Меню
Кошница

Dallmayr

Марка: Dallmayr
Dallmayr Prodomo 500гр мляно кафе Кафето е освободено от много дразнещи и горчиви вещества посредством специално облагородяване. В естествена среда чрез водна пара и налягане кафето се преработва, като от него се извличат тежко поносимите вещества. Гарантирано от 100% зърна на Арабика. Тегло: ..
24.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Gold 100гр инстантно кафе Инстантно кафе  Състав: 100% Арабика Тегло: 100гр Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
10.50 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Ehiopia 500 гр. кафе на зърна Кафе Dallmayr Ethiopia e произведено от 100% Етиопска Арабика с несравнимо изискан аромат, напомнящ уханието на диви билки, лимонена трева и нотки на тъмен шоколад. Тегло: 500 гр. Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на годност, напечатан в..
28.30 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Crema Doro Selection Africa кафе на зърна 1 кгИзбор на Dallmayr за 2024 г е „Crema Doro Selektion Africa“Източна Африка е прародината на кафето. Днес този регион продължава дапроизвежда най-изисканите зърна, които континентът може да предложи.Нашата селекция на годината е смесица от избрани..
49.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Espresso Barista кафе на зърна 1кг Специална еспресо смес от зърна арабика и робуста, които са печени много дълго. Резултатът е кафе с характер, с всяка глътка напомнящо за Италия - меко и изпълнено с аромат, типично по италиански. Неговата запазена марка е перфектният каймак.  П..
45.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Espresso D'oro 250гр мляно кафе Кафе за любителите на еспресо - с интензивен аромат, който се разгръща изцяло. Фини композиции от най-известните региони на света - с типично италиански вкус на еспресо и златистокафяв каймак.  Dallmayr Espresso D'oro с богат аромат и фин каймак..
12.30 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Home Barista Espresso Intenso зърна 1кг Богат и ароматен вкус с ниска киселинност. Кафе, което наистина събужда сетивата! Неговото интензивно изпечено еспресо наистина излиза на преден план, със сладки нотки, които остават дълго в носа. Наситено и плътно, с много аромати на печено и ниск..
45.00 лв.
Dallmayr Home Barista Crema e Aroma 1кг на зърна
Ново
Марка: Dallmayr
Dallmayr Home Barista Crema e Aroma 1кг на зърнаHome Barista има силен кремообразен и ароматен вкус. Избраните кафеени зърна преминават през нежен, дълъг и тъмен процес на печене. Благодарение на кремообразната си текстура, пяната и ароматът са идеални за всички кафе напитки с мляко.Състав: Ара..
43.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Безкофеиново кафе на зърна 500гр Безкофеиново кафе 100% Арабика Тегло: 500гр Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
24.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffe Crema Forte кафе на зърна 1 кг. Пълноценно и интензивно с ниска киселинност, това caffè crema определено отговаря на името си: Forte се отнася до силния характер на кафето. Златисто-кафявият крем е удоволствие за гледане, а кафето има пикантен вкус, с нотки на ядк..
45.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Espresso Monaco кафе на зърна 1кг Еspresso Monaco e произведено от внимателно изпечени зърна . Предназначено е предимно за хотели, ресторанти и кафенета. То е кафе с наситен вкус и аромат. Състав : 70% Арабика и 30% Робуста Тегло: 1 кг Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на г..
48.90 лв.
Dallmayr HOME BARISTA КАФЕ НА ЗЪРНА 500гр
Ново
Марка: Dallmayr
КАФЕ HOME BARISTA КАФЕ НА ЗЪРНА 500грНезависимо дали е приготвено като класическо филтърно кафе, вмашина за еспресо, във френска преса или в напълно автоматичнакафе машина - Dallmayr Home Barista Roasted Coffee е подходящ завсеки метод на приготвяне. Кафето има интензивен, плътен вкус с ма..
25.90 лв.
Dallmayr Ethiopia кафе на зърна 750 гр.
Ново
Марка: Dallmayr
Dallmayr Ehiopia 750 гр. кафе на зърна Кафе Dallmayr Ethiopia e произведено от 100% Етиопска Арабика с несравнимо изискан аромат, напомнящ уханието на диви билки, лимонена трева и нотки на тъмен шоколад. Тегло: 750 гр. Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на годност, напеча..
49.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Prodomo 500гр кафе на зърна Кафето е освободено от много дразнещи и горчиви вещества посредством специално облагородяване. В естествена среда чрез водна пара и налягане кафето се преработва, като от него се извличат тежко поносимите вещества. Гарантирано от 100% зърна на Арабика. Тегл..
24.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Espresso Monaco 200гр мляно кафе в метална кутия Отбрани зърна от сорта Арабика придават на това еспресо неговия висококачествен и характерен фин вкус. Изпечено и смляно специално за приготвяне в еспресо машина по оригинална италианска рецепта. Силен, изразен и леко тръпчив вкус, с типич..
12.90 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Espresso D'oro кафе на зърна 1кг Кафе Dallmayr Espresso D'oro на зърна e направено за всички онези, които обичат да пият еспресо. Зърната се подбират специално за приготвянето в машините за еспресо и се пекат особено бавно и деликатно. Тегло: 1кг Да се съхранява на сухо м..
46.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro кафе на зърна, 1кг Кафе от 100% зърна Арабика. Меко и балансирано, подходящо за напитка с перфектен каймак. Тегло: 1кг Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
49.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Classic 500гр кафе на зърна Нашите кафе експерти съчетават селекция от сортове Арабика и Робуста, за да създадат тази смес. Целият процес на печене и аромата който следва, дава на Dallmayr Classic силен, ароматен вкус. Тегло: 500 гр Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в ..
19.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Gold 200гр инстантно кафе Инстантно кафе Състав: 100% Арабика Тегло: 200гр Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
19.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Crema D'oro Intensa кафе на зърна 1кг Новата комбинация с екстра качество се отличава с интензивния си аромат, финия каймак и италианския вкус на еспресо.  Тегло: 1кг Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната це..
49.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Crema D'oro Namaste 1кг кафе на зърнаСелекция на годината на Dallmayr идва от юг Намасте: прекрасна комбинация от изящни високопланински арабики и подбрани зърна робуста. Усъвършенстван от изкуството на печене на Dallmayr, резултатът е пълноценно кафе с орехови нотки, закръглено о..
49.00 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Prodomo 250гр мляно кафе Едва ли някой друг бранд е определил вкуса на хората за кафе в продължение на поколения, колкото Dallmayr Prodomo. До ден днешен мнозина ще се задоволят с нищо друго, освен Prodomo. Туристите никога не излизат от деликатесния магазин на Dallmayr в Мюнхен без па..
12.90 лв.
Марка: Dallmayr
КАФЕ HOME BARISTA МЛЯНО ВАКУУМ 500g Независимо дали е приготвено като класическо филтърно кафе, вмашина за еспресо, във френска преса или в напълно автоматичнакафе машина - Dallmayr Home Barista Roasted Coffee е подходящ завсеки метод на приготвяне. Кафето има интензивен, плътен вкус смалко кис..
25.90 лв.
Марка: Dallmayr
Dallmayr Classic 250гр мляно кафе Нашите кафе експерти съчетават селекция от сортове Арабика и Робуста, за да създадат тази смес. Целият процес на печене и аромата който следва, дава на Dallmayr Classic силен, ароматен вкус. Тегло: 250 гр Да се съхранява на сухо място. Продуктът е в срок на годност..
10.30 лв.
Показани са от 1 до 24 от 27 резултата (2 страници)

Dallmayr кафе на зърна, моно дози, мляно кафе и падове