bg

Кафеварка Bialetti Venus за 6 чаши

Кафеварка Bialetti Venus за 6 чаши

Производител: Bialetti
Модел: Venus 6 чаши
Наличност:
В наличност
Цена: 57.80лв
Описание

Bialetti Venus ​Кафеварка за 6 чаши

Кафеварка Venus e разработена от Bialetti за всички ценители на италианското кафе. Произведена от висококачествена стомана, която запазва плътния вкус и аромат на кафето, кафеварката е портрет на опита, страстта и усилията на Bialetti да създадат практичен и стилен продукт. Предпазният клапан, патентован от Биалети, гарантира 100% качество и сигурност. Кафеварки Биалети Венус, Кити, Клас, Муза са произведени от неръждаема стомана, подходяща за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони. Преди първата употреба, измийте само с вода и изхвърлете първото направено кафе. Проверете дали кафеварката е окомплектована с клапан за изпускане на парата, цедка фуния, цедка и уплътнения (5-2-3), и всички те са на подходящите места.
Кафеварката е подходящаза газови, електрически, стъклокерамични.

Как да направите кафе
- Напълнете долната част (1) със студена вода. Нивото на водата в долната част не трябва да надвишава индикаторната линия.
- Поставете филтъра с форма на фуния (2) в долния контейнер (1).
- Напълнете филтъра (2) с мляно кафе без да го натискате и отстранете излишното кафе от ръба на контейнера (1).
- Завийте здраво горния (6) и долния контейнер (1), но не използвайте дръжката за опора.
- Поставете кафеварката на източника на топлина; Ако е газов котлон, оставете да се приготвя на бавен огън, така че да не излиза от ръба на горния контейнер
- Когато горния контейнер (6) се напълни с кафе, отстранете кафеварката далеч от източника на топлина.
Съвети за употреба
 - Не използвайте твърде фино смляно кафе.
- Съветваме ви да измивате кафеварката само с вода. Не използвайте продукти с абразивни частици. Съдомиялната машина би могла да повреди повърхността на материала.
- Приберете кафеварката само когато всички нейни части са напълно сухи, като внимавате да не ги затворите твърде плътно.

В крайната цена е включено ДДС.

БЪРЗА ПОРЪЧКАИли се обадете на тел. 02/ 439 8104

Кафеварка Bialetti Venus за 6 чаши