Меню
Кошница

Виж всички

Марка: Nespresso
Nespresso  Decaffeinato - плътно и силно безкофеиново кафе Интензитет: 7 Тъмно изпечена Арабика от Южна Америка с леко докосване на Робуста придават мек кокосов вкус с нотка на изпечено жито. Размер на еспресото: 40 мл Една кутия съдържа 50 бр падове. Продуктът е в срок на годност, н..
64.50 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Finezzo (Lungo Leggero) - освежаващо, с нотка на цветя  Интензитет: 5 Деликатна комбинация от леко изпечена Арабика, произхождаща от източна Африка, Южна и Централна Америка. Lungo Leggero е ароматно кафе с лека нотка на жасмин, портокал и бергамот Размер на еспресото: 110 м..
65.90 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Leggero - леко и освежаващо Интензитет: 6 Вкусна комбинация от южно-американска Арабика и Робуста, Espresso Leggero добавя към добре балансираната плътност и нотка на какао и жито Размер на еспресото: 40 мл Една кутия съдържа 50 бр падове Продуктът е в срок на годност, напеч..
65.90 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Espresso Ristretto - плътно и балансирано Интензитет: 9 Чиста Арабика от Южна и Централна Америка, тъмно изпечена, прави ристретото с голяма плътност и различаващи се какаови нотки. Размер на еспресото: 25 мл Една кутия съдържа 50 бр падове. Продуктът е в срок на годност, напечат..
64.50 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Espresso Origin Brazil - плътно и балансирано Интензитет: 4 Кафе, създадено от зърна Арабика от сортовете Колумбия и Коста Рика, отглеждани в Южна и Централна Америка.  Обработката на зърната е по традиционни методи, предпазващи малцово-плодовият им профил. Ниво на изпичане: ..
64.50 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Lungo Origin Guatemala - смело и копринено нежно Интензитет: 6 Нежен и балансиран кафе бленд, създаден от фини зърна Арабика и Робуста. Осезаеми малцово-зърнени нотки, подчертаващи смелия характер на кафето, на което да се насладите в лунго размер. Кафето Origin Gua..
73.90 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Espresso Caramel падове за Nespresso професионална кафе машина Интензитет: 7 Еспресо Карамел е ароматно кафе разработено на базата на Espresso Forte, съставено изцяло от най-добрата Арабика от Южна и Централна Америка Южна и Централна Америка Арабика. С аромат и нотки на..
64.50 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Intenso (Lungo Forte) - елегантно и добре изпечено Интензитет: 8 Сложна комбинация на Арабика от Южна и Централна Америка, Intenso притежава нотката на интензивно изпечено кафе с лек плодов намек на горски плодове. Размер на еспресото: 110 мл Една кутия съдържа 50 бр па..
64.50 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Espresso Ristretto Origin India - интензивно и пикантно Интензитет: 10 Ristretto Origin India е най-фината комбинация на Арабика с нотка на Робуста от южна Индия. Кафе с плътност, силен характер и пикантни нотки. Размер на еспресото: 25 мл Една кутия съдържа 50 бр падове. Продукт..
69.90 лв.
Марка: Nespresso
Nespresso Professional Caffe Nocciola падовеАроматът на печен лешник на CAFFÈ NOCCIOLA преминава през гладка смес от южноамериканска арабика. Чрез малцовия зърнен характер на кафето, идва тази карамелизирана ядкова нотка - наслада  на момента с кафето. Опитайте с мляко - това е млечна насл..
72.50 лв.
Nespresso Ristretto Intenso Nespresso Ristretto Intenso
очаквана доставка
Марка: Nespresso
Nespresso Espresso Ristretto Intenso - интензивно и пикантно Интензитет: 12 Ristretto Intenso е смела комбинация на Робуста от Бразилия и Гватемала, специално направена за Nespresso, и отделно изпечена Арабика от Южна Америка. То е с изключителен интензитет. Силна горчивина и нотка на черен пипе..
64.50 лв.
Nespresso Espresso Vanilla падове
очаквана доставка
Марка: Nespresso
Nespresso Espresso Vanilla падове за Nespresso професионална кафе машина Интензитет: 7 Еспресо Ванилия е ароматно кафе разработено на базата на Espresso Forte, съставено изцяло от най-добрата Арабика от Южна и Централна Америка Южна и Централна Америка Арабика. С аромат и нотки на вани..
64.50 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Виж всички Nespresso професионални падове