Меню
Кошница

Препарати за поддръжка

Марка: Durgol
Durgol - Препарат за почистване на котлен камък от кафе машини Durgol Swiss Espresso е препарат за професионално почистване на кафе машини от котлен камък. Разтваря варовика и наслагванията до 10 пъти по-ефективно от други разтвори. Една бутилка от препарата е достатъчна, за да почистите д..
19.99 лв.
Марка: Xavax
Антикалциращ препарат XAVAX PREMIUM 500 мл Специално разработен за редовно отстраняване на котлен камък от висококачествени машини за кафе и еспресо (от всички разпространени марки) Възможна е горещо почистване с машинно налягане от 15 бара (предотвратява разпенването на разтвора и повредите, причи..
13.90 лв.
Марка: Xavax
Xavax почистващи таблетки за кафемашина 10бр Почиства и предпазва вътрешността на кафе машинитеКогато кафето се приготвя, се образува мазнина от кафе, особено при високо налягане и температура. За да се  поддържа функционирането на устройствата, мазнините от кафето трябва да бъдат према..
10.50 лв.
Марка: Xavax
Xavax Coffee Clean, почистващ препарат за  кафе машини, 250 мл Специално за почистване на кафе-машини; почиства, предпазва и се грижи дълготрайно за всичко, което влиза в контакт с кафето като устройство за варене/приготвяне на кафе); контейнер за кафе, тавичка за събиране на вода, цедка, тръб..
16.90 лв.
Марка: Xavax
Xavax почистващи таблетки за бутилки 20брТаблетките са идеални за бутилки с тесни гърла, които трудно се почистватНадеждно отстраняват отлаганиятаПозволяват хигиенно почистване и предотвратяват развитието на лоши миризмиПодходящи за всички материали - стъклени, алуминиеви, неръждаеми или пластмасови..
14.40 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)

Препарати за поддръжка и профилактика на кафе машини