bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • new
  Hardy Decaffeinato мляно кафе 250гр
  Мляно кафе Hardy Decaffeinato 250гр Светлокафявият каймак, показва присъствието на Арабика от Централна и Южна Америка и Робуста от Африка и Азия. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 250гр Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Да се съхранява на сухо и прохладно мяст..
  с ДДС: 12.90лв
 • new
  Hardy Europa кафе на зърна 1кг
  Кафе на зърна Hardy Europa 1кг Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех това е кафе Europa. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Хондурас, Виеатнам, Бразилия и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 1кг Продуктът е в срок на годност, напе..
  с ДДС: 38.90лв
 • new
  Hardy Europa мляно кафе 250гр
  Мляно кафе 250гр Hardy Europa Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех това е кафе Europa. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Хондурас, Виеатнам, Бразилия и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 250гр Продуктът е в срок на годност, нап..
  с ДДС: 12.90лв
 • new
  Hardy Milano кафе на зърна 1кг
  Кафе на зърна Hardy Milano 1кг Плътният каймак ясно показва силното присъствие на висококачествена Арабика и Робуста от Хондурас, Индия и Бразилия. Вкусен аромат с фини аромати на розово дърво лека киселинност и сладост се смесват в елегантен баланс Отлична комбинация за ценителите. ..
  с ДДС: 38.90лв
 • new
  Hardy Milano Мляно кафе 250гр
  Мляно кафе Hardy Milano 250гр Кремообразният каймак на кафе Hardy ясно показва силното присъствие на висококачествена Aрабика и Робуста с фин аромат и лека киселинност. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прохладно място. ..
  с ДДС: 12.90лв
 • new
  Hardy Peru Био кафе на зърна 1кг
  Кафе на зърна Hardy Peru Био 1кг Висококачествено кафе с органична култура от хълмовете на Перу. Едно кафе от перуански височини. Лек аромат на лимон с привкус на кайсии, допринасят за лека киселинност. Истинско удоволствие за ценители. Състав: 100% Арабика Грамаж: 1кг. Да се съхра..
  с ДДС: 45.90лв
 • new
  Hardy Peru Био мляно кафе 250гр
  Био мляно кафе Hardy Peru 250гр Висококачествено кафе с органична култура от хълмовете на Перу. Едно кафе от перуански височини. Лек аромат на лимон с привкус на кайсии, допринасят за лека киселинност. Истинско удоволствие за ценители. Състав: 100% Арабика Грамаж: 250гр Да се съхраня..
  с ДДС: 15.90лв
 • new
  Hardy Universo кафе на зърна 1кг
  Кафе на зърна Hardy Universo 1кг Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех и нотки на подправки това е кафе Universo. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Виетнам и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Робуста Грамаж: 1кг Да се съхранява на сухо и прохладно мяс..
  с ДДС: 38.90лв
 • new
  Hardy Universo мляно кафе 250гр
  Мляно кафе Hardy Universo 250гр Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех и нотки на подправки това е кафе Universo. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Виетнам и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Грамаж: 250гр Да се съхранява на сухо и прох..
  с ДДС: 12.90лв
 • new
  Hardy Universo съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso Hardy Universo Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех и нотки на подправки това е кафе Universo. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Виетнам и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Интензитет: 5 от 5 Продуктът ..
  с ДДС: 8.50лв
 • new
  Hardy Zanzibar Био кафе на зърна 1кг
  Био кафе на зърна Hardy Zanzibar 1кг Плътен каймак и с леки горчиви нотки, показват силното присъствие на висококачествен органичен сорт Арабика. Интензивната киселинност, добре балансирана със сладост, подчертава естествената елегантност на тази смес. Състав: Арабика и Робуста..
  с ДДС: 45.90лв
 • new
  Hardy Zanzibar био мляно кафе 250гр
  Био мляно кафе Hardy Zanzibar ​250гр Плътен каймак и с леки горчиви нотки, показват силното присъствие на висококачествен органичен сорт Арабика. Интензивната киселинност, добре балансирана със сладост, подчертава естествената елегантност на тази смес. Състав: Араби..
  с ДДС: 15.90лв
 • new
  Hardy Decaffeinato съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso кафемашина Hardy Decaffeinato Светлокафявият каймак, показва присъствието на Арабика от Централна и Южна Америка и Робуста от Африка и Азия. Състав: Арабика и Робуста Интензитет: 3 от 5 Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Опаковкат..
  с ДДС: 8.50лв
 • new
  Hardy Milano съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso Hardy Milano 10бр Кремообразният каймак на кафе Hardy ясно показва силното присъствие на висококачествена Aрабика от Хондурас, Индия и Бразилия с фин аромат и лека киселинност. Отлична комбинация за ценителите. Състав: 100% Арабика  Интензитет: 3 от 5 ..
  с ДДС: 8.50лв
 • new
  Hardy Zanzibar съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso Hardy Milano 10бр Кремообразният каймак на кафе Hardy ясно показва силното присъствие на висококачествена Aрабика от Танзания и Перу с фин аромат и лека киселинност. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика  Интензитет: 4 от 5 Прод..
  с ДДС: 8.50лв
 • new
  Hardy Europa съвместими капсули за Nespresso кафемашина
  Съвместими капсули за Nespresso кафемашина Hardy Europa Тъмен и гъст каймак, с лек аромат на пресен орех и нотки на подправки това е кафе Europa. Кафените зърна Арабика и Робуста идват от Хондурас, Виеатнам, Бразилия и Камерун. Отлична комбинация за ценителите. Състав: Арабика и Робуста Инте..
  с ДДС: 8.50лв