Меню
Кошница

Препарати за поддръжка

Марка: Durgol
Durgol - Препарат за почистване на котлен камък от кафе машини Durgol Swiss Espresso е препарат за професионално почистване на кафе машини от котлен камък. Разтваря варовика и наслагванията до 10 пъти по-ефективно от други разтвори. Една бутилка от препарата е достатъчна, за да почистите д..
19.99 лв.
Марка: Xavax
Xavax почистващи таблетки за бутилки 20бр Таблетките са идеални за бутилки с тесни гърла, които трудно се почистват Надеждно отстраняват отлаганията Позволяват хигиенно почистване и предотвратяват развитието на лоши миризми Подходящи за всички материали - стъклени, алуминиеви, неръждаеми или пластм..
14.40 лв.
Марка: Xavax
Xavax Coffee Clean, почистващ препарат за  кафе машини, 250 мл Специално за почистване на кафе-машини; почиства, предпазва и се грижи дълготрайно за всичко, което влиза в контакт с кафето като устройство за варене/приготвяне на кафе); контейнер за кафе, тавичка за събиране на вода, цедка, тръб..
16.90 лв.
Марка: Xavax
Антикалциращ препарат XAVAX PREMIUM 500 мл Специално разработен за редовно отстраняване на котлен камък от висококачествени машини за кафе и еспресо (от всички разпространени марки) Възможна е горещо почистване с машинно налягане от 15 бара (предотвратява разпенването на разтвора и повредите, причи..
13.90 лв.
Марка: Xavax
Xavax почистващи таблетки за кафемашина 10бр Почиства, поддържа и предпазва вътрешността на кафе машини Също така таблетките са подходящи за почистване термоси и чайници Една опаковка съдържа 10бр таблетки по 2,5гр Крайната цена е с включено ДДС.  ..
10.50 лв.
Saeco AquaClean Филтър за вода Saeco AquaClean Филтър за вода
очаквана доставка
Марка: Philips
Saeco AquaClean Филтър за накип и вода за кафемашините за еспресо Saeco Тип: Препарат за премахване на накип Гаранция: 2 години Крайната цена е с включено ДДС.  ..
32.00 лв.
RG NET препарат за почистване на котлен камък 900гр.
очаквана доставка
Марка: No name
RG NET препарат за почистване на котлен камък 900гр. Професионален препарат за почистване на кафеени масла от традиционните кафе машини. Идеален за почистване на всички части на еспресо машина. ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ Крайната цена е с включено ДДС...
23.90 лв.
Nespresso препарат за почистване на кафемашини
очаквана доставка
Марка: Nespresso
Препарат за премахване на котлен камък Nespresso Окислителят леко премахва варовиковата скала, която се натрупва във вашата машина с течение на времето, за да се гарантира, че вашето дегустационно изживяване е толкова перфектно, колкото и първия ден. За пълна информация за обезмасляване вижте ръков..
28.00 лв.
Krups почистващи таблетки за кафемашини
очаквана доставка
Марка: Krups
Krups почистващи таблетки за кафемашини Препаратът не оставя следи, не е токсичен, не предизвиква корозия и не дразни. Една опаковка съдържа 10x1.5гр пакетчета прахообразен разтворим препарат. Крайната цена е с включено ДДС...
21.00 лв.
Krups Anticalc почистващ препарат за кафемашини Krups Anticalc почистващ препарат за кафемашини
очаквана доставка
Марка: Krups
Krups Anticalc почистващ препарат за кафемашини Едно пакетче препарат е достатъчно, за да почистите добре водната помпа на Вашата кафемашина ръчно или автоматично. Препаратът не оставя следи, не е токсичен, не предизвиква корозия и не дразни. Една опаковка съдържа 2x40гр пакетчета прахообразен разтв..
13.90 лв.
Durgol - универсален препарат за почистване на котлен камък за кафе машини 500 мл
очаквана доставка
Марка: Durgol
Durgol - Препарат за почистване на котлен камък от кафе машини Durgol Universal е препарат за професионално почистване на кафе машини от котлен камък. Разтваря варовика и наслагванията до 10 пъти по-ефективно от други разтвори. Препаратът не оставя следи, не е токсичен, не предизвиква корозия и не ..
19.90 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)

Препарати за поддръжка и профилактика на кафе машини