Меню
Кошница

Мляно кафе

Dimello Espresso Ricco мляно кафе 250гр
очаквана доставка
Марка: Dimello
Dimello Espresso Ricco мляно кафе 250гр Смес от най-ароматните кафе зърна Арабика от Централна и Южна Америка,Африка и най-добрите кафеени зърна Робуста от Индия. Деликатен вкус, с орехов вкус и нотка на шоколад. Грамаж: 250гр Страна на произход: Гърция Да се съхранява на сухо и прохладно място. К..
10.90 лв.
Dimello Espresso Mezzo мляно кафе 250гр
очаквана доставка
Марка: Dimello
Dimello Espresso Mezzo мляно кафе 250гр Всяко зърно от тази средно изпечена смес се допълва перфектно с останалите, за да създаде добре балансирано и плътно еспресо DImello Mezzo предлага цялостен и сладък вкус, с интензивен послевкус  Грамаж: 250гр Страна на произход: Гърция Да се съхранява ..
9.90 лв.
Dimello Espresso Gusto мляно кафе 250гр
очаквана доставка
Марка: Dimello
Dimello Espresso Gusto мляно кафе 250гр Силна смес от найдобрите зърна от Арабика и Робуста от Южна Африка и Азия.Плътно тяло и интензивен вкус Грамаж: 250гр Страна на произход: Гърция Да се съхранява на сухо и прохладно място. Крайната цена е с включено ДДС...
8.90 лв.
Dimello Espresso Forza мляно кафе 250гр
очаквана доставка
Марка: Dimello
Dimello Espresso Forza мляно кафе 250гр Внимателно селектирана комбинация от най-добрите кафета Арабика и Робуста от Централна, Южна Америка и Индия.Нашият средно изпечен DIMELLO FORZA, предлага плътно усещане с наситен вкус.  Грамаж: 250гр Страна на произход: Гърция Да се съхранява на с..
8.90 лв.
Dimello Espresso Decaf мляно кафе 250гр
очаквана доставка
Марка: Dimello
Dimello Espresso Decaf мляно кафе 250гр Безкофеиновото кафе е обработено чрез воден процес,100% метод без химикали. DImello Decaf е една цялостнна, ароматна чаша с по-малко от 0,2% кофеин. Смес, която може да приготви леко еспресо. Грамаж: 250гр Страна на произход: Гърция Да се съхранява на сухо и..
18.90 лв.
Dimello Espresso Aroma мляно кафе 250гр
очаквана доставка
Марка: Dimello
Dimello Espresso Aroma мляно кафе 250гр Селекция от кафе зърна от Централна,южна Америка и Африка. Свежи плодови аромати, цветя и нежни цитрусови нотки Грамаж: 250гр Страна на произход: Гърция Да се съхранява на сухо и прохладно място. Крайната цена е с включено ДДС...
11.90 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Dimello, мляно кафе, различни видове