Меню
Кошница

La Fève by Pavel Pavlov

La Feve Шоколад Ягода (веган; с естествен подсладител) La Feve Шоколад Ягода (веган; с естествен подсладител)
Ново
Ще обясним вкусовете на шоколадите ни като танци, защото така или иначе трябва да намерим сравнение, а светът на шоколада е прекалено хрисим, за да го намерим там.Започва с натякващо думкане. Прглушено вуум. Вуум. Вуум-вуум. Полека-лека се учестява. Вуум, вуум, вуум. След което все едно ушите ти се ..
20.00 лв.
La Feve Шоколад Солен карамел La Feve Шоколад Солен карамел
Ново
Ще обясним вкусовете на шоколадите ни като танци, защото така или иначе трябва да намерим сравнение, а светът на шоколада е прекалено хрисим, за да го намерим там.Ама нищо му няма на тангото, ако е хем плавно, хем рязко, хем на място. И като не е предобрено. Ограниченията, както в живота, са добре д..
17.00 лв.
La Feve Шоколад Пукащ пекан La Feve Шоколад Пукащ пекан
Ново
Ще обясним вкусовете на шоколадите ни като танци, защото така или иначе трябва да намерим сравнение, а светът на шоколада е прекалено хрисим, за да го намерим там.Хмммм, всъщност това е доста просто. Сещате ли се как някога не ви се излиза. Сгушено вкъщи, може би чаша вино, може би нищо друго. Само ..
17.00 лв.
La Feve Шоколад Маракуя (веган) La Feve Шоколад Маракуя (веган)
Ново
Кабууууууууум казва езикът на мозъка. Кабуууууум, отговаря мозъка.Нямаме по-интензивно-цитрусов вкус, но и не трябва, вярвайте ни.Всички цветове са постигнати с плодове и естествени продуктиПродуктите La Feve се заплащат предварително с карта или по банка. Доставката се извършва до 10ч. сутринта.Мол..
17.00 лв.
La Feve Шоколад Индрише La Feve Шоколад Индрише
Ново
Ще обясним вкусовете на шоколадите ни като танци, защото така или иначе трябва да намерим сравнение, а светът на шоколада е прекалено хрисим, за да го намерим там.Този танц е на маскен бал. Знаете ги, като по филмите — хора носят маски, а ние простосмъртните крещим към екрана “е как пък не разбра, ч..
17.00 лв.
La Feve Шоколад Грейпфрут & боб тонка La Feve Шоколад Грейпфрут & боб тонка
Ново
Ще обясним вкусовете на шоколадите ни като танци, защото така или иначе трябва да намерим сравнение, а светът на шоколада е прекалено хрисим, за да го намерим там.Този, този е баааавен танц. Такъв, за какъвто се надяваш, ако си влюбен тийнейджър. Същия, за койтто бленуваш, след като си щастливо живе..
17.00 лв.
La Feve Шоколад Виолетка (веган) La Feve Шоколад Виолетка (веган)
Ново
Тук може да има дълъг текст. Или такъв, който казва просто, че с всяка хапка виолетка се връщаш назад във времето, само че хем си млад и хубав, хем имаш някой лев да ти е добре.Всички цветове са постигнати с плодове и естествени продуктиПродуктите La Feve се заплащат предварително с карта или по бан..
17.00 лв.
La Feve Фаберже La Feve Фаберже
Ново
Малко, ювелирно, изящно, сезонно, скоро-изчерпаемо, всъщност-не-чак-толкова-малко, червено, невъзможно-вкусно.Ако чак толкова много държите, пълнежът е от карамел банан с ганаш от млечен шоколад и банан, всичко заобиколено от джандуя пекан. Звучи като прекалено много чужди думи накуп, но всичко прид..
32.00 лв.
La Feve Първа целувка 12бр La Feve Първа целувка 12бр
Ново
Малко по-дълбоко запознанство със света на La FēveДванайсет вкуса, достойно състезаващи се за внимание в небцето. Вкусовете стават по-задълбочени и интригуващи, а пълнежите по-екстравагантни и неочаквани.Кутията с 12 вкуса звучи като добре смазан оркестър, който се забавлява да свири.Бонбоните La Fe..
38.00 лв.
La Feve Първа среща La Feve Първа среща
Ново
Въведение в света на La Fēve:Започваме полека-лека. Това е най-малката ни кутия. Чакат ви шест вкуса и форми, които, ако имаме право да сме самохвални провокират, развълнуват и вдъхновят.В тази кутия, подбраните вкусове са като музикални инструменти, показващи класически вкусове и изявена класа..
21.00 лв.
La Feve Невинна среща 6бр
Ново
Много, много, много често чуваме, че ако нещо е веган, то, видите ли, не е вкусно. Ще прощавате прямотата ни, но това са глупости.Пред вас е първата ни чисто-веган кутия, но тези, които ни следят, знаят, че още от ден едно имаме веган бонбони. С други думи, просто пакетирахме някои фаворити, за да е..
21.00 лв.
La Feve Меден месец 18бр La Feve Меден месец 18бр
Ново
Потапяне и поглъщане в света на La FēveЕволюции и революции, раждания и упадъци на цивилизации, всичко води до тук. Осемнайсетте вкуса показват три-четвърти от цялата гама вкусове на La Fēve и без да искат, раждат музика в ушите на притворилия очи в блаженство човек.Вкусовете се разливат и прел..
52.00 лв.
La Feve Годишнина 24бр La Feve Годишнина 24бр
Ново
Да, да, малко прекаляваме, но какво е света без повече?Според слуховете, веднъж било имало човек, който бил ял по един бонбон от кутията на всеки кръгъл час, вместо да пробва няколко един след друг. Тъжен човек.Тази кутия носи наслада с тир, не с баничарка. Ако търсим по-фино сравнение с другите кут..
65.00 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)

La Fève by Pavel Pavlov

В La Fève имаме една скромна отговорност: да се грижим за шоколадовото забавление. И, честно, доста сме се постарали.