bg

The Drosselmeyer

Показване: Списък / Икони
Подреждане по:
Показване:
 • Орехотрошачка The Drosselmeyer в бяло
  Бяла орехотрошачка The Drosselmeyer Първи ръчен щифт, който има двойно действие и контейнер за събиране на черупките. Награденият дизайн е широко смятан за най-добрият и най-мощният артишок на пазара. Минимално усилие; не се разпръскват ядки и черупки, лесно се побират ядки от всякакъв ..
  64.90лв
  с ДДС: 64.90лв
 • Свещник The Drosselmeyer
  The Drosselmeyer свещник Стабилно и елегантно решение, даващо възможност за използване на свещите докрай, като се махне горната му част. Крайната цена е с включено ДДС.   ..
  59.90лв
  с ДДС: 59.90лв
 • Трошачка за раци Drosselmeyer
  Уред Drosselmeyer за морски дарове Изработен от устойчива неръждаема стомана 18/10 в Германия Работи за рязане на раци и други твърдо-черупчести мекотели Разглобява се на три части за цялостно почистване Размери: 17 см х 8 см Крайната цена е с включено ДДС. ​ ..
  89.90лв
  с ДДС: 89.90лв
 • Филтър за чай Drosselmeyer
  Филтър-лъжичка за чай Drosselreyer Елегантен дизайн с микроперфориран плъзгащ се капак. Лесно се плъзга, за да напълни лъжичката с чай. Много лесен за почистване. Дизайнът съчетава минималистичен скулптурен израз с прецизно изработена неръждаема пружинна от стомана и поликарбонат, безопасен..
  24.90лв
  с ДДС: 24.90лв
 • Форма за лед Drosselmeyer
  Drosselreyer комплект за лед Комплект от 3 форми с оптимален дизайн, позволяващ поставянето им една върху друга за да се спести място, изработени от качествени материали. Формата позволява само с леко огъване изскачането на кубчетата лед. Лесно почистване Материал: полипропилен, безопасен за хран..
  29.90лв
  с ДДС: 29.90лв