Меню
Кошница

Kimbo

Kimbo Ristretto Barista алуминиеви капсули за Nespresso кафемашина
-15 %
Марка: Kimbo
Kimbo Ristretto Barista капсули за Nespresso кафемашинаКафето се характеризира с интензивен аромат на карамел . Цялото тяло е придружено от постоянен послевкус със силни нотки на тъмен шоколад и малц.Интензивност: 12/13Една кутия съдържа 10бр капсули.Да се съхранява на сухо и прохладно място.&n..
8.90 лв. 10.50 лв.
Kimbo Espresso Barista алуминиеви капсули за Nespresso кафемашина
-15 %
Марка: Kimbo
Kimbo Espresso Barista Неспресо съвместими капсули 100% кафе Арабика с изискан аромат, който предизвиква свежи цветя, балансирани от фините нотки на препечен хляб. Интензивност: 9 Една кутия съдържа 10бр капсули. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС ..
8.90 лв. 10.50 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Kose' Chicco Verde 1кг Съчетание от кафе Арабика и Робуста с плътен вкус и устойчив каймак, част от голямото семейство на KIMBO.  Изпичане: средно Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгле..
42.50 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Prestige 1кг Бленд от кафе сорт Арабика и сорт Робуста, умело съчетан спрямо различните им характеристики. KIMBO Prestige е премиум бленд с деликатен аромат. Изпичане: Светло Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включе..
65.90 лв.
Kimbo Aroma Italiano мляно кафе 250 гр.
-14 %
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Aroma Italiano Състав: 65% Робуста и 35% Арабика Добре балансиран бленд със запомнящ се вкус. Плътен каймак и перфектна гъстота, съчетани с уникален и в същото време деликатен аромат. Грамаж: 0.250 кг Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с вкл..
7.30 лв. 8.50 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Unique 1кг Мек вкус, сладост и деликатен аромат. Перфектен бленд от кафе Арабика и Робуста.  Изпичане: Светло Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички Kimbo кафета  ..
57.90 лв.
Kimbo Napoli алуминиеви  капсули за Nespresso кафемашина
-15 %
Марка: Kimbo
Kimbo Napoli Неспресо съвместими капсули Избор от премиум кафе на Арабика от Централна и Южна Америка и най-фините зърна Робуста от Азия. Добре балансирано, пълноценно, сладко кафе с аромати на приятни флорални нотки и пресни печени бисквити. Интензитет: 10 Една кутия съдържа 10бр капсули Да с..
8.90 лв. 10.50 лв.
Kimbo Espresso Barista мляно кафе 180 гр.
-14 %
Марка: Kimbo
Kimbo Espresso Barista мляно кафе 180 гр. Бленд от селектирано кафе 100% АРАБИКА от Централна, Южна Америка и Африка за еспресо със сладък вкус, допълнен от цитрусово - медни нотки и нежен флорален аромат. Грамаж: 180гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включен..
6.80 лв. 7.90 лв.
Kimbo Aroma Gold мляно кафе 250 гр, метална кутия
-15 %
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Aroma Gold Перфектен бленд от 100% селектирана Арабика. KIMBO AROMA GOLD е за тези, които обичат ароматно кафе с подчертана сладост и деликатна киселинност. Изпичане: Средно Грамаж: 250гр в метална кутия. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с вклю..
11.50 лв. 13.50 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Decaffeinato 100 бр. капсули за Lavazza Blue кафемашина С кафе капсули Kimbo Decaffeinato за Lavazza Blue приготвяте особено пълно кафе с изразени пикантни нотки, полъх на какао и дълготраен послевкус. Кафе без кофеин за наслада без ограничения. Продуктът е в срок на годност, напечатан в..
65.00 лв.
Kimbo Napoli капсули за Dolce Gusto кафемашина
-15 %
Марка: Kimbo
Kimbo Napoli капсули за Dolce Gusto кафемашина Плътно тяло, дъх на сушени плодове и силен аромат. Една кутия съдъжа 16бр капсули, подходящи за кафемашина Dolce Gusto.  Крайната цена е с включно ДДС...
8.90 лв. 10.50 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна KIMBO ESPRESSO CREMA INTENSA 1кг Еспресо бленд с плътно тяло, кадифена текстура и богат аромат. Вкус с нотки на канела и подправки.Изпичане: Средно Изпичане: Средно Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДД..
45.99 лв.
Kimbo Espresso Napoletano Мляно кафе 250гр
-15 %
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Espresso Napoletano  Kimbo Espresso Napoletano е средно до тъмно печено с интензивен и богат аромат и е вкусен като автентично неаполитанско кафе. Това е доста сладко и упорито, пълно кафе. Грамаж: 250гр, вакуум. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайн..
10.60 лв. 12.50 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Extra Cream 1кг Плътен каймак, нежни пикантни нотки и сладък послевкус. Перфектен баланс между сладост и киселинност.  Изпичане: Средно Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички..
48.50 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Decaffeinato Lavazza Point съвместими капсули 100 бр. Кафе капсули Kimbo Decaffeinato за Lavazza Espresso Point ви предлагат особено пълно кафе с подчертани пикантни нотки, дъх на какао и продължителен послевкус. Кафе без кофеин за наслада по всяко време. Крайната цена е с вклю..
65.00 лв.
Kimbo Aroma Classico мляно кафе 250 гр.
-15 %
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Aroma Classico Мляно кафе Арома Класико на Кимбо е уникално кафе съчетание от 70% Арабика и 30% Робуста. To Ви завладява още с първата глътка: изискана и ароматна смес на основата на първокласна висококачествена aрабика. Внимателно под..
7.60 лв. 8.90 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Napoli 100бр. моно дози С филтър дози Kimbo Cialda Espresso ще приготвите автентично еспресо точно като в Bella Italia. Състав: 80% Арабика, 20% Робуста Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Крайната цена е с включено ДДС..
55.00 лв.
Kimbo Espresso Napoletano Мляно кафе в метална кутия, 250гр
-15 %
Марка: Kimbo
Мляно кафе в метална кутия Kimbo Espresso Napoletano  Kimbo Espresso Napoletano е средно до тъмно печено с интензивен и богат аромат и е вкусен като автентично неаполитанско кафе. Това е доста сладко и упорито, пълно кафе. Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Кра..
11.50 лв. 13.50 лв.
Kimbo Espresso Barista Decaf алуминиеви капсули за Nespresso кафемашина
-15 %
Марка: Kimbo
Kimbo Espresso Barista Decaf алуминиеви капсули за Nespresso кафемашинаКафе с наситен аромат и проникващ аромат, без кофеин. Една кутия съдържа 10бр капсули. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички Kimbo кафета Разгледайте в..
8.90 лв. 10.50 лв.
Kimbo Aroma Intenso кафе на зърна 1кг
-24 %
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Aroma Intenso 1кг Страхотен бленд от Арабика и Робуста с подчертана сладост и деликатни пикантни нотки. Изпичане: Средно Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички Kimbo кафета ..
33.00 лв. 43.50 лв.
Kimbo Lungo Intenso капсули за Nespresso кафемашина
-15 %
Марка: Kimbo
Kimbo Lungo Intenso Неспресо съвместими капсули Еспресо с традиционен Неаполетански характер, но перфектно за любителите на "по-дългичко" кафе. Една кутия съдържа 10бр капсули. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички&..
8.90 лв. 10.50 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Armonia Lavazza Espresso Point съвместими капсули 100 бр. Кафе капсули Kimbo 100% Arabica за Lavazza Espresso Point ви доставят доза удоволствие от чудесна Арабика в различни форми – еспресо, дълго кафе или с мляко. Състав: 100% Арабика Крайната цена е с включено ДДС..
65.00 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Aroma Classico 1кг Бленд кафета сортове АРАБИКА и РОБУСТА с балансиран вкус, деликатен аромат и приятен сладък послевкус. Изпичане: Средно Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте вси..
49.90 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Decaffeinato 100бр. моно дози Филтър дози Kimbo Cialda Decaffeinato притежават отличния Кимбо вкус, но без кофеин за наслада по всяко време. Състав: 70% Арабика, 30% Робуста Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Крайната цена е с включен..
55.00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 59 резултата (3 страници)