Меню
Кошница

Pedron Моно дози

Марка: Pedron
Pedron Caffe Deca моно дози 100бр Нежно и вкусно безкофеиново кафе с отличителен аромат и кремообразно плътно тяло. С вкус на карамел и бадем. Интензитет: 6 от 10 Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Крайната цена е с включено ДДС...
76.90 лв.
Марка: Pedron
Pedron Caffe Classic моно дози 100бр Перфектно балансиран бленд от 85% Арабика и 15% Робуста с премиален вкус, нежна киселинност и плътно тяло. С аромат на ядки и карамел. Интензитет: 7 от 10 Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Крайната цена е с ..
76.90 лв.
Марка: Pedron
Pedron Caffe Elegante моно дози 100бр Богато на вкус еспресо, с плътно тяло, пикантни ароматни нотки и съблазнителна кадифена крема. С послевкус на препечени филийки и шоколад. Интензитет: 9 от 10 Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Крайната цена..
76.90 лв.
Марка: Pedron
Pedron Caffe Delicato моно дози 100бр 100% Арабика Съвършен баланс на вкуса – уникален и богат, с флорален аромат и дълъг удовлетворяващ шоколадов послевкус. С аромат на ядки и карамел. Интензитет: 5 от 10 Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.  Крайната..
76.90 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)

Pedron моно дози, различни видове