bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • best-seller
  DABOV Specialty Coffee - Ямайка Блу Маунтин 50гр
  DABOV Specialty Coffee - Ямайка Блу Маунтин 50гр С ненатрапчивата си киселинност, много лекия лешников аромат и мекия си вкус, това кафе е едно от най-известните и скъпи кафета в световен мащаб. В него се откриват ексклузивен баланс от аромати, плътност и киселинност. Кафето "Blue Mountain" се..
  с ДДС: 19.80лв
 • best-seller
  DABOV Specialty Coffee - Coffee Religion Blend 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Coffee Religion Blend 200.8гр Еспресо бленд - микс от нашите фаворити, до които искаме всички да се докоснат. В търсене на перфектен баланс между киселинност, сладост, аромати и тяло на еспресо напитката, постигнахме един запомнящ се резултат. Събрахме четири уникални..
  с ДДС: 13.70лв
 • Guatemala San Miguel DABOV Specialty Coffee, 200.8 гр
  Гватемала Сан Мигел DABOV Specialty Coffee  Спряхме се на Гватемала Сан Мигел заради изключителната медена сладост в чашата, която остава и в послевкуса. Също така и заради това, че е подходящо освен за филтрации,така и за еспресо. Флорален аромат, цитрусова киселинност и обло усещане ..
  с ДДС: 15.60лв
 • best-seller
  DABOV Specialty Coffee - Вертиго еспресо смес 200.8 гр
  DABOV Specialty Coffee - Вертиго еспресо смес 200.8 гр Еспресо сместа Vertigo е 100 % Арабика. Кафеените зърна произхождат от различни региони – Гватемала, Колумбия и Етиопия.  С плътно тяло, жив и игрив вкус, свеж аромат и дълъг послевкус, това е еспресо смес, която дълго време ..
  с ДДС: 18.20лв
 • DABOV Specialty Coffee - Бразилия Ситио До Боне 1кг
  DABOV Specialty Coffee Бразилия Ситио До Боне 1кг Изключително кафе. В чашката ще откриете вкуса на праскова, кафява захар, жасмин, рози, джинджър, лимонена трева и червена боровинка Тялото е кремообразно с нежна цитрусова киселинност.Култивирането на кафето във фермата Ситио до Бон започва преди..
  с ДДС: 136.00лв
 • DABOV Specialty Coffee - Декаф еспресо смес 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Декаф еспресо смес 200.8гр Безкофеинова еспресо смес oт 100 % Арабика.  Кафеените зърна произхождат от различни региони в Централна и Латинска Америка.  Кафето е декофеинизирано чрез метода на въглеродния двуокис. Вкус: шоколад и ядки Аромат: печ..
  с ДДС: 12.20лв
 • best-seller
  DABOV Specialty Coffee - Бамбино еспресо смес 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Бамбино еспресо смес 200.8гр Еспресо сместа Bambino е единствената смес на арабика и робуста в съотношение 90% Арабика и 10% Робуста в листата на DABOV Specialty Coffee. Кафеените зърна произхождат от различни региони в Централна и Латинска Америка и Азия. Робустат..
  с ДДС: 11.90лв
 • DABOV Specialty Coffee - Ямайка Блу Маунтин 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Ямайка Блу Маунтин 200.8гр С ненатрапчивата си киселинност, много лекия лешников аромат и мекия си вкус, това кафе е едно от най-известните и скъпи кафета в световен мащаб. В него се откриват ексклузивен баланс от аромати, плътност и киселинност. Кафето "Blue Mountain"..
  с ДДС: 79.20лв
 • Бразилия Ситио До Боне 200.8гр DABOV Specialty Coffee
  DABOV Specialty Coffee Бразилия Ситио До Боне 200.8гр Изключително кафе. В чашката ще откриете вкуса на праскова, кафява захар, жасмин, рози, джинджър, лимонена трева и червена боровинка Тялото е кремообразно с нежна цитрусова киселинност.Култивирането на кафето във фермата Ситио до Бон започва п..
  с ДДС: 28.40лв
 • Espresso blend Diablo DABOV Specialty Coffee 200.8 гр кафе на зърна
  DABOV Specialty Coffee кафе на зърна Еспресо бленд Diablo Еспресо бленд събран от едни от нашите фаворити - Бразилия Алианса и Гватемала Сан Мигел, до който искаме да се докоснат всички. След дълги експерименти, открихме смес със гладко тяло, шоколадов вкус и сладък послевкус, който дъл..
  с ДДС: 13.20лв
 • DABOV Specialty Coffee - Coffee Religion Blend 1 кг
  DABOV Specialty Coffee - Coffee Religion Blend 1 кг Еспресо бленд - микс от нашите фаворити, до които искаме всички да се докоснат. В търсене на перфектен баланс между киселинност, сладост, аромати и тяло на еспресо напитката, постигнахме един запомнящ се резултат. Събрахме четири уникални ка..
  с ДДС: 64.50лв
 • DABOV Specialty Coffee - Бамбино еспресо смес 1 кг
  DABOV Specialty Coffee - Бамбино еспресо смес 1 кг Еспресо сместа Bambino е единствената смес на арабика и робуста в съотношение 90% Арабика и 10% Робуста в листата на DABOV Specialty Coffee Кафеените зърна произхождат от различни региони в Централна и Латинска Америка и Азия. Робустата, и..
  с ДДС: 51.50лв
 • DABOV Specialty Coffee - Бразил Датера Суийт Йелоу 1 кг
  DABOV Specialty Coffee - Бразил Датера Суийт Йелоу 1 кг Това кафе е плод на многобройни дегустации. Привлича с интензивния си сладък вкус и аромат на шоколад, карамел и ядки. Във вкуса се откриват мед и бадеми, а послевкусът е свеж и сладък. Фермата Датера се намира в региона Черадо, известе..
  с ДДС: 62.00лв
 • best-seller
  DABOV Specialty Coffee - Колумбия Супремо размер 18+ - 1кг
  DABOV Specialty Coffee - Колумбия Супремо размер 18+ - 1кг Кафето Колумбия се отглежда на височина от 1 700 до 1 950 метра. Събира се ръчно от март до юни. Това е колумбийско кафе от най-висока класа – внимателно обрано, сортирано и проверено, така че да разкрие ненадминатия вкус на зърната. На ..
  с ДДС: 53.00лв
 • DABOV Specialty Coffee - Копи лувак 50 гр
  DABOV Specialty Coffee - Копи Лувак 50 гр Копи Лувак е едно от най-скъпите кафета в света, главно заради уникалния си произход. Кафето идва от Индонезия, тъй като там живее и цибетката – малък бозайник, през чийто храносмилателен тракт преминават кафеените черешки. Там се случва и обогатяването н..
  с ДДС: 80.30лв
 • Гватемала Калибус Ла Сиера 150гр кафе на зърна DABOV Specialty Coffee
  DABOV Specialty Coffee Гватемала Калибус Ла Сиера 150гр Освежаващо кафе с лимонадена сладост, с нотки на нектарина, лимон и праскова. В чашката се усеща мандаринова киселинност с лек тропически завършек. Нюанси: лайм, червена и зелена ябълка, синя слива Аромат: жасмин, мед, флорален, пра..
  с ДДС: 57.45лв
 • best-seller
  DABOV Specialty Coffee - Вертиго еспресо смес 1 кг
  DABOV Specialty Coffee - Вертиго еспресо смес 1 кг Еспресо сместа Vertigo е 100 % Арабика. Кафеените зърна произхождат от различни региони – Гватемала, Колумбия и Етиопия. С плътно тяло, жив и игрив вкус, свеж аромат и дълъг послевкус, това е еспресо смес, която дълго време след после..
  с ДДС: 85.00лв
 • best-seller
  DABOV Specialty Coffee - Колумбия Супремо размери 18+ - 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Колумбия Супремо размер + - 200.8гр Кафето Колумбия се отглежда на височина от 1 700 до 1 950 метра. Събира се ръчно от март до юни. Това е колумбийско кафе от най-висока класа – внимателно обрано, сортирано и проверено, така че да разкрие ненадминатия вкус на зърната.&nb..
  с ДДС: 12.20лв
 • Brazil Alianca DABOV Specialty Coffee 1 кг кафе на зърна
  DABOV Specialty Coffee Бразилия Алианса кафе на зърна След многобройни дегустации, се спряхме на това кафе, защото ни привлече с интензивния си сладък вкус и аромат на шоколад, карамел и ядки. Във вкуса открихме мед и бадеми, а послевкусът е  сладък. Фермата Алианса се намира в региона Могиа..
  с ДДС: 48.00лв
 • Brazil Alianca DABOV Specialty Coffee кафе на зърна 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee Бразилия Алианса кафе на зърна След многобройни дегустации, се спряхме на това кафе, защото ни привлече с интензивния си сладък вкус и аромат на шоколад, карамел и ядки. Във вкуса открихме мед и бадеми, а послевкусът е сладък. Фермата Алианса се намира в региона Могиана, из..
  с ДДС: 11.20лв
 • DABOV Specialty Coffee - Costa Rica Dona Ileana, Cup of Excellence, 150гр.
  DABOV Specialty Coffee - Costa Rica Dona Ileana, Cup of Excellence, 150гр. Изключително кафе с изразена и неподправена сладост. В чашката ще откриете вкуса на сушени плодове, малини и ягоди. В аромата ще откриете нотки на канела и кафява захар. Тялото е кремообразно, а послевкусът продължителен и с..
  с ДДС: 21.55лв
 • DABOV Specialty Coffee - Costa Rica Dona Ileana, Cup of Excellence, 1кг
  DABOV Specialty Coffee - Costa Rica Dona Ileana, Cup of Excellence,1кг Изключително кафе с изразена и неподправена сладост. В чашката ще откриете вкуса на сушени плодове, малини и ягоди. В аромата ще откриете нотки на канела и кафява захар. Тялото е кремообразно, а послевкусът продължителен и сладъ..
  с ДДС: 136.00лв
 • DABOV Specialty Coffee - Costa Rica Dona Ileana, Cup of Excellence, 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Costa Rica Dona Ileana, Cup of Excellence, 200.8гр Изключително кафе с изразена и неподправена сладост. В чашката ще откриете вкуса на сушени плодове, малини и ягоди. В аромата ще откриете нотки на канела и кафява захар. Тялото е кремообразно, а послевкусът продължителен и ..
  с ДДС: 28.40лв
 • DABOV Specialty Coffee - Бразил Датера Суийт Йелоу 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Бразил Датера Суийт Йелоу 200.8гр Това кафе е плод на многобройни дегустации.  Привлича с интензивния си сладък вкус и аромат на шоколад, карамел и ядки.  Във вкуса се откриват мед и бадеми, а послевкусът е свеж и сладък. Фермата Датера се намира в региона ..
  с ДДС: 13.60лв
 • DABOV Specialty Coffee - Бразил Серадо Велосо 1 кг
  DABOV Specialty Coffee - Бразил Серадо Велосо 1 кг Изключителността на кафето Бразил Серадо Велосо се дължи както на сладостта в чашата, която остава и в послевкуса, така и на това, че е подходящо освен за филтрации, така и за еспресо. Във вкуса се откриват сушени плодове – смокиня, както и ядки..
  с ДДС: 44.00лв
 • DABOV Specialty Coffee - Бразил Серадо Велосо 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Бразил Серадо Велосо 200.8гр Изключителността на кафето Бразил Черадо Велосо се дължи както на сладостта в чашата, която остава и в послевкуса, така и на това, че е подходящо освен за филтрации, така и за еспресо. Във вкуса се откриват сушени плодове – смокиня, както и я..
  с ДДС: 10.00лв
 • DABOV Specialty Coffee - Декаф еспресо смес 1 кг
  DABOV Specialty Coffee - Декаф еспресо смес 1 кг Безкофеинова еспресо смес oт 100 % Арабика. Кафеените зърна произхождат от различни региони в Централна и Латинска Америка. Кафето е декофеинизирано чрез метода на въглеродния двуокис. Вкус: шоколад и ядки Аромат: печени ядки, тъмен..
  с ДДС: 52.80лв
 • DABOV Specialty Coffee - Етиопия Иргачеф 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Етиопия Иргачеф 200.8гр Кафе с вкус на сладък мед и леки нюанси на цветя, между които намек за жасмин. В чашката се усеща и деликатен баланс между ароматите. Етиопските кафета се отглеждат главно в планинските райони на страната и са познати на любителите на кафе като и..
  с ДДС: 14.20лв
 • DABOV Specialty Coffee - Етиопия Кемджин Ninety Plus 250гр
  DABOV Specialty Coffee - Етиопия Кемджин Ninety Plus 250гр   Кафето на Найнти Плюс "Кемджин" идва от Етиопия и е едно от най-уникалните кафета в световен мащаб. Това кафе на Найнти Плъс се отличава с уникалния вкус на бяла праскова, лайм, мед, жен-шен, плътно тяло и освежаваща киселиннос..
  с ДДС: 55.75лв
 • DABOV Specialty Coffee - Етиопия Моплако 200.8 гр
  DABOV Specialty Coffee - Етиопия Моплако 200.8 гр Кафето, което имаме удоволствието да ви предложим, сме избрали заради вкуса на сладък мед и леки нюанси на цветя, между които намек за жасмин. В аромата се усещат червени узрели плодове. Тяло - балансирано, кремообразно. Усещане за сметана. ..
  с ДДС: 14.80лв
 • DABOV Specialty Coffee - Каскара - чай от кафе 50 гр
  DABOV Specialty Coffee - Каскара - чай от кафе 50 гр Каскара е чай, приготвен чрез накисване на изсушената месеста част от кафеената черешка, която остава след отделянето на кафееното зърно. Изпълнен е с висока концентрация на естествени захари, масла, витамини и антиоксиданти, които идват от кора..
  с ДДС: 4.20лв
 • DABOV Specialty Coffee - Кения Кегуа 1кг
  DABOV Specialty Coffee - Кения Кегуа 1кг Кафето Кения Кегуа се отличава с вкуса си на касис и синя слива, нюанси на цитрус, плътно и кремообразно усещане и деликатен баланс между ароматите. Кенийските кафета се отглеждат главно в планинските райони на страната и са познати на любителите на каф..
  с ДДС: 86.00лв
 • DABOV Specialty Coffee - Кения Кегуа 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee - Кения Кегуа 200.8гр Кафето Кения Кегуа се отличава с вкуса си на касис и синя слива, нюанси на цитрус, плътно и кремообразно усещане и деликатен баланс между ароматите. Кенийските кафета се отглеждат главно в планинските райони на страната и са познати на любителите на..
  с ДДС: 18.40лв
 • DABOV Specialty Coffee - Копи лувак 200.8 гр
  DABOV Specialty Coffee - Копи Лувак 200.8 гр Копи Лувак е едно от най-скъпите кафета в света, главно заради уникалния си произход. Кафето идва от Индонезия, тъй като там живее и цибетката – малък бозайник, през чийто храносмилателен тракт преминават кафеените черешки. Там се случва и обогатяванет..
  с ДДС: 321.20лв
 • DABOV Specialty Coffee - Панама Бамбито 1 кг
  DABOV Specialty Coffee - Панама Бамбито 1 кг Висококачествено кафе с наситени плодови нюанси на червен горски плод и интересен привкус на какао. Ароматът му носи сладостта на праскова и уханието на цвета от кафето. Тялото е средно и балансирано, а послевкусът е приятен с ос..
  с ДДС: 73.00лв
 • DABOV Specialty Coffee - Панама Бамбито 200.8 гр
  DABOV Specialty Coffee - Панама Бамбито 200.8 гр Висококачествено кафе с наситени плодови нюанси на червен горски плод и интересен привкус на какао. Ароматът му носи сладостта на праскова и уханието на цвета от кафето. Тялото е средно и балансирано, а послевкусът е приятен&..
  с ДДС: 15.80лв
 • DABOV Specialty Coffee Kalibus la Siera 200.8гр кафе на зърна
  DABOV Specialty Coffee Kalibus la Siera 200.8гр кафе на зърна Победител на СОЕ - Гватемала 2016 No 1. Освежаващо кафе с лимонадена сладост, с нотки на нектарина, лимон и праскова. В чашката се усеща мандаринова киселинност с лек тропически завършек. Вкус: лайм, червена и зелена ябълк..
  с ДДС: 78.00лв
 • DABOV Specialty Coffee Бурунди Кодему 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee Бурунди Кодему 200.8гр Фермата обръща особено специално внимание на оценяването и качеството на кафето, което отглежда. Всичко започва още при брането – фермерите отбират само напълно узрелите плодове. След обработка, зърната преминават строг качествен контрол, който п..
  с ДДС: 15.60лв
 • DABOV Specialty Coffee Гватемала Калибус Ла Сиера 1кг
  DABOV Specialty Coffee Гватемала Калибус Ла Сиера 1кг Освежаващо кафе с лимонадена сладост, нотки на нектарина, лимон и праскова. В чашката се усеща мандаринова киселинност с лек тропически завършек. Нюанси: лайм, червена и зелена ябълка, синя слива Аромат: жасмин, мед, флорален, пр..
  с ДДС: 384.00лв
 • DABOV Specialty Coffee Етиопия Гуджи кафе на зърна 1 кг
  Етиопия Гуджи кафе на зърна DABOV Specialty Coffee  Спряхме се на Етиопия Гуджи поради уникалният си вкусов профил напомнящ и в послевкуса. Подходящо както за филтрации,така и за еспресо. Аромат на червени плодове, Комплексна киселинност и кремообразно тяло.Добре балансиран вкус с нотки на ..
  с ДДС: 92.00лв