Меню
Кошница

Jacobs

Марка: Jacobs
Jacobs Barista Edition Crema 1 кг кафе на зърна Деликатен и балансиран вкус с шоколадови и дървесни нотки Представяме Ви най-новата гама продукти в портфолиото на Jacobs кафе на зърна:   Бавно изпечени кафе зърна – печем ги по-дълго време на по-ниска температура, което ..
52.00 лв.
Марка: Jacobs
Jacobs Barista Edition Espresso 1 кг кафе на зърна Плътен и богат вкус на нотки на подправки , ядки и тъмен шоколад Представяме Ви най-новата гама продукти в портфолиото на Jacobs кафе на зърна:   Бавно изпечени кафе зърна – печем ги по-дълго време на по-ниска температ..
52.00 лв.
Марка: Jacobs
Разтворимо кафе Jacobs Monarch 200гр. Кафе с наситен аромат, плътен и богат вкус. Грамаж: 200гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
22.00 лв.
Марка: Jacobs
Разтворимо кафе Jacobs Cronat Gold 200гр Кафе с приятен и балансиран вкус и мек послевкус. Грамаж: 200гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
21.90 лв.
Марка: Jacobs
Разтворимо кафе Jacobs Monarch Intense 100гр Кафе със силен и интензивен вкус с леко опушени нотки. Грамаж: 100гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
11.90 лв.
Марка: Jacobs
Мляно кафе Jacobs Monarch 250гр Средно изпечено кафе с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Срокът на годност е напечатан върху опаковакта. В крайната цена е включено ДДС...
8.90 лв.
Марка: Jacobs
Jacobs Barista Edition Italiano на зърна 1 кг Търсите усещане за автентично кафе изживяване у дома – кафе, което да можете да си приготвите сами вкъщи така, както би ви го приготвил професионален бариста. Продуктите Jacobs Barista Editions са специално създадени с професионално качество, за ..
52.00 лв.
Марка: Jacobs
Jacobs Monarch  кафе на зърна 250гр. Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Наслади се на средно изпечено кафе на зърна Jacobs с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. Състав: 50% Арабика, 50% Робуста Начин на изпичане: Средно  Грамаж: 250гр Условия за с..
8.90 лв.
Марка: Jacobs
Jacobs Monarch 1кг кафе на зърна Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Наслади се на средно изпечено кафе на зърна Jacobs с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. Състав: 50% Арабика, 50% Робуста Начин на изпичане: Средно  Грамаж: 1кг. Да се съхранява на сух..
34.90 лв.
Jacobs Monarch без кофеин разтворимо кафе 95гр.
очаквана доставка
Марка: Jacobs
Jacobs Monarch без кофеин разтворимо кафе 95гр. Лесно и бързо приготвяне на кафе напитка без нужда от кафе машина Кафе бленд подходящ за приготвянето, както на топли, така и на студени напитки Грамаж: 95гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата..
13.50 лв.
 Jacobs Iced Cappuccino Разтворима кафе напитка
очаквана доставка
Марка: Jacobs
Jacobs Iced Cappuccino Разтворима кафе напитка 8 сашета Страхотният вкус и невероятната пяна вече са лесни за приготвяне, дори и със студена вода! Jacobs Ice капучино Солен Карамел е идеалния ви спътник за пътуване, работа или почивка. Насладете се на уникалния Чаромат на J..
5.90 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)

Богата гама Jacobs кафе на зърна, смляно и на капсули за кафемашина Nespresso и Dolce Gusto. Jacobs Monarch