от храненето? С Figuactiv това не е проблем. С питателните супи Figuactiv не е необходимо да се отказвате от насладата по време на диета! Супи Figuactiv (Фигуакт..
99.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR FiguActiv доматена супа в кутия 500гр Искате да контролирате теглото си и все пак да изпитвате удоволствие от храненето? С Figuactiv това не е проблем. С питателните супи Figuactiv не е необходимо да се отказвате от насладата по време на диета! Супи Figuactiv (Фигуактив) - Пикантен за..
99.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR Colostrum Direct спешна помощ за имунната система - Отличен продукт на базата на коластра (съдържа коластра); - Висококачествен метод на студено производство; - Говежда коластра с отстранени мазнини и казеин; Препоръчителен прием: 8 мл дневно Грамаж: 125 мл За продуктите Colostr..
94.50 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR Colostrum Compact капсули коластра 800мг  Препоръчителен прием: 2 х 1 капсула дневно - 60 капсули / 30,9 г За продуктите Colostrum на LR ние използваме майчиното мляко на кравата – така наречената коластра. Тя се образува в първите часове след раждането на теленце..
133.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR Cistus Incanus 60бр капсули за силна имунна система Прием: 2 х 1 капсула дневно Съдържание: 60 капсули / 32,7 г Състав: 71% екстракт от Cistus Incanus, цинк и витамин С.  Изцяло растителни капсули Капсулите съдържат 71,6% билков екстракт, както и витамин С и цинк. Спаз..
89.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR Алое вера гел за пиене Freedom 1л Гел за пиене Алое Вера Freedom с витамин С, колаген хидролизат и 88% чист гел Алое Вера Витамин C – облекчение за ставите и свобода на движението, опринася за изграждането на колаген за нормално функциониране на хрущялите Щадящата обработка гарантира ..
79.90 лв.
Марка: LR Health & Beauty
LR Super Omega 3 activ витамини 100.8гр Препоръчителна дозировка:3 пъти дневно х 1 капсула Грамаж: 60 капсули / 100,8 г Обикновено за мазнините се казва, че консумираме твърде много от тях, че са вредни за фигурата, сърцето и здравето като цяло. Но не всички мазнини са наши „врагове“, ..
89.90 лв.
LR спрей Cistus Incanus 30мл
очаквана доставка
Марка: LR Health & Beauty
Cistus Incanus спрей на LR 30гр Употреба: 3 х 3 впръсквания дневно Състав: 86% екстракт от Cistus Incanus - Идеален за употреба по време на път; - Дозира се лесно чрез впръскване в гърлото - Съдържа витамини С и Е; - Приятно свеж с мента; Спреят Цистус Инканус има високо съдържание на C..
43.90 лв.
LR VitaAktiv течни витамини 150мл
очаквана доставка
Марка: LR Health & Beauty
 LR VitaAktiv Течни Витамини 150мл Течни витамини Vita Aktiv: Осигуряване на 10 витамина за организма! Vita Aktiv може да се ползва от деца и възрастни. Може да е от полза за родителите, чиито деца отказват да ядат плодове и зеленчуци. Освен това не съдържа оцветители и ко..
44.90 лв.
LR Mind Master напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност LR Mind Master напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност
очаквана доставка
Марка: LR Health & Beauty
Mind Master от LR - напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност - По-дълга издръжливост с Mind Master - Неутрализира оксидантния стрес - Защитава клетките на тялото Препоръчителен прием: 80 мл дневно Грамаж: 500 мл   ​Да се наслаждаваш пълноценно на живота и..
32.90 лв.
LR Mind Master Red напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност
очаквана доставка
Марка: LR Health & Beauty
LR Mind Master Brain & Body Performance напитка Formula RED напитка за повишаване на умствената и физическата работоспособност - С плодов вкус - С цялата антиоксидантна сила на екстракта от гроздово семе; - По-дълга издръжливост с Mind Master; - Неутрализира оксидантния стрес; Защитава кл..
32.90 лв.
LR Figuactiv шейк с вкус на ягода и банан 450 гр
очаквана доставка
Марка: LR Health & Beauty
LR Figuactiv шейк с вкус на ягода и банан -  кутия 450 гр Комбинация от белтъци от растителен и животински произход Ниско съдържание на лактоза Без глутен Без добавени консерванти Без добавена захар Комбинация от протеини с растителен и животински произход. Продукти с ниско съдържание на лакто..
90.50 лв.
LR Figuactiv шейк с вкус на лате макиато 450 гр
очаквана доставка
Марка: LR Health & Beauty
LR Figuactiv шейк с вкус на лате макиато кутия 450 гр Комбинация от белтъци от растителен и животински произход Ниско съдържание на лактоза Без глутен Без добавени консерванти Без добавена захар Комбинация от протеини с растителен и животински произход. Продукти с ниско съдържание на лактоза. ..
90.50 лв.
LR FiguActiv картофена супа в кутия 500гр
очаквана доставка
Марка: LR Health & Beauty
LR FiguActiv картофена супа в кутия 500гр Искате да контролирате теглото си и все пак да изпитвате удоволствие от храненето? С Figuactiv това не е проблем. С питателните супи Figuactiv не е необходимо да се отказвате от насладата по време на диета! Супи Figuactiv (Фигуактив) - Пикан..
88.90 лв.
LR Figuactiv блокчета с вкус на ягода и йогурт 6бр по 60 гр
очаквана доставка
Марка: LR Health & Beauty
LR Figuactiv блокчета с вкус на ягода и йогурт Блокчетата Figuactiv – пълноценна храна за изпът. Не сте си вкъщи, под стрес сте или просто нямате желание да готвите, но въпреки това искате да се храните балансирано? С практичните блокчета Figuactiv това не е проблем! Всяко блокче съдърж..
59.90 лв.
Показани са от 1 до 19 от 19 резултата (1 страници)

Витамини, добавки и специални продукти за Вашето здравей