Меню
Кошница

Costa Coffee

Марка: Costa
Costa Coffee Signature Dark Blend 200гр мляно кафе Перфектен бленд от арабика и робуста с ясно изразен вкус на млечен шоколад, когато се комбинира с мляко. В същото време, приготвено на еспресо, това кафе е много пивко с наситен вкус на тъмен шоколад и печени ядки. Идеален за всекидневна консумаци..
9.90 лв.
Марка: Costa
Costa Coffee 100% Arabica 200гр мляно кафе Това е уникален бленд от внимателно селектирани зърна, 100% Арабика, с произход Южна Америка. Средната степен на изпичане му придава балансиран интензитет, ярка киселинност и съблазнителна сладост, които провокират вашите сетива. С перфектно балансираните..
11.99 лв.
Марка: Costa
Costa Coffee Signature Medium Blend 200гр мляно кафе Експертно бавно печено за гладък и балансиран вкусов профил, постигнат от смесването на внимателно подбрани зърна арабика и робуста. Перфектен бленд от арабика и робуста с ясно изразен вкус на бисквитки, когато се комбинира с мляко.В същото врем..
9.90 лв.
Costa Warming blend Nespresso съвместими капсули
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Warming blend Nespresso съвместими капсули ПЛЪТЕН И ОПУШЕН ВКУС Интензитет 10 Този бленд е специално разработен за тази серия кафе капсули. 100% RFA сертифицирано Характер на бленда: Със съдържание на виетнамска Робуста и по-тъмно изпечен, този бленд има силно изразен горчив привкус ..
10.20 лв.
Costa Signature blend Nespresso съвместими капсули
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Signature blend Nespresso съвместими капсули ДЕЛИКАТНО МЕКО С ВКУС НА ЯДКИ 100% RFA сертифицирано Характер на бленда:  Уникалната комбинация от кафеени зърна сортове Арабика и Робуста в кафе напитки с мляко придава остър вкус на бисквити, при чисто ка..
10.20 лв.
Costa Colombian Roast Nespresso съвместими капсули
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Colombian Roast Nespresso съвместими капсули SINGLE ORIGIN БОГАТ И КАРАМЕЛЕН ВКУС Интензитет 5 100% RFA сертифицирано Характер на бленда:  Степента на изпичане на това кафе осигурява ясно изразена нотка на карамелен аромат както в еспресо, така и в напитки с мляко, с нюанси на мед и..
10.20 лв.
Costa Coffee Signature Medium Blend 1кг. кафе на зърна
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Coffee Signature Medium Blend 1кг. кафе на зърна  Експертно бавно печено за гладък и балансиран вкусов профил, постигнат от смесването на внимателно подбрани зърна арабика и робуста. Перфектен бленд от арабика и робуста с ясно изразен вкус на бисквитки, когато се комбинира с мляко.В същ..
45.00 лв.
Costa Coffee Signature Dark Blend 1кг. кафе на зърна
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Coffee Signature Dark Blend 1кг. кафе на зърна  Перфектен бленд от арабика и робуста с ясно изразен вкус на млечен шоколад, когато се комбинира с мляко. В същото време, приготвено на еспресо, това кафе е много пивко с наситен вкус на тъмен шоколад и печени ядки. Идеален за всекидневна к..
45.00 лв.
Costa Coffee Colombia 200гр мляно кафе Costa Coffee Colombia 200гр мляно кафе
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Coffee Colombia 200гр мляно кафе Колумбия е една от най-разпознаваемите страни, когато става въпрос за отглеждане на кафе. Това е 100% арабика с определен произход (кафето е един сорт на арабика и се отглежда в определн участък от фермата). Изпълнено с аромати и балансиранo с искряща с..
11.99 лв.
Costa Coffee 100% Arabica 1кг. кафе на зърна
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Coffee 100% Arabica 1кг. кафе на зърна  Това е уникален бленд от внимателно селектирани зърна, 100% Арабика, с произход Южна Америка. Средната степен на изпичане му придава балансиран интензитет, ярка киселинност и съблазнителна сладост, които провокират вашите сетива. С перфектно балан..
50.00 лв.
Costa Bright blend Nespresso съвместими капсули
очаквана доставка
Марка: Costa
Costa Bright blend Nespresso съвместими капсули БАЛАНСИРАН И МЕДЕН ВКУС Ароматен 100% Арабика бленд с великолепни вкусови качества, комбинация от най-добрите кафета от Южна Америка, внимателно подбрани заради техния уникален вкус.  100% RFA сертифицирано Характер на бленда:  Този уник..
10.20 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)

Costa Coffee, мляно кафе, кафе на зърна, капсули за система Dolce Gusto