bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Tatratea Citrus 32% чаен ликьор, 50мл
  Tatratea Citrus 32% чаен ликьор 50мл Tatrateа е чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Свеж цитрусов аромат на лимон и лайм. С нотки на грейпфрут, мандарина и бял чай.  Ликьор с 32% алкохол.  ​Тегло: 50мл Подходящ за коктейли и топли напитк..
  с ДДС: 4.99лв
 • TATRATEA Gift Box Limited Edition 52% + чашки
  Подаръчна кутия ​TATRATEA Gift Box Limited Edition 52% + чашки Татратеа е чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Уникален билков еликсир на чаена основа, приготвен изключително от природни съставки. Концентрат от много фино пречистен алкохол, първо..
  с ДДС: 50.00лв
 • Tatratea Coconut 22% Чаен Ликьор 700мл
  Tatrea Coconut 22% 700мл ликоьор Tatratea е билков ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от кокосов орех, които придават доминиращият аромат. Съдържа и екстракти от първокачествен бял чай, извлечени от млади чаени листа, които подчерт..
  с ДДС: 38.50лв
 • Tatratea Citrus 32% чаен ликьор, 700мл
  Tatratea Citrus 32% чаен ликьор 700мл Tatratea е  чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от цитрусови плодове (лайм, мандарина, грейпфрут), които придават отличителен цитрусов вкус, като същевременно запазват и отличния чаен ..
  с ДДС: 40.95лв
 • new
  Чаен ликьор Tatratea Hibiscus & RedTea 37%, 700мл
  Чаен ликьор Tatratea Hibiscus & RedTea 37%, 700мл Tatratea е  чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от цитрусови плодове (лайм, мандарина, грейпфрут), които придават отличителен цитрусов вкус, като същевременно запазват ..
  с ДДС: 45.90лв
 • Tatratea Outlaw 72% чаен ликьор 50мл
  Tatratea Otlaw 72% чаен ликьор 50мл Tatratea е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракт от натурален хинин, с по-малка захарност от другите вкусове. Outlaw е най-силният от цялата гама на TATRATEA. Концентриран аромат на ..
  с ДДС: 4.99лв
 • Tatratea Peach 42% чаен ликьор 50мл
  Tatratea Peach 42% чаен ликьор 50мл Татриа е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Известен с чудесния си чаен и плодов аромат благодарение на допълнителния бял чай и екстракт от праскова, които оставят приятно деликатно и непогрешимо ухание. Си..
  с ДДС: 4.99лв
 • Tatratea Peach 42% чаен ликьор 700мл
  Tatratea Peach 42% чаен ликьор 700мл Татриа е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Известен с чудесния си чаен и плодов аромат благодарение на допълнителния бял чай и екстракт от праскова, които оставят приятно деликатно и непогрешимо ухание. С..
  с ДДС: 43.55лв
 • Tatratea Forest Fruit 62% чаен ликьор 50мл
  Tatratea Forest Fruit 62% чаен ликьор 50мл Tatratea е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от вкусни горски плодове – боровинки, къпини и диви ягоди. Дълготраен вкусов завършек на горски плодове и черен чай върху вку..
  с ДДС: 4.99лв
 • Tatratea Coconut 22% Чаен ликьор 50мл
  Tatratea Coconut 22% Ликьор 50мл Tatratea е билков ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от кокосов орех, които придават доминиращият аромат. Съдържа и екстракти от първокачествен бял чай, извлечени от млади чаени листа, които подчерт..
  с ДДС: 4.99лв
 • Tatratea Original 52% чаен ликьор, 50мл
  Tatratea Original 52% Ликьор 50мл Татратеа е ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Уникален билков еликсир на чаена основа, приготвен изключително от природни съставки. Концентрат от много фино пречистен алкохол, първокласен черен чай, натурални екстракти о..
  с ДДС: 4.30лв
 • Tatratea подаръчен комплект чаени ликьори
  Tatratea чаени ликьори подаръчен комплект  Tatratea е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Комплекта съдържа 6 вида ликьори от гамата Tatratea: 1x Tatrea Otlaw  1x Tatratea Peach 1x Tatratea Original 1x Tatratea Forest Fruit 1x..
  с ДДС: 25.50лв
 • Tatratea Оutlaw 72% Ликьор 700мл
  Tatratea Оutlaw 72% Ликьор 700мл Tatratea е билков ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри.Обогатен с екстракт от натурален хинин, с по-малка захарност от другите вкусове. Outlaw е най-силният от цялата гама на TATRATEA. Наситен аромат на чайове, планински билк..
  с ДДС: 49.03лв
 • Tatratea Original 52% чаен ликьор 700мл
  Tatratea Original 52% Ликьор 700мл Татратеа е чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Уникален билков еликсир на чаена основа, приготвен изключително от природни съставки. Концентрат от много фино пречистен алкохол, първокласен черен чай, натурални екстр..
  с ДДС: 46.15лв
 • Tatratea Forest Fruit 62% чаен ликьор 700мл
  Tatratea Forest Fruit 62% чаен ликьор 700мл Tatratea е билков чаен ликьор на базата на чай, произведен от Карлоф и произхождащ от Високите Татри. Обогатен с екстракти от вкусни горски плодове – боровинки, къпини и диви ягоди. Дълготраен вкусов завършек на горски плодове и черен чай върху вкусови..
  с ДДС: 47.60лв