Меню
Кошница

Kimbo

Kimbo Espresso Barista капсули за Nespresso кафемашина
-20 %
Марка: Kimbo
Kimbo Espresso Barista Неспресо съвместими капсули 100% кафе Арабика с изискан аромат, който предизвиква свежи цветя, балансирани от фините нотки на препечен хляб. Интензивност: 9 Една кутия съдържа 10бр капсули. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС ..
8.40 лв. 10.50 лв.
Kimbo Intenso капсули за Nespresso кафемашина
-20 %
Марка: Kimbo
Kimbo Intenso Неспресо съвместими капсули Кафе от тъмно изпечени зърна Арабика и Робуста с наситен вкус на препечено кафе хармонично съчетан с ароматните нотки на черен шоколад. Това еспресо е типичното неаполитанско кафе, силно с траен каймак и завладяващ аромат. Балансиран бленд с интензив..
8.40 лв. 10.50 лв.
Kimbo Napoli капсули за Nespresso кафемашина
-20 %
Марка: Kimbo
Kimbo Napoli Неспресо съвместими капсули Избор от премиум кафе на Арабика от Централна и Южна Америка и най-фините зърна Робуста от Азия. Добре балансирано, пълноценно, сладко кафе с аромати на приятни флорални нотки и пресни печени бисквити. Интензитет: 10 Една кутия съдържа 10бр капсули Да с..
8.40 лв. 10.50 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Kose' Chicco Verde 1кг Съчетание от кафе Арабика и Робуста с плътен вкус и устойчив каймак, част от голямото семейство на KIMBO.  Изпичане: средно Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгле..
42.50 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Prestige 1кг Бленд от кафе сорт Арабика и сорт Робуста, умело съчетан спрямо различните им характеристики. KIMBO Prestige е премиум бленд с деликатен аромат. Изпичане: Светло Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включе..
65.90 лв.
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Aroma Italiano Състав: 65% Робуста и 35% Арабика Добре балансиран бленд със запомнящ се вкус. Плътен каймак и перфектна гъстота, съчетани с уникален и в същото време деликатен аромат. Грамаж: 0.250 кг Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с вкл..
8.50 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Top Flavour 1кг Бленд от кафе 100% Арабика, съчетава перфектна комбинация от сладост и лека киселинност. Изпичане: Средно Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички Kimbo кафета  ..
68.90 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Unique 1кг Мек вкус, сладост и деликатен аромат. Перфектен бленд от кафе Арабика и Робуста.  Изпичане: Светло Грамаж: 1гр кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички Kimbo кафета  ..
57.90 лв.
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Aroma Gold Перфектен бленд от 100% селектирана Арабика. KIMBO AROMA GOLD е за тези, които обичат ароматно кафе с подчертана сладост и деликатна киселинност. Изпичане: Средно Грамаж: 250гр в метална кутия. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с вклю..
13.50 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Espresso Barista мляно кафе 180 гр. Бленд от селектирано кафе 100% АРАБИКА от Централна, Южна Америка и Африка за еспресо със сладък вкус, допълнен от цитрусово - медни нотки и нежен флорален аромат. Грамаж: 180гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включен..
7.90 лв.
Марка: Kimbo
Мляно безкофеиново кафе Kimbo Decaffeinato  Кафе с наситен аромат и проникващ аромат, без кофеин. Прясно смляно, перфектно за употреба в кафеварки, филтърни машини, френски преси и еспресо машини. Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включ..
11.90 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Decaffeinato 100 бр. капсули за Lavazza Blue кафемашина С кафе капсули Kimbo Decaffeinato за Lavazza Blue приготвяте особено пълно кафе с изразени пикантни нотки, полъх на какао и дълготраен послевкус. Кафе без кофеин за наслада без ограничения. Продуктът е в срок на годност, напечатан в..
65.00 лв.
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Espresso Napoletano  Kimbo Espresso Napoletano е средно до тъмно печено с интензивен и богат аромат и е вкусен като автентично неаполитанско кафе. Това е доста сладко и упорито, пълно кафе. Грамаж: 250гр, вакуум. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайн..
12.50 лв.
Kimbo Espresso Napoli кафе на зърна 1кг
-15 %
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Espresso Napoli 1кг Кафе с плътно тяло, отличен вкус и аромат за съвършено еспресо. Изпичане: средно до тъмно Грамаж: 1кг кафе на зърна Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички Kimbo кафета  ..
46.40 лв. 54.50 лв.
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Aroma Classico Мляно кафе Арома Класико на Кимбо е уникално кафе съчетание от 70% Арабика и 30% Робуста. To Ви завладява още с първата глътка: изискана и ароматна смес на основата на първокласна висококачествена aрабика. Внимателно под..
8.90 лв.
Kimbo Antica Tradizione мляно кафе 250 гр.
-27 %
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Antica Tradizione Antica Tradizione e перфектно, прясно смляно кафе, подходящо за употреба в кафеварки, филтърни машини, френски преси и еспресо машини. Отдайте се на неповторимия вкус и наситен аромат, който ще откриете във всяка глътка на..
7.99 лв. 10.90 лв.
Kimbo Lungo Intenso капсули за Nespresso кафемашина
-20 %
Марка: Kimbo
Kimbo Lungo Intenso Неспресо съвместими капсули Еспресо с традиционен Неаполетански характер, но перфектно за любителите на "по-дългичко" кафе. Една кутия съдържа 10бр капсули. Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Разгледайте всички&..
8.40 лв. 10.50 лв.
Марка: Kimbo
Мляно кафе Kimbo Aroma Gold Състав: 100% Арабика Кафе с деликатен аромат, приятен вкус и персистиращ аромат. Прясно смляно перфектно за употреба в кафеварки, филтърни машини, френски преси и еспресо машини. Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включ..
12.50 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Decaffeinato Lavazza Point съвместими капсули 50 бр. Кафе капсули Kimbo Decaffeinato за Lavazza Espresso Point ви предлагат особено пълно кафе с подчертани пикантни нотки, дъх на какао и продължителен послевкус. Кафе без кофеин за наслада по всяко време. Крайната цена е с включено ..
65.00 лв.
Марка: Kimbo
Кафе на зърна Kimbo Bio 1кг     Био кафе с перфектен баланс между киселинност и сладост. Свеж аромат, с нотки на бадем и подправки. Изпичане: Светло към средно Грамаж: 1гр кафе на зърна, 100% органик Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС Ра..
69.90 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Armonia Lavazza Espresso Point съвместими капсули 100 бр. Кафе капсули Kimbo 100% Arabica за Lavazza Espresso Point ви доставят доза удоволствие от чудесна Арабика в различни форми – еспресо, дълго кафе или с мляко. Състав: 100% Арабика Крайната цена е с включено ДДС..
65.00 лв.
Марка: Kimbo
Kimbo Crema Classico кафе на зърна 1кг Хармоничен бленд от кафе от Южна Америка и Азия. Светлото изпичане подсилва пикантния аромат и балансирания вкус на типичното италианско кафе. Изпичане: Светло Грамаж: 1кг кафе на зърна Интензитет: 7 от 13 Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Край..
47.50 лв.
Kimbo Aroma Intenso кафе на зърна 500гр
-15 %
Марка: Kimbo
Kimbo Aroma Intenso кафе на зърна 500гр Състав: Арабика и Робуста Страхотен бленд от Арабика и Робуста с подчертана сладост и деликатни пикантни нотки. Изпичане: Средно Интензитет: 12 от 13 Грамаж: 500гр Да се съхранява на сухо и прохладно място.  Крайната цена е с включено ДДС ..
19.50 лв. 22.90 лв.
Kimbo Intenso Lavazza Espresso Point съвместими капсули 100 бр.
-26 %
Марка: Kimbo
Kimbo Intenso Lavazza Espresso Point съвместими капсули 100 бр. Кафе капсули Kimbo Intenso за Lavazza Espresso Point предлагат кафе, изпълнено с живот, дълготраен сладък вкус и богат пикантен аромат. Балансиран бленд с интензивен вкус и умерена сладост. Крайната цена е с..
47.80 лв. 65.00 лв.
Показани са от 1 до 24 от 43 резултата (2 страници)

Kimbo кафе капсули, мляно кафе и на зърна