bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Durgol - универсален препарат за почистване на котлен камък за кафе машини
  Durgol - Препарат за почистване на котлен камък от кафе машини Durgol Swiss Espresso е препарат за професионално почистване на кафе машини от котлен камък. Разтваря варовика и наслагванията до 10 пъти по-ефективно от други разтвори. Една бутилка от препарата е достатъчна, за да почистите д..
  с ДДС: 15.90лв
 • best-seller
  Xavax почистващи таблетки за кафемашина 10бр
  Xavax почистващи таблетки за кафемашина 10бр Почиства, поддържа и предпазва вътрешността на кафе машини Също така таблетките са подходящи за почистване термоси и чайници Една опаковка съдържа 10бр таблетки по 2,5гр Крайната цена е с включено ДДС.  ..
  с ДДС: 10.50лв
 • Krups Anticalc почистващ препарат за кафемашини
  Krups Anticalc почистващ препарат за кафемашини Едно пакетче препарат е достатъчно, за да почистите добре водната помпа на Вашата кафемашина ръчно или автоматично. Препаратът не оставя следи, не е токсичен, не предизвиква корозия и не дразни. Една опаковка съдържа 2x40гр пакетчета прахообразен ра..
  с ДДС: 13.90лв
 • new
  Krups почистващи таблетки за кафемашини
  Krups почистващи таблетки за кафемашини Препаратът не оставя следи, не е токсичен, не предизвиква корозия и не дразни. Една опаковка съдържа 10x1.5гр пакетчета прахообразен разтворим препарат. Крайната цена е с включено ДДС...
  с ДДС: 21.00лв