Меню
Кошница

Захар

Марка: Tchibo
Бяла захар Тчибо В един пакет има 800бр пакетчета, всяко от които е с тегло 2гр. Крайната цена е с включено ДДС...
8.90 лв.
Марка: Cafés Richard
Захар Florio на пакетчета Пакетът съдържа 700бр пакетчета бяла захар, 3.6гр всяко Да се съхранява на сухо място За директна консумация Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
37.90 лв.
Марка: No name
Мултипак Фруктова захар 300гр. За директна консумация Да се съхранява на сухо място Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
2.50 лв.
Ведра кристална захар с канела 500гр Идеална, ароматна добавка към кафето. Полезните свойства на канелата са познати още от древността.Отличителният аромат на канела идва от етеричното масло, съдържащо се в кората й. На него се дължат и голяма част от ценните свойства, помагащи на организма да се п..
5.70 лв.
Марка: No name
Demerara Натурална Кокосова захар 300гр. Пакет за дома от Натурална Кокосова Захар. 300g плик, тип, doypack, с нерафинирана кокосова захар извлечена от кокосова палма на кристали от Тропическите райони. COCONUT SUGAR е ароматна, богата на витамини и минерали нужни на вашето тяло и неустоимо пр..
6.00 лв.
Марка: No name
Demerara Muscovado Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр. Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, с леко влажна, тъмно кафява нерафинирана тръстикова захар от Остров Мавриций. Кафявата захар MUSCOVADO е професионалният избор на пекари и сладкари за направата на кейко..
3.90 лв.
Марка: No name
Мултипак Кафява нерафинирана  тръстикова захар в пакетчета Една кутия съдържа 160бр.*4гр. За директна консумация Да се съхранява на сухо място Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
6.30 лв.
Марка: No name
Demerara Dark Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, с тъмно кафява нерафинирана тръстикова захар на кристали внесена от тропически региони в Индийския океан и Атлантическия океан. DARK DEMERARA е Вашият избор за подслаждане на ..
3.90 лв.
Марка: Tchibo
Кафява захар Tchibo Кутията съдържа 150бр, всяко от което е 3.5 гр..
8.50 лв.
Ведра кристална захар с ванилия 500гр Идеална, ароматна добавка към кафето. Съпътстващите вкусове обикновено се описват като плодови и сладки, с дървесни и опушени нотки, дори аромат на висококачествен тютюн и дървесна смола.Тази захар ще ароматизира дома ви. Да се съхранява на сухо място За ди..
5.70 лв.
Марка: Tonino Lamborghini
Tonino Lamborghini Бяла захар в пакетчета - 200бр Пакетът съдържа 200бр пакетчета бяла захар,  по 5 гр. всяко Да се съхранява на сухо място За директна консумация Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
13.90 лв.
Марка: Julius Meinl
Захар Julius Meinl на пакетчета Пакетът съдържа 1000бр пакетчета бяла рафинирана захар, 4гр всяко. Да се съхранява на сухо, хладно и проветриво място, без пряк достъп на слънчева светлина и директен източник на топлина. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Кр..
26.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr кафява захар в пакетче - 150 бр.в кутия, по 4 гр Крайната цена е с включено ДДС...
8.50 лв.
Марка: No name
Demerara Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, с кафява нерафинирана тръстикова захар на кристали внесена от тропическия остров Мавриций в Индийски океан. DEMERARA е Перфектна за направата на коктейли и сладолед; Изборът на про..
3.50 лв.
Марка: Covim
Covim Кафява захар на пакетчета 4 гр. Eдна опаковка съдържа 1000 бр индивидуално опаковани пакетчета Да се съхранява на сухо място За директна консумация Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
32.90 лв.
Марка: DelmarTe
Захарни бъркалки - бяла и кафява захар, 6бр Комплектът включва 3бр бяла захар и 3бр кафява захар.  Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Да се съхранява на сухо и проветриво място.  Крайната цена е с включено ДДС...
8.60 лв.
Марка: No name
Demerara Gold Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, със златисто-кафяви кристали на нерафинирана тръстикова захар внесена от тропическия остров Мавриций в Индийски океан. GOLD DEMERARA е обогатена с карамел и предава своя бога..
3.90 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Бяла захар в пакетче 4гр. 1000бр. в плик   Крайната цена е с включено ДДС...
25.00 лв.
Марка: Tonino Lamborghini
Tonino Lamborghini Кафява захар в пакетчета - 200бр Пакетът съдържа 200бр пакетчета кафява захар,  по 5 гр. всяко Да се съхранява на сухо място За директна консумация Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
14.90 лв.
Марка: Julius Meinl
Кафява захар Julius Meinl на пакетчета Пакетът съдържа 1000бр. пакетчета кафява нерафинирана, тръстикова захар на кристали, по 4гр всяко. 100% натурален продукт, не съдържа изкуствени оцветители, но може да оцвети продукта, в който се разтваря, подари естественото си съдържание на меласа.  ..
53.00 лв.
Марка: No name
Demerara Кафява нерафинирана  тръстикова захар в пакетчета Една кутия съдържа 100бр. по 4гр. За директна консумация Да се съхранява на сухо място Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
3.90 лв.
Мултипак Бяла кристална захар За Дома и Офиса 150бр
очаквана доставка
Марка: No name
Мултипак Бяла кристална захар За Дома и Офиса 150бр Една кутия съдържа  150бр.*4гр. За директна консумация Да се съхранява на сухо място Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
3.00 лв.
Demerara Кафява нерафинирана тръстикова захар Tropical Cubes 300гр.
очаквана доставка
Марка: No name
Demerara Кафява нерафинирана тръстикова захар Tropical Cubes 300гр. За директна консумация Да се съхранява на сухо място Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
3.90 лв.
Demerara Coffee Crystals Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр
очаквана доставка
Марка: No name
Demerara Coffee Crystals Кафява нерафинирана тръстикова захар 500гр Пакет за дома от Натурална Кафява Захар. 500g плик, тип, doypack, с кафява нерафинирана тръстикова захар на едри шоколадово кафяви кристали внесена от тропическия остров Мавриций в Индийски океан. Едрата кафява захар COFFEE CRYST..
3.90 лв.
Показани са от 1 до 24 от 24 резултата (1 страници)

Захар