Меню
Кошница

The Green Bear

Марка: No name
Slim Bear Detox Tea чай пречистване на тялото и отслабване DETOX TEA е натурален билков микс за отслабване и пречистване на тялото от токсини. Чаят e селекция от внимателно подбрани 100% български билки, чието действие благоприятства здравето и контрола на апетита, подпомага процеса на отслабване, ..
24.90 лв.
Марка: No name
Baby Bear Breastfeeding tea чай за  кърмачки BREASTFEEDING TEA е 100% натурална, веган комбинация от билки, която подпомага производството на кърма и подобрява нейното качество. Чаят е одобрен от акушер-гинеколози, за употреба по време на целия период на кърмене. Чаша чай събира комбинация от ..
22.90 лв.
Марка: No name
Immune Bear Boosting Tea - Забрави за настинката и грипа IMMUNE BOOSTING TEA - Забрави за настинката и грипа! Immune Bear е най-сигурното природно средство в подкрепа на защитните сили на тялото срещу грипни и вирусни заболявания! 100% натурален имуностимулатор съдържащ микс от най-мощните противов..
24.90 лв.
Марка: No name
Strong Bear Men's tea билков микс за  мъже MEN’S TEA – 100% натурален източник на потентност и прилив на енергия за мъже. Чаят е съставен от билки, подбрани, дозирани и комбинирани да подпомогнат мъжките способности, естественото производство на мъжки хoрмoни и процеса по качва..
24.90 лв.
Марка: No name
Mama Bear Pregnancy tea чай за бременни жени PREGNANCY TEA е билкова селекция 100% одобрена от акушер-гинеколози. Чаят е 100% натурална веган комбинация от висококачествени натурални билки, подходящи за употреба по време на бременност. Свойствата на чая допринасят за контролиране на апетита и потис..
22.90 лв.
Марка: No name
Little Bear tea чай за деца KIDS TEA представлява билкова смес, разработена специално за здравето и нуждите на малчуганите. Редовният прием на чая допринася за доброто здравословно състояние при децата като засилва имунитета и съпротивителните сили на техните организми. Благодарение на синергичното..
22.90 лв.
Марка: No name
Beauty Bear tea hair, nails, skin - чай за жени BEAUTY BEAR представлява натурален микс от специално подбрани билки, подпомагащи грижата за женската коса, нокти и кожа. Тяхното въздействие влияе и подобрява състоянието им отвътре навън, като по този начин не просто го подобрява моментно, а оси..
24.90 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Чай The Green Bear, различни видове