bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Jacobs Lungo Classico капсули за Nespresso кафемашина
  Jacobs Lungo Classico капсули за Nespresso кафемашина Интензитет: 6 Jacobs Lungo Classico е изключително кадифено лунго, с леки аромати на изпечено кафе за един по-дълъг момент наслада. Една опаковка съдържа 10 капсули. Една капсула е за 110 мл лунго. Продуктът е в срок на годност, напечатан въ..
  с ДДС: 8.00лв
 • Jacobs Espresso Classico капсули за Nespresso кафемашина
  Jacobs Espresso Classico капсули за Nespresso кафемашина Интензитет: 7 Jacobs Momente Classico е едно комплексно еспресо с балансиран букет, за един нежен момент наслада. Една опаковка съдържа 10 капсули. Една капсула е за 40 мл еспресо. Състав: мляно, печено кафе. Продуктът е в срок на годнос..
  с ДДС: 8.00лв
 • Jacobs Espresso Intenso капсули за Nespresso кафемашина
  Jacobs Espresso Intenso капсули за Nespresso кафемашина Интензитет: 10 Jacobs Espresso Intenso е специфично еспресо, силно и дълбоко, за един интензивен момент на наслада Една опаковка съдържа 10 капсули. Една капсула е за 40 мл еспресо. Състав: мляно, печено кафе Продуктът е в срок на годно..
  с ДДС: 8.00лв
 • best-seller
  Jacobs Cafe Au Lait капсули за Dolce Gusto кафемашини
  Jacobs Cafe Au Lait капсули за Dolce Gusto кафемашини 14бр Капсулите Jacobs Café au Lait са олицетворението на добре балансираната кафе напитка, със сладки нотки, пълни с щедър слой млечна пяна и изискан послевкус. Те са специално разработени за използване със системата NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® ..
  7.99лв 10.49лв
 • best-seller
  Jacobs Irish Cream разтворимо кафе 66гр.
  Jacobs Irish Crema инстантно кафе с вкус на Крем ликьор Разтворимо кафе с вкус на крем ликьор. Кафето Jacobs е направено от най-доброто кафе, което специалистите са подбрали грижливо и смесили само най-качествените сортове от най-добрите плантации в света. Внимателното изпичане на това кафе събуж..
  с ДДС: 6.99лв
 • Jacobs Caramel разтворимо кафе 66гр.
  Jacobs Caramel инстантно кафе с вкус на карамел Разтворимо кафе с вкус на карамел. Кафето Jacobs е направено от най-доброто кафе, което специалистите са подбрали грижливо и смесили само най-качествените сортове от най-добрите плантации в света. Внимателното изпичане на това кафе събужда онзи спец..
  с ДДС: 6.99лв
 • Jacobs Cronat Gold разтворимо кафе 200гр
  Разтворимо кафе Jacobs Cronat Gold 200гр Кафе с приятен и балансиран вкус и мек послевкус. Грамаж: 200гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС. ..
  с ДДС: 15.39лв
 • Jacobs Espresso мляно кафе 250гр.
  Jacobs Espresso мляно кафе 250гр. Кафето с марката Якобс ще отговори на вашите високи изисквания за вкус и аромат. Кафето Jacobs е направено от най-доброто кафе, което специалистите са подбрали грижливо и смесили само най-качествените сортове от най-добрите плантации в света. Внимателното изпичан..
  с ДДС: 5.99лв
 • Jacobs Hazelnut разтворимо кафе 66гр. лешник
  Jacobs Hazelnut инстантно кафе лешник Разтворимо кафе с вкус на печен лешник. Кафето Jacobs е направено от най-доброто кафе, което специалистите са подбрали грижливо и смесили само най-качествените сортове от най-добрите плантации в света. Внимателното изпичане на това кафе събужда онзи спец..
  с ДДС: 6.99лв
 • new
  Три броя Jacobs Hazelnut, Caramel, Irish Cream+чаша подарък
  Три броя Jacobs Hazelnut, Caramel, Irish Cream (по избор)+чаша подарък Разтворимо кафе с вкус на карамел. Кафето Jacobs е направено от най-доброто кафе, което специалистите са подбрали грижливо и смесили само най-качествените сортове от най-добрите плантации в света. Внимателното изпичане на това к..
  с ДДС: 14.97лв
 • Jacobs Krönung Crema XL - дози
  Jacobs Krönung Crema XL - дози Jacobs Krönung Crema XL са дози кафе, подходящи за всички видове кафе машини с дози. Насладете се на екстра дълго кафе изживяване с крeмообразен каймак. Интензитет: 3 Дозите кафе Jacobs Krönung кафе се характеризират със своята специална филтърна хартия със струк..
  с ДДС: 8.00лв
 • best-seller
  Jacobs Cortado капсули за Dolce Gusto кафемашина
  Jacobs Cortado капсули за Dolce Gusto кафемашина 14бр Капсулите Jacobs Cortado притежават всички характеристики на приятно силно и ароматно кафе, с леко изпечени нотки, млечен слой и добър продължителен послевкус.Те са специално разработени за използване със системата NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® * и са..
  6.99лв 8.99лв
 • promo
  Jacobs Espresso капсули за Dolce Gusto кафемашина
  Jacobs Espresso капсули за Dolce Gusto кафемашина 14бр Капсулите Jacobs Espresso притежават чудесна комбинация от интензивен и богат вкус с отличен фин послевкус, в комбинация с аромата на Jacobs. Те са специално разработени за използване със системата NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® * и са съвместими..
  6.99лв 8.99лв
 • Jacobs 2в1 Classic разтворимо кафе 20бр
  Разтворимо кафе Jacobs 2в1 Classic 20бр. Зареди се с енергия! Jacobs 2in1 - най-лесният начин да се насладиш на хубаво кафе с млечен вкус. Грамаж: 20бр х 14гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДД..
  с ДДС: 7.89лв
 • promo
  Jacobs Cappuccino капсули за Dolce Gusto кафемашина
  Jacobs Cappuccino капсули за Dolce Gusto кафемашина 14бр Капусли Капсулите Cappuccino са олицетворението на много добре балансираното капучино с богат вкус, нотка на карамел и много приятен плътен послевкус. Една напитка се приготвя с помощта на една кафе капсула (кафява) и една млечна капсула (б..
  6.99лв 8.99лв
 • Jacobs Cronat Gold мляно кафе 250гр
  Mляно кафе Jacobs Cronat Gold 250гр Кафе с кадифен и плътен вкус с мек послевкус. ​Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС. ..
  с ДДС: 5.99лв
 • Jacobs Espresso Expertenrostung кафе на зърна 500гр.
  Jacobs Espresso кафе на зърна 500гр. Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Jacobs Espresso Expertenröstung гарантира средно към силно изпечено кафе с плътен вкус, напомнящ леки фъстъчени нотки и страхотен аромат. Комбинацията от 80% арабика и 20% special mild допринася за една наи..
  с ДДС: 15.99лв
 • Jacobs Monarch кафе на зърна 250гр
  Jacobs Monarch  кафе на зърна 250гр. Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Наслади се на средно изпечено кафе на зърна Jacobs с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. Състав: 50% Арабика, 50% Робуста Начин на изпичане: Средно  Грамаж: 250гр Условия..
  с ДДС: 6.59лв
 • Jacobs Monarch мляно кафе 100гр
  Мляно кафе Jacobs Monarch 100гр Средно изпечено кафе с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. Грамаж: 100гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Срокът на годност е напечатан върху опаковакта. В крайната цена е включено ДДС. ..
  с ДДС: 2.80лв
 • Jacobs Monarch разтворимо кафе 200гр.
  Разтворимо кафе Jacobs Monarch 200гр. Кафе с наситен аромат, плътен и богат вкус. Грамаж: 200гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС. ..
  с ДДС: 17.00лв
 • Jacobs 3в1 Cafe Latte разтворимо кафе 10бр
  Разтворимо кафе Jacobs 3в1 Cafe Latte 10бр Вдъхнови се за приключения с неустоим млечен вкус и невероятна пяна на Jacobs 3in1 Latte! Грамаж: 10бр х 12.5гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено Д..
  с ДДС: 3.99лв
 • promo
  Jacobs 3в1 Iced Coffee разтворимо кафе 20бр
   Разтворимо кафе Jacobs 3в1 Iced Coffee 20бр Освежаващ вкус за лятото на твоите мечти!  Грамаж: 20бр х 18гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС. ..
  7.99лв 10.99лв
 • Jacobs Crema Expertenrostung кафе на зърна 500гр
  Jacobs Crema 500гр кафе на зърна Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Наслади се на балансирания вкус и богат аромат на кафе на зърна Jacobs Crema Expertenröstung в комбинация 65% кафе зърна Арабика и 35% робуста. Приготви чаша кафе и се потопи в Магията на Чаромата. Състав:&..
  с ДДС: 15.99лв
 • Jacobs 3в1 Original разтворимо кафе 20бр.
  Разтворимо кафе Jacobs 3в1 Original 20бр. Наслади се на кафе с плътен вкус и каймак! Jacobs 3in1 e перфектният микс между кафе с млечен вкус и кафява захар. Грамаж: 20бр х 18гр Да се съхранява на сухо и прохладно. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайна..
  с ДДС: 7.89лв
 • Jacobs Cafe Au Lait капсули за Dolce Gusto кафемашини 3бр кутии
  Jacobs Cafe Au Lait капсули за Dolce Gusto кафемашини 3х14бр Капсулите Jacobs Café au Lait са олицетворението на добре балансираната кафе напитка, със сладки нотки, пълни с щедър слой млечна пяна и изискан послевкус. Те са специално разработени за използване със системата NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®..
  с ДДС: 28.89лв
 • best-seller
  Jacobs Lungo капсули за Dolce Gusto кафемашина
  Jacobs Lungo капсули за Dolce Gusto кафемашина 14бр Капсулите Jacobs Lungo притежават комплексен, деликатно изпечен вкус с интензивен послевкус. Те са специално разработени за използване със системата NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® * и са съвместими със следните кафе машини NESCAFE® DOLCE GUSTO® * (ба..
  6.99лв 8.99лв
 • Jacobs Espresso Intenso мляно кафе 225гр
  Мляно кафе Jacobs Espresso Intenso 225гр Уникален бленд от сортове зърна 80% арабика и 20% робуста, специално подбрани за силен, но изтънчен вкус и събуждащ сетивата аромат. Серията “Espresso” на Jacobs e кафе изпечено по специална италианска рецепта „Italian slow roasting”, което директно адре..
  с ДДС: 6.99лв
 • best-seller
  Jacobs Espresso капсули за Dolce Gusto кафемашина 3бр кутии
  Jacobs Espresso сет 3бр кутии капсули за Dolce Gusto кафемашина  Интензивен, добре изпечен, ароматен комплексен вкус с отличен фин послевкус Профил на изпичане: тъмно изпечено Състав: 100% Арабика Една опаковка съдържа 14бр капсули Размер на порцията: 50мл. Продуктът е в срок на годност, ..
  с ДДС: 24.84лв
 • Jacobs Espresso кафе на зърна 1кг
  Jacobs Espresso 1кг кафе на зърна Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Наслади се на балансирания вкус и богат аромат на кафе на зърна Jacobs . Приготви чаша кафе и се потопи в  Магията на Чаромата. Състав: 15% Арабика, 85% Робуста Начин на изпичане: Средно ..
  с ДДС: 22.99лв
 • new
  Jacobs Monarch Classic 2x250g promo (-50% на втория)
  Jacobs Monarch Classic 2x250g promo (-50% на втория) Средно изпечено кафе с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. Грамаж: 250гр Eдна опаковка съдържа 2бр по 250гр мляно кафе Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Срокът на годност е напечатан върху опаковакта. В крайна..
  с ДДС: 8.99лв
 • Jacobs Monarch мляно кафе 250гр
  Мляно кафе Jacobs Monarch 250гр Средно изпечено кафе с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Срокът на годност е напечатан върху опаковакта. В крайната цена е включено ДДС. ..
  с ДДС: 5.99лв
 • Jacobs Krönung Balance - дози
  Jacobs Krönung Balance - дози  Jacobs Krönung Balance са дози кафе, подходящи за всички видове кафе машини с дози. Създадени са в комбинация от натурално и безкофеиново кафе, за да Ви донесат истинска наслада с намалено кофеиново съдържание и нежен каймак. Дозите кафе Jacobs Krönung к..
  с ДДС: 7.50лв
 • Jacobs Barista Edition Americano разтворимо кафе 95гр
  Разтворимо кафе Jacobs Barista Edition Americano 95гр Jacobs Barista Edition е създадено по иновативната технология Whole Bean Instant, която комбинира висококачествено разтворимо кафе и фино смлени кафе зърна, заключени във всяка гранула. С тази технология потребителят може да се наслади на..
  с ДДС: 9.99лв
 • Jacobs Cortado капсули за Dolce Gusto кафемашина 3бр кутии
  Jacobs Cortado 3бр кутии капсули за Dolce Gusto кафемашина Приятно силно и ароматно Cortado с приятни изпечени нотки и добър продължителен послевкус Състав: разтворимо кафе с обезмаслено мляко на прах Една опаковка съдържа 14бр капсули за 14 порции Размер на напитката: 80мл. Продуктът е в срок ..
  с ДДС: 24.84лв
 • Jacobs Espresso Arabica Exclusiva мляно кафе 250гр
  Jacobs Espresso Arabica мляно кафе 250гр Приготвено от 100% специално подбрани зърна Арабика, този бленд притежава богат вкус и неустоим аромат. Серията “Espresso” на Jacobs e кафе изпечено по специална италианска рецепта „Italian slow roasting”, което директно адресира към любителите на качестве..
  с ДДС: 6.99лв
 • promo
  Jacobs Barista Edition Espresso 1 кг кафе на зърна
  Jacobs Barista Edition Espresso 1 кг кафе на зърна Плътен и богат вкус на нотки на подправки , ядки и тъмен шоколад Представяме Ви най-новата гама продукти в портфолиото на Jacobs кафе на зърна:   Бавно изпечени кафе зърна – печем ги по-дълго време на по-ниска температ..
  29.99лв 35.99лв
 • Jacobs Monarch кафе на зърна 1кг
  Jacobs Monarch 1кг кафе на зърна Предпочиташ прясно смляно и приготвено на момента кафе? Наслади се на средно изпечено кафе на зърна Jacobs с наситен аромат, богат вкус и леки цитрусови нотки. Състав: 50% Арабика, 50% Робуста Начин на изпичане: Средно  Грамаж: 1кг. Да се съхранява н..
  с ДДС: 22.99лв
 • promo
  Jacobs Barista Edition Crema 1 кг кафе на зърна
  Jacobs Barista Edition Crema 1 кг кафе на зърна Деликатен и балансиран вкус с шоколадови и дървесни нотки Представяме Ви най-новата гама продукти в портфолиото на Jacobs кафе на зърна:   Бавно изпечени кафе зърна – печем ги по-дълго време на по-ниска температура, което п..
  29.99лв 35.99лв
 • Jacobs Barista Edition Crema разтворимо кафе 95гр
  Разтворимо кафе Jacobs Barista Edition Crema 95гр Jacobs Barista Edition е създадено по иновативната технология Whole Bean Instant, която комбинира висококачествено разтворимо кафе и фино смлени кафе зърна, заключени във всяка гранула. С тази технология потребителят може да се наслади на аро..
  с ДДС: 9.99лв
 • Jacobs 3в1 развторимо кафе с вкус на карамел
  Развторимо кафе Jacobs 3в1 с вкус на карамел Jacobs 3in1 кафе микс с изкушаващо сладък карамелен вкус и аромат. Лесен за приготвяне във всякаква обстановка. Подходящ за събуждане сутрин, бърза напитка в движение, доза енергия следобед, на чаша кафе с приятели, както и за моменти на наслада само з..
  с ДДС: 3.99лв