Меню
Кошница

Vergnano

Марка: Vergnano 1882
Vergnano Cremoso капсули за Dolce Gusto кафемашина Плътността и интензивният аромат са запазени благодарение на бавното печене, което запазва органолептичните качества на отделните сортове кафе. Опаковката съдържа 12 бр капсули, съвместими с кафемашини Dolce Gusto. Крайната цена е с включено Д..
10.90 лв.
Марка: Vergnano 1882
Vergnano Intenso капсули за Dolce Gusto кафемашина Комбинация от балансираното смесване на Арабика и Робуста. Опаковката съдържа 12 бр капсули, съвместими с кафемашини Dolce Gusto. Крайната цена е с включено ДДС. Продуктът е в срок на годнот, напечатан върху неговата опаковка. ..
10.90 лв.
Марка: Vergnano 1882
Vergnano Decaffeinato капсули за Dolce Gusto кафемашина Vergnano Decaffeinato e безкофеиново кафе,меко и ароматно,смес от най-добрите Арабики и Робусти кафе. Опаковката съдържа 12 бр капсули, съвместими с кафемашини Dolce Gusto. Крайната цена е с включено ДДС. Продуктът е в срок на годно..
10.90 лв.
Марка: Vergnano 1882
Vergnano Napoli капсули за Dolce Gusto кафемашина Тъмно печено кафе с интензивен аромат, леко пикантни нотки и горчивина. Опаковката съдържа 12 бр капсули, съвместими с кафемашини Dolce Gusto. Крайната цена е с включено ДДС. Продуктът е в срок на годнот, напечатан върху неговата опаковка.&nb..
10.90 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)

Vergnano капсули за Dolce Gusto кафемашина