Кубачино

Насладете се на сладкия вкус на млечна пяна и меласа, съчетани с интензивността на Nespresso Cubania в това възхитително капучино.
Състав:
15 мл (1 с.л) меласа
1 капсула Nespresso Cubania Limited Edition
1 ч.л сироп Монин Жълт банан
Начин на приготвяне:
Изсипете меласата на дъното на чаша за капучино.
Пригответе кафето от капсулата Cubania и го добавете при меласата.
Сложете банановия сироп и малко мляко в своето Aeroccino и направете на пяна.
Вземете една лъжица от ароматизираната млечна пяна я сложете в чашата.
Като завършек добавете малко меласа върху пяната.
Ако нямате под ръка Cubania, можете да замените с нашето кафе на капсули от други интензивни серии като кафе Кимбо капсули, кафе Борбоне капсули или Cafe Royal капсули. Всеки бранд предлага своя характерна нотка, която ще придаде индивидуалност на напитката. За тези, които предпочитат кафе на хартиени дози или мляно кафе, вариант с Пелини мляно кафе или мляно кафе Лаваца също ще се получи отлично. А защо не и още по-екзотичен вкус с Ноа кафе или Belmio cafe?
Смелете кафето точно по ваш вкус с нашата електрическа кафемелачка. Богатата ни гама от хубаво кафе на зърна, можете да видите тук: