bg

Подреждане по:
Показване:
Показване: Списък Икони
 • Guatemala San Miguel DABOV Specialty Coffee, 200.8 гр
  Гватемала Сан Мигел DABOV Specialty Coffee  Спряхме се на Гватемала Сан Мигел заради изключителната медена сладост в чашата, която остава и в послевкуса. Също така и заради това, че е подходящо освен за филтрации,така и за еспресо. Флорален аромат, цитрусова киселинност и обло усещане ..
  с ДДС: 15.60лв
 • DABOV Specialty Coffee - Бразилия Ситио До Боне 1кг
  DABOV Specialty Coffee Бразилия Ситио До Боне 1кг Изключително кафе. В чашката ще откриете вкуса на праскова, кафява захар, жасмин, рози, джинджър, лимонена трева и червена боровинка Тялото е кремообразно с нежна цитрусова киселинност.Култивирането на кафето във фермата Ситио до Бон започва преди..
  с ДДС: 136.00лв
 • Бразилия Ситио До Боне 200.8гр DABOV Specialty Coffee
  DABOV Specialty Coffee Бразилия Ситио До Боне 200.8гр Изключително кафе. В чашката ще откриете вкуса на праскова, кафява захар, жасмин, рози, джинджър, лимонена трева и червена боровинка Тялото е кремообразно с нежна цитрусова киселинност.Култивирането на кафето във фермата Ситио до Бон започва п..
  с ДДС: 28.40лв
 • Espresso blend Diablo DABOV Specialty Coffee 200.8 гр кафе на зърна
  DABOV Specialty Coffee кафе на зърна Еспресо бленд Diablo Еспресо бленд събран от едни от нашите фаворити - Бразилия Алианса и Гватемала Сан Мигел, до който искаме да се докоснат всички. След дълги експерименти, открихме смес със гладко тяло, шоколадов вкус и сладък послевкус, който дъл..
  с ДДС: 13.20лв
 • Гватемала Калибус Ла Сиера 150гр кафе на зърна DABOV Specialty Coffee
  DABOV Specialty Coffee Гватемала Калибус Ла Сиера 150гр Освежаващо кафе с лимонадена сладост, с нотки на нектарина, лимон и праскова. В чашката се усеща мандаринова киселинност с лек тропически завършек. Нюанси: лайм, червена и зелена ябълка, синя слива Аромат: жасмин, мед, флорален, пра..
  с ДДС: 57.45лв
 • Brazil Alianca DABOV Specialty Coffee 1 кг кафе на зърна
  DABOV Specialty Coffee Бразилия Алианса кафе на зърна След многобройни дегустации, се спряхме на това кафе, защото ни привлече с интензивния си сладък вкус и аромат на шоколад, карамел и ядки. Във вкуса открихме мед и бадеми, а послевкусът е  сладък. Фермата Алианса се намира в региона Могиа..
  с ДДС: 48.00лв
 • Brazil Alianca DABOV Specialty Coffee кафе на зърна 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee Бразилия Алианса кафе на зърна След многобройни дегустации, се спряхме на това кафе, защото ни привлече с интензивния си сладък вкус и аромат на шоколад, карамел и ядки. Във вкуса открихме мед и бадеми, а послевкусът е сладък. Фермата Алианса се намира в региона Могиана, из..
  с ДДС: 11.20лв
 • DABOV Specialty Coffee Kalibus la Siera 200.8гр кафе на зърна
  DABOV Specialty Coffee Kalibus la Siera 200.8гр кафе на зърна Победител на СОЕ - Гватемала 2016 No 1. Освежаващо кафе с лимонадена сладост, с нотки на нектарина, лимон и праскова. В чашката се усеща мандаринова киселинност с лек тропически завършек. Вкус: лайм, червена и зелена ябълк..
  с ДДС: 78.00лв
 • DABOV Specialty Coffee Бурунди Кодему 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee Бурунди Кодему 200.8гр Фермата обръща особено специално внимание на оценяването и качеството на кафето, което отглежда. Всичко започва още при брането – фермерите отбират само напълно узрелите плодове. След обработка, зърната преминават строг качествен контрол, който п..
  с ДДС: 15.60лв
 • DABOV Specialty Coffee Гватемала Калибус Ла Сиера 1кг
  DABOV Specialty Coffee Гватемала Калибус Ла Сиера 1кг Освежаващо кафе с лимонадена сладост, нотки на нектарина, лимон и праскова. В чашката се усеща мандаринова киселинност с лек тропически завършек. Нюанси: лайм, червена и зелена ябълка, синя слива Аромат: жасмин, мед, флорален, пр..
  с ДДС: 384.00лв
 • DABOV Specialty Coffee Етиопия Гуджи кафе на зърна 1 кг
  Етиопия Гуджи кафе на зърна DABOV Specialty Coffee  Спряхме се на Етиопия Гуджи поради уникалният си вкусов профил напомнящ и в послевкуса. Подходящо както за филтрации,така и за еспресо. Аромат на червени плодове, Комплексна киселинност и кремообразно тяло.Добре балансиран вкус с нотки на ..
  с ДДС: 92.00лв
 • DABOV Specialty Coffee Етиопия Гуджи кафе на зърна 200.8 гр
  Етиопия Гуджи кафе на зърна DABOV Specialty Coffee  Спряхме се на Етиопия Гуджи поради уникалният си вкусов профил напомнящ и в послевкуса. Подходящо както за филтрации,така и за еспресо. Аромат на червени плодове, Комплексна киселинност и кремообразно тяло.Добре балансиран вкус с нотки на ..
  с ДДС: 19.20лв
 • DABOV Specialty Coffee Хондурас Ла Есмералда био кафе 200.8 гр
  Хондурас Ла Есмералда био кафе DABOV Specialty Coffee  Спряхме се на Хондурас Ла Есмералда заради нотките на шоколад, които намираме в чашата, оставайки сладък спомен и в послевкуса. Също така и заради това, че е подходящо освен за филтрации,така и за еспресо. Плодов аромат, цитрус..
  с ДДС: 17.20лв
 • Panama Gesha Lycello 200.8гр DABOV Specialty Coffee
  DABOV Specialty Coffee Panama Gesha Lycello 200.8гр ​Изключително кафе с уникалния вкус на личи, кашу, зелен чай, жасмин и лайм. С изключителна и освежаваща киселинност. Фермата на Найнти Плъс в Панама се състои от 134 хектара кафеени насаждения, от които 35 са защитен национален парк със сам..
  с ДДС: 83.00лв
 • Puerto Rico San Pedro DABOV Specialty Coffee 200.8гр
  DABOV Specialty Coffee Puerto Rico San Pedro 200.8гр В чашката на това кафе от ферма Сан Педро се открояват нюанси на тъмен шоколад и карамел. Тялото е балансирано и остава приятен, сладък послевкус.   Вкус: чист, силен, тъмен шоколад Аромат: тъмен шоколад, карамел Тяло: бал..
  с ДДС: 37.20лв
 • Бурунди Микоста DABOV Specialty Coffee 1 кг кафе на зърна
  DABOV Specialty Coffee Бурунди Микоста кафе на зърна След дегустации избрахме това кафе, защото бяхме привлечени от деликатния вкус на червената череша, богато тяло и приятна киселинност. Кафето от Бурунди има вкус и аромат на сладки костилкови плодове, цветни нотки и послевкус наподобяващи подпр..
  с ДДС: 68.00лв
 • Салвадор Лос Пиринеос DABOV Specialty Coffee 200.8гр кафе на зърна
  Кафе Салвадор Лос Пиринеос DABOV Specialty Coffee Жилберто Бараона предлага всеки път различни по вкус реколти кафе, като показаните резултати са винаги положителни.Oсновните отглеждани от него сортове са бурбон и пакамара. Той успява да култивира и експериментира със сортове като ..
  с ДДС: 16.60лв
 • Burundi Micosta DABOV Specialty Coffee 200.8 гр кафе на зърна
  DABOV Specialty Coffee Бурунди Микоста След дегустации избрахме това кафе, защото бяхме привлечени от деликатния вкус на червената череша, богато тяло и приятна киселинност. Кафето от Бурунди има вкус и аромат на сладки костилкови плодове, цветни нотки и послевкус наподобяващи подправки. Каф..
  с ДДС: 15.20лв
 • Guatemala La Bolsa 200.8гр DABOV Specialty Coffee
  DABOV Specialty Coffee Guatemala La Bolsa 200.8гр Кафе с изключителната сладост в чашката, която остава и в послевкуса. Подходящ за филтрации и за еспресо. Цветен аромат, цитрусова киселинност и кръгло усещане на небцето. Добре балансирано тяло, с шоколадов и червено плодов нюан..
  с ДДС: 15.60лв
 • Гватемала Ла Болса 200.8 гр кафе на зърна DABOV Specialty Coffee
  DABOV Specialty Coffee Гватемала Ла Болса Спряхме се на това кафе, както заради изключителната сладост в чашката, която остава и в послевкуса, така и заради това, че е подходящо освен за филтрации, и за еспресо. Цветен аромат, цитрусова киселинност и кръгло усещане на небцето. Добре бал..
  с ДДС: 15.60лв