Меню
Кошница

Bianchi

Марка: Bianchi
Bianchi Origins Hazelnut кафе на зърна 250гр С лешников аромат и плодова сладост отваря сетивата Bianchi Origins Hazelnut, селекция зърна от Можиана и Сераду – регионите, в които се ражда премиалната бразилска арабика върху едни от най-богатите почви в Бразилия – така наречената te..
17.90 лв.
Марка: Bianchi
Bianchi Adore Grand Espresso кафе на зърна Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка и избрани сортове робуста от Африка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Гранд Еспресо. Степен на изпич..
52.90 лв.
Марка: Bianchi
Bianchi Costa Rica Origins 250гр кафе на зърна Пренесете се в подножията на не един, а два от най-големите и активни вулкани в Централна Америка, в екзотичния регион на Таррасу - Картаго, West Valley, на над 1200 м надморска височина, откъдето се черпи само най-добрата арабика. Bianchi Costa R..
15.90 лв.
Марка: Bianchi
Bianchi Colombia 250гр кафе на зърна От богатите почви на земята, която познава както Тихия океан, така и Карибско море, Bianchi Origins черпи кафе с особено завидно качество. От региони като Калдас, Толима и Вайе дел Каука на над 1000 м надморска височина, Bianchi Colombia Ви доставя изживява..
15.90 лв.
Марка: Bianchi
Bianchi Adore Espresso Bar 1кг кафе на зърна Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Еспресо БАР.  Степен на изпичане : 4 от 5 Състав: Арабика ..
59.90 лв.
Марка: Bianchi
Bianchi Ethiopia Bio 250гр кафе на зърна От региона Сидамо в сърцето на Етиопия, на над 1700, надморска височина, Bianchi Origins Ви доставя напълно естествен и екологично чист продукт с ненадминато качество. Докоснете се до аромата и вкуса на първоизточника с Bianchi Ethiopia. Степен на изпич..
17.90 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Bianchi кафе - кафе на зърна, мляно кафе и моно дози, e.s.e падове