Меню
Кошница

Кафе на зърна

Марка: Lavazza
Lavazza Espresso Super Crema кафе на зърна 1кг Съдържание: кафе на зърна, бленд арабика и робуста Тегло: 1кг Съчетание от кадифен крем и устойчив аромат на мед и бадеми за по-кремообразно еспресо. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е..
59.90 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Qualita Oro кафе на зърна, 500гр Съдържание: кафе на зърна, 100% Арабика Аромат: 5 от 5 Тяло: 4 от 5 Интензитет: 4 от 5 Изпичане: средно Подходящо за кафеварка, еспресо машина, филтър машина и френска преса Грамаж: 500гр Продуктът е в срок на годност, напечатан върху..
28.50 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Qualita Oro кафе на зърна, 250гр Съдържание: кафе на зърна, 100% Арабика Аромат: 5 от 5 Тяло: 4 от 5 Интензитет: 4 от 5 Изпичане: средно Подходящо за кафеварка, еспресо машина, филтър машина и френска преса Грамаж: 250гр Продуктът е в срок на годност, напечатан върху него..
14.20 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Crema e Gusto Classico кафе на зърна 1кг. Съдържание: мляно кафе бленд арабика и робуста Грамаж: 1кг Аромат: 3 от 5 Тяло: 4 от 5 Сладост: 3 от 5 Интензитет: 8 Изпичане: тъмно Подходящо за кафеварка Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната це..
43.00 лв.
Lavazza Suerte кафе на зърна 1кг
-27 %
Марка: Lavazza
Lavazza Suerte кафе на зърна 1кг Съдържание: кафе на зърна, бленд арабика и робуста с аромат на какао и тютюн Тегло: 1кг Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
23.40 лв. 32.00 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Qualita Oro кафе на зърна 1кг Qualità Oro е висококачествен бленд, уникална комбинация от 6 вида зърна Арабика от Централна и Южна Америка. Вкусов профил: Сладко и ароматно. Превъзходството на Qualità Oro е резултат от дългогодишния опит на Lavazza в блендирането и печенето..
55.90 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Gusto Forte кафе на зърна Lavazza Guesto Forte на Lavazza е съчетание на кафе събрано от най-екзотичните точки на света. С богатия си аромат и нежен вкус е подходящ за интензивно започване на деня Интензитет: 10 от 10 Съдържание:100% Робуста Тъмно изпечено Грамаж: 1кг Пр..
55.00 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Guesto Pieno кафе на зърна Кафе на зърна "Gusto Pieno" на Lavazza е с интензивен и фин вкус Интензитет: 9 от 10 Съдържание: Арабика и Робуста Средно изпечено Тегло: 1кг. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка Крайната цена е с включено ДДС..
53.90 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Gran Espresso кафе на зърна 1кг Съдържание: кафе на зърна Арабика и Робуста Тегло: 1кг Перфектният италианско еспресо с богат и балансиран вкус. Един аромат на тъмен шоколад и подправки за кремаво еспресо. Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка...
66.90 лв.
Lavazza Crema e Gusto Forte кафе на зърна 1кг.
-35 %
Марка: Lavazza
Lavazza Crema e Gusto Forte кафе на зърна 1кг. Съставки: Смес от печено кафе на зърна.  Да се съхранява на сухо и хладно място! Енергийна стойност на 100 ml Енергия 20kcal, мазнини 0g наситени 0g, въглехидрати 3g, захари 0g, протеини 1,7g, сол 0g Произход: Италия Продуктът е в с..
27.90 лв. 43.00 лв.
Lavazza crema e aroma - кафе на зърна, 1 кг.
-38 %
Марка: Lavazza
Lavazza crema e aroma- 1 кг кафе на зърна Кафе на зърна "Crema e Aroma" на Lavazza е чудесно еспресо в пакет от 1 кг. Кафе с плътен каймак и интензивен и ароматен вкус. Кафезърната на Вашето еспресо са средно печени, за да може Вие да се насладите..
32.90 лв. 53.00 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Qualita Rossa 1кг кафе на зърна Съдържание: кафе на зърна бленд Арабика и Робуста. Тегло: 1кг Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
45.00 лв.
Марка: Lavazza
Lavazza Espresso Crema e Aroma кафе на зърна 1кг Съдържание: кафе на зърна, бленд арабика и робуста Тегло: 1кг Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка. Крайната цена е с включено ДДС...
66.90 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)

Голямо разнообразие на Лаваца кафе на зърна