bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • best-seller
  Durgol - универсален препарат за почистване на котлен камък за кафе машини
  Durgol - Препарат за почистване на котлен камък от кафе машини Durgol Swiss Espresso е препарат за професионално почистване на кафе машини от котлен камък. Разтваря варовика и наслагванията до 10 пъти по-ефективно от други разтвори. Една бутилка от препарата е достатъчна, за да почистите д..
  с ДДС: 15.90лв
 • Krups Anticalc почистващ препарат за кафемашини
  Krups Anticalc почистващ препарат за кафемашини Едно пакетче препарат е достатъчно, за да почистите добре водната помпа на Вашата кафемашина ръчно или автоматично. Препаратът не оставя следи, не е токсичен, не предизвиква корозия и не дразни. Една опаковка съдържа 2x40гр пакетчета прахообразен ра..
  с ДДС: 13.90лв
 • Nespresso препарат за почистване на кафемашини
  Препарат за премахване на котлен камък Nespresso Окислителят леко премахва варовиковата скала, която се натрупва във вашата машина с течение на времето, за да се гарантира, че вашето дегустационно изживяване е толкова перфектно, колкото и първия ден. За пълна информация за обезмасляване вижте рък..
  с ДДС: 20.00лв
 • Nespresso препарат за премахване на котлен камък
  Nespresso препарат за премахване на котлен камък Един пакет се използва за една процедура по премахване на котления камък. Съдържа 100мл. Как се премахва котлен камък при различните модели Nespresso машини, може да видите от линковете по-долу (отварят се в нов прозорец): Nespresso Citiz ..
  с ДДС: 4.20лв
 • Saeco AquaClean Филтър за вода
  Saeco AquaClean Филтър за накип и вода за кафемашините за еспресо Saeco Тип: Препарат за премахване на накип Гаранция: 2 години Крайната цена е с включено ДДС.   ..
  с ДДС: 32.00лв
 • Tassimo почистващи таблетки за кафемашина Tassimo 4бр
  Tassimo почистващи таблетки за кафемашина Tassimo 4бр Почиства, поддържа и предпазва вътрешността на кафемашините Една опаковка съдържа 4бр таблетки по 2,5гр за две почиствания на кафемашината Крайната цена е с включено ДДС.  ..
  с ДДС: 15.50лв
 • Xavax почистващи таблетки за кафемашина 10бр
  Xavax почистващи таблетки за кафемашина 10бр Почиства, поддържа и предпазва вътрешността на кафе машини Също така таблетките са подходящи за почистване термоси и чайници Една опаковка съдържа 10бр таблетки по 2,5гр Крайната цена е с включено ДДС.  ..
  с ДДС: 10.50лв