Меню
Кошница

Други

Марка: No name
Буркан с дръжка и капак в синьо релеф Country В него можете да сервирате както мохито, лимонада, така и всякакви алкохолни и  безалкохолни коктейли. Произведени в Италия Стъклен коктейлен буркан, с релефен елемент Вместимост: 480ml С капачка с дупка за сламка Капачката е в син цвят Сламка е в ..
8.00 лв.
Марка: No name
Буркан с дръжка и капак в жълто релеф Country В него можете да сервирате както мохито, лимонада, така и всякакви алкохолни и  безалкохолни коктейли. Произведени в Италия Стъклен коктейлен буркан, с релефен елемент Вместимост: 480ml С капачка с дупка за сламка Капачката е в жълто Сламка е в жъл..
8.00 лв.
Марка: No name
Късметчета за кафе и чай на KafeMania Едно пакетче съдържа 168бр индивидуални късметчета за кафе или чай. Крайната цена е с включен ДДС...
6.90 лв.
Марка: No name
Дървени бъркалки за кафе или чай Дължина 11см Пакетът съдържа 500бр. Крайната цена е с включен ДДС        ..
4.50 лв.
Марка: No name
WAYCAP капсули за многократна употреба от неръждаема стомана за Nespresso кафемашина- 1 бр ИТАЛИАНСКА 100% ЕКОЛОГИЧНА МНОГОКРАТНО ЗАРЕЖДАЩА СЕ КАПСУЛА ЗА Nespresso Капсулата е за многократна употреба, съвместима с всички системи Nespresso Комплектът съдържа: - 1 капсула от неръжда..
73.99 лв.
Чанта за PiccolaСпециална чанта за пренасяне на кафе машини от серията Piccola на La Piccola. Елегантният твърд корпус на чантата е покрит с еко кожа, има цип за затваряне и дръжки за носене. Вътрешната част е облицована с материал против надраскване и има удобни еластични елементи за задържане на а..
170.00 лв.
Марка: No name
WAYCAP капсули за многократна употреба от неръждаема стомана за Nespresso кафемашина- 2 бр ИТАЛИАНСКА 100% ЕКОЛОГИЧНА МНОГОКРАТНО ЗАРЕЖДАЩА СЕ КАПСУЛА ЗА Nespresso Капсулата е за многократна употреба, съвместима с всички системи Nespresso Комплектът съдържа: - 2 капсули от не..
123.99 лв.
Марка: Metallurgica Motta
Червен буркан с дръжка и капак релеф Country В него можете да сервирате както мохито, лимонада, така и всякакви алкохолни и  безалкохолни коктейли. Произведени в Италия Стъклен коктейлен буркан, с релефен елемент Вместимост: 480ml С капачка с дупка за сламка Капачката е в червен цвят Сламка в ..
8.00 лв.
Марка: Metallurgica Motta
Буркан с дръжка релеф Country 480мл Буркан с Дръжка Релеф Country 480ml  В него можете да сервирате както мохито, лимонада, така и всякакви алкохолни и  безалкохолни коктейли. H - 132mm Ø - 76.6mm С релефен елемент Без включена капачка Крайната цена е с включено ДДС    ..
5.50 лв.
Марка: No name
Artesano Hot & Cold Beverages Large сет от две чаши Artesano Hot Beverages е колекция, която ви позволява да направите личните си моменти на щастие още по-специални. Ръчно изработените стъкла с двойна стена са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, което предлага изключителна топл..
52.90 лв.
Марка: Bialetti
Стъкленият буркан за кафе на Bialetti, „предотвратяващ отпадъците“, е предназначен да предотврати загубата на смляно кафе, докато правите кафе с помощта на тенджерата Bialetti Moka. Херметически затвореният съд, оборудван със силиконов капак, също е идеален за запазване на естествения аромат..
42.00 лв.
Марка: No name
Artesano Hot & Cold Beverages Гарафа с капаче Artesano Hot Beverages е колекция, която ви позволява да направите личните си моменти на щастие още по-специални. Ръчно изработените стъкла с двойна стена са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, което предлага изключителна топлоизола..
85.00 лв.
Марка: No name
Artesano Hot & Cold Beverages Universal 390 мл. сет от две чаши Artesano Hot Beverages е колекция, която ви позволява да направите личните си моменти на щастие още по-специални. Ръчно изработените стъкла с двойна стена са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, което предлага изклю..
52.90 лв.
Марка: Borbone
Порцеланови чаши с чинийки за капучино - 6 бр.Този семпъл и елегантен капучино комплект е изработен с идеята да получите най-доброто капучино с неповторим каймак и аромат, както и да се запази топлината на вашето кафе. Чашите и чиниите са лесни за употреба и съхранение...
42.90 лв.
Марка: No name
Artesano Hot & Cold Beverages Cup Extra Large сет от две чаши Artesano Hot Beverages е колекция, която ви позволява да направите личните си моменти на щастие още по-специални. Ръчно изработените стъкла с двойна стена са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, което предлага изключи..
57.00 лв.
Стенен мини диспенсер прав за Nespresso капсули - черен Стенен мини диспенсер прав за Nespresso капсули - черен
очаквана доставка
Марка: PlexiDisplays
Стенен мини диспенсер - черен, тип прав - 100% Made in Germany Цвят - черен Капацитет - 28 капсули, 4 улея Размер: 29 х 29 х 1.3см, тегло: 0.8кг Черен фон и прозрачна външна част от плексиглас, с възможност за персонализиране. Изобразените капсули и снимки не са включени в опаковката Цената е с вкл..
76.80 лв.
Villeroy & Boch чайник 500мл
по запитване
Марка: No name
Villeroy & Boch Artesano Hot Beverages чайник 500мл Идеален за приготвяне и сервиране на топли напитки като чай или кафе Филтърът от неръждаема стомана се използва за приготвяне на ароматизирани чайове.  Изработен с трайно боросиликатно стъкло и се вписва във всяко съвременно дом..
0.00 лв.
Villeroy & Boch чайник 1л.
по запитване
Марка: No name
Villeroy & Boch Artesano Hot Beverages чайник 1л. Идеален за приготвяне и сервиране на топли напитки като чай или кафе Филтърът от неръждаема стомана се използва за приготвяне на ароматизирани чайове.  Изработен с трайно боросиликатно стъкло и се вписва във всяко съвременно домак..
91.90 лв.
Villeroy & Boch To Go Mug Indigo 350мл.
по запитване
Марка: No name
Villeroy & Boch To Go Mug  Indigo 350мл. Чашите за многократна употреба от порцелан са с най-добро качество. ● Капак: не позволява горещата напитка да се разлее, или да изстине прекалено бързо ● Защита от топлина: има вградена топлинна защита ● Почистване: може да се мие в съдомиялна Вмест..
0.00 лв.
Villeroy & Boch To Go Mug  350мл. 1048659620 Villeroy & Boch To Go Mug  350мл. 1048659620
очаквана доставка
Марка: No name
Villeroy & Boch To Go Mug 350мл. Чашите за многократна употреба от порцелан са с най-добро качество. ● Капак: не позволява горещата напитка да се разлее, или да изстине прекалено бързо ● Защита от топлина: има вградена топлинна защита ● Почистване: може да се мие в съдомиялна Вместимост: 3..
48.90 лв.
Artesano Hot&Cold Beverages Universal 390мл сет от две чаши
по запитване
Марка: No name
Artesano Hot&Cold Beverages Universal 390мл сет от две чаши Artesano Hot Beverages е колекция, която ви позволява да направите личните си моменти на щастие още по-специални. Ръчно изработените стъкла с двойна стена са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, което предлага изключите..
52.90 лв.
Artesano Hot & Cold Beverages Small сет от две чаши
по запитване
Марка: No name
Artesano Hot & Cold Beverages Small сет от две чаши Artesano Hot Beverages е колекция, която ви позволява да направите личните си моменти на щастие още по-специални. Ръчно изработените стъкла с двойна стена са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, което предлага изключителна топл..
36.90 лв.
Artesano Hot & Cold Beverages Medium сет от две чаши
по запитване
Марка: No name
Artesano Hot & Cold Beverages Medium сет от две чаши Artesano Hot Beverages е колекция, която ви позволява да направите личните си моменти на щастие още по-специални. Ръчно изработените стъкла с двойна стена са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, което предлага изключителна топ..
44.90 лв.
Artesano Hot & Cold Beverages Extra Large двустенни чаши
по запитване
Марка: No name
Artesano Hot & Cold Beverages Extra Large двустенни чаши Artesano Hot Beverages е колекция, която ви позволява да направите личните си моменти на щастие още по-специални. Ръчно изработените стъкла с двойна стена са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, което предлага изключителна..
57.00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 46 резултата (2 страници)

Различни аксесоари към Вашето кафе и чай